Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
laurairina13 spune:
Buna ziua si de la mine!!![]()
Lidia, Simina, multumim de cantecele, astept si eu sa ajung acasa sa le descarc!
Sthephy, mi-a trecut deja supararea cu ecograful, asta e, bine ca e sanatoasa bebitza, ca are ea timp inca 4 luni sa creasca la mine in burticaa! ..si da, e grele cu kg extra, eu am o foame de cateva zile de zici ca se anunta foamete pe glob si eu m-am gandit sa maananc tot anticipat!
Vad ca te-au lamurit fetele cum sta treaba cu bolduitul!
Bafta la ecograf, sa ne anunti ce aduce barzaaa!![]()
Pirelia, asa e si la bine bebitza, nu vrea si pace sa se miste cand ii zic lu tasu sa puna mana sau sa fie atent cum se misca burtaa..
Parca ar sti ca conspiram amandoi sa o simtim![]()
Roxialy,Miany sa veniti cu vesti bune de la eco, si vizionare placutaa!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
22+
poze
laurairina13 spune:
Adriana, eu nu am auzit nik, ..
Da chiar asa, cand se poate iesi in concediu prenatal, si ma refer la cate saptamani de sarcina? La 28 sau 30 saptamani?Ca intelesesem ca sunt per total 126 zile prenatal+postnatal din care trebuie sa ne lasam min 42 zile post natal, da eu vreau si eu in calcul aasa la botu calului, adica la cate sapt sa imi fac eu socoteala ca pot intra in prenatal?![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
22+
poze
Ramonika spune:
eu am auzit ca faza cu marirea zilelor de concediu e o pacaleala, de fapt prenatal poti sa-ti iei maxim 63 zile inainte (ceea ce inseamna cu 2 luni inainte de DPN). dupa oricum nu prea mai conteaza cate zile de post-natal ai, pt. ca oricum dupa aia intri in CIC care e pana la 2 ani ai copilului.
asa ca ei prelungesc zilele de concediu post-natale, numai pentru a prelungi perioada in care suntem platite de firma si a scurta perioada in care ne plateste statul.
eu asa am inteles din discutiile care au mai fost pe aici.
daca o fi vorba de altceva scornit mai nou de ei, nu stiu.
de cand e stirea asta?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
RamonaCopot spune:
Si pe mine ma enerveaza tare mult chestia asta cu interpretarea legii prenatalului. Pai daca legea zice ca avem dreptul la 126 zile, din care minim 42 zile trebuie efectuate dupa, de ce nu ne lasa sa ne luam restul zilelor inainte? Ei specifica doar dupa, deci mi se pare normal ca restul zilelor sa mi le iau inainte. Eu am de gand sa imi listez legea prin august cand o fi vorba de prenatal si sa ma duc cu ea la dr de familie, ca presimt ca o sa am de furca cu ea.
Ramona,
23+ 
Ramonika spune:
dankutza, roxyaly, miany - succes la eco si sa veniti numai cu vesti bune. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
A_driana spune:
pai CIC-ul, cei 2 ani nu se calculeaza de cand se termina postnatalul? eu asa stiu....deci cu 126 de concediu + CIC-ul, putem sta acasa 2 ani si 4 luni...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+
David
strumfulet + poza strumfulet
simina_kin spune:
Din 5 melodii nu s-a incarcat si trimis decat una...cu sunete de delfini
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Nu merge frate

Cine vrea muzica pt bebe sa-mi trimita pm...si-i trimit prin mess
21+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana pai CIC-ul, cei 2 ani nu se calculeaza de cand se termina postnatalul? eu asa stiu....deci cu 126 de concediu + CIC-ul, putem sta acasa 2 ani si 4 luni... |
Nu, eu stiu k stai akas dupa nasterea copilului 2 ani, adik pana cand implineste copilul 2 ani, din acesti 2 ani primele 42 zile sunt platite de firma, iar din cea de-a 42-a zi poti sa intri in CIC. Iar faza cu 63 zile inainte si 63 zile dupa e mai multe pentru cele care nu opteaza pt. CIC, dar si k o marja de siguranta pt. k se calculeaza data probabila a nasterii. Dak de ex ti-ai luat 63 zile inainte si ai nascut la 3 sapt dupa data calculata mai poti sa iei doar diferenta d concediu, iar dak nu ai 42 zile, pana cant le faci diferenta nu va fi platita.
Sper k intelegeti c vreau sa spun
.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+20
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB