Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Laurairina, mama iti transmite ca s-a pensionat tocmai sa ma resfete, dar daca nu vreau si nu vreau, te asteapta la Cluj, gateste Dumnezeieste, de asta te asigur. Nu stiu sa spun de ce sunt suparata. Insomnia e crunta, probabil ma epuizeaza, statul la pat, frica, distanta de iubi, lipsa de activitate, probabil s-au adunat toate la un loc sa-mi toace mie nervii. Eu singura ma supar, de fapt, ca pana cum controlam situatiile, si pe asta nu o pot controla, asa ca stau la bocit si tremurat ca o fi mai frumoasa sarcina asa. Dar imi cade bine ca mi-ai scris si tu, multumesc 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor!
Am vesti proaspete :)
Avem baietel! Fetita mamii cu codite...e baietel, asta e. Sanatos sa fie. Cica e ...doar 90% baietel, mai e timp sa se suceasca :)
Peste 2 saptamani am morfofetala, acolo sper sa zica sigur.
Vroia mami o fetita, dar acum ca e putzi...mi-a asa de drag de el

Dankuta, de ce bagi cutitul in rana cu kfcul
Si eu am papat sambata, dar dupa mine...zilnic ar fi prea putin...
Si eu saptamana trecuta pusesem 3,5 kg, azi de dimineata aveam in plus doar 2,5 kg. De mancat nu ma intrebati in ce fel pot sa mananc, mai ales noaptea... ENOOORM.
Ma gandesc ca din cauza caldurii... Bebe a fost ok azi la eco, asa ca nu dauneaza sigur absenta unor kg de ale noastre. Stai linistita!

Mami mandra de semnatura!

19+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Laurairinamultumim de aprecieri ..deci cand ma vede dr....o sa ma puna iar la regim..

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Dienutze ,felicitari inca o data ! Sa fie sanatos ,indiferent ce o fi!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Andre ,sunt convinsa ca toate astea concura la starea ta..si pe mine ma omoara lipsa de activitate in unele zile.
Cand mai mergi la control? Nu ti-a dat liber la plimbare?!

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Miany, pentru control a Stami trebuie sa sun in 15, dar tare ma tem ca pana atunci mai "fur" un ecograf zilele astea, desi imi simt pitica miscand in fiecare zi. Nu mi-a datliber la plimbare pana la 20 de saptamani, pentru ca e lacenta previa, diagnostic pentru care mi se pare ca e prea devreme, dar de data asta il ascult ad literam. E groaznic sa nu poti lucra, pe mine una ma termina psihic. Sambata m-am enervat si am dat liber la tot biroul si am lucrat singura, dar seara simteam ca pic. Asta e, ies din butoi cu siguranta intr-un fel sau altul. Iti tin pumnii pe maine, la cat mergi? E punctual dr tau? 18 +

Mergi la inceput

mersi,Andre.Am programare la 15.30..pana acum a fost punctual..

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Buna fetele

Azi am fost foarte busy la servici, si aseara ne durea burtica nu am mai putut sa stam la calculator acasa, am preferat sa ne intindem. Acum am citit repejor din cate ati mai scris
Crip
e ft bine ca te duci la un Dr pt eco ft bun, ii ceri si lui parerea , dar doc mea mi-ia spus ca nu toate malformatiile sunt vizibile la eco, cum ar fi retard mintal..... asa mi-a zis , si ca sa imi fac amnio. Mi-a spus si de riscuri si de beneficii ca e 99% sigur rezultatul, ca sunt in criza de timp, si asa am aj sa fac amnio. Toate fetele pareau OK dupa interventie..... dar intr-adevar exista un risc mic, 1% de care si eu eram ft speriata, dar este totusi mic. Acuma da, cel mai bine e sa discuti cu doc si cu Dl Iosup
Mult succes
LauraIrina nu fi suca de ce ti-a zis doc ca e bb prea mica.... asa mult ti-a zis ca treb sa aiba la 22 sapt? eu parca citisem undeva si scria altfel. Si doc astia nu stiu sa-ti dea o sugestie sau un sfat bun, uneori parca vor sa faca numai remarci negative...... Stai linistita si ai sa vezi ca la urm eco totul va fi bine....
AndreClujiesi din butoi, sa te vedem mai bine, sau acolo e mai racoare decat afara??Mda daca esti obisnuita cu multa activitate...fa si tu rost de niste filme bune, niste comenii, iti mai schimba starea
pe burtici, aveti grija de voi
S-auzim numai de bine

21+

Mergi la inceput

Simona9999, uite ca la asta nu m-am gandit, dar chiar e mai racoare in butoi. Are si butoiul avantaje, na, dar sa nu ma urmati, stati la caldura si optimiste ca e mai bine 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Andre, hai iesi din butoi Ai cum sa faci cumparaturi online? Daca da, pune mana si comanda pt bebe, sa vezi ce bine o sa te simti! :) Si pentru ca nu stii exact cand mergi in Italia, comanda chestii usoare - hainute etc. Ce zici?

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput