Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laura Garner,esti o scumpa Am cum sa comand si voi comanda, dar mi-e atat frica deocamdata. Si apoi astept sa apara hainutzele de iarna, ca deocamdata se gasesc cu manecutze scurte. Apropos, frumoase pozele voastre din week end. Multumesc 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, ma bucur ca ti-au placut pozele! Ne-am simtit foarte bine si vreau sa mai mergem, dar doar cate o zi (fara sa stam peste noapte adica). E foarte frumos la lac. Ma plangeam ca suntem prea departe de ocean si nu putem merge la plaja prea des, dar si plajele de la lac sunt super. Incearca sa stai linistita si sa gandesti pozitiv. Totul va fi bine!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Laura G. intr-adevar frumoase poze!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Merci, Miany!

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

nu-mi vine sa cred ce liniste in zona!V-a molesit caldura,fetelor?!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam ca e cam liniste La noi e bine saptamana asta, nu e f cald. Azi maxima e de vreo 26 parca.

Fetelor, stiu ca suna stupid, dar cum se simt contractiile? Eu mai iau no-spa din cand in cand (desi aici nu se da, iar dr meu nici nu stie ca iau ) dar nici nu stiu daca imi trebuie. Daca ma doare un pic burta, iau. De intarit mi se intareste ffff rar si f putin. Acum de ex simt ca trebuie sa merg la baie - si am mers, dar nu fac nimic (pt ca oricum am facut mai devreme). Si simt presiune jos, cand merg. Pot fi contractii?? Pe bebe il simt mai mereu jos. O fi presiunea de la el si o fi normal? N-as vrea sa iau prea mult no-spa daca nu-mi trebuie. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Si eu ma gandeam ca e cam liniste La noi e bine saptamana asta, nu e f cald. Azi maxima e de vreo 26 parca.

Fetelor, stiu ca suna stupid, dar cum se simt contractiile? Eu mai iau no-spa din cand in cand (desi aici nu se da, iar dr meu nici nu stie ca iau ) dar nici nu stiu daca imi trebuie. Daca ma doare un pic burta, iau. De intarit mi se intareste ffff rar si f putin. Acum de ex simt ca trebuie sa merg la baie - si am mers, dar nu fac nimic (pt ca oricum am facut mai devreme). Si simt presiune jos, cand merg. Pot fi contractii?? Pe bebe il simt mai mereu jos. O fi presiunea de la el si o fi normal? N-as vrea sa iau prea mult no-spa daca nu-mi trebuie. Ce ziceti?

No-spa poti sa iei toata sarcina cate 3 pe zi fara probleme. Contractiile ar trebui sa le identifici in momentul in care se intareste burta pentr cateva secunde pana 1 minut. Pot s afie sau nu dureroase. Cele dureroase, atata timp cat sunt insotite de dureri de spate ca la CM atunci sunt nasoale si nu trebuiesc ignorate. Mai pot sa fie si cele braxton Hicks, dar acestea nu sunt periculoase deloc...problema este atunci cand cele braxton sunt dureroase si atunci nu se poate face diferenta.

Betty78 22+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Laura eu cred ca nu ar trebui sa mai iei nospa pt asa ceva. Cand te doare burtica da, dar nici sa le luam asa ca pe vitamine nu cred ca e bine. Intr-un fel e bine ca relaxeaza uterul si nu ii da voie sa aiba contractii de la varsta asta, dar eu totusi zic sa-l iei numai daca simti o durere mai mare. Nici eu nu stiu exact ce e aia contractie, dar si eu am avut stari din alea cand mi se intarea putin burtica, dar se intarea asa ca si cum s-ar invarti bebe acolo, ca si cum s-ar da peste cap si cred ca senzatiile astea is normale. Cel mai tare mi se intarea in partea stanga( vizibil chiar) si la ecograf am vazut chiar ca numai in partea stanga statea, dragul de el. ( Eu nu mai am splina si cred ca are mai mult loc acolo si de aia sta mai mult in stanga).
Sa fii atenta sa nu racesti ca faza asta cu mersul la baie si nefacand nimic mie imi suna a inceput de raceala. Si bebe poti sa fii sigura ca apasa acolo jos. Am auzit ca vor incepe sa apese pe ficat, sa ne dea cate una pe sub coaste...atunci sa vezi.

Ramona,
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor suntem bogate!!! Ia uitati ce mail am primit pe mailul comun:
"Your email ID has been awarded 1,000,000,00 GBP in our lottery draw program,Reply to this office with the following information:

Name:
Sex:
Country:
"

Raspundem repede sa impartim banutii, nu?

Ramona,
23+

Mergi la inceput

Betty si Ramona merci mult pt raspunsuri!

Cand am zis ca merg la baie si nu fac nimic m-am referit la kk ca pisu fac. Ziceam ca am senzatia de kk si nu faceam, de-aia mi-era sa n-am contractii. Constipata nu sunt, ca am facut dimineata normal.

Ramona, sper ca glumesti cu emailul ala, da? Adica ca nu-l iei in serios

Mergi la inceput