Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 6
mimika spune:
techila, esti de groaza Intai m-ai amuzat cu pasiunea pentru . Sa te fac invidioasa. cand eram mai micuta, adica prin liceu cred, am asistat la nasterea unor porcusori la mine acasa. Cred ca 5 au fost. Ma plimbam prin curte si am auzit purceaua tipand rau. Am luat un cocean si m-am repezit ca poate e vreun sobolan pe acolo. Si am dat de un porcusor mic mic gelatinos, tocmai scos din burtica, nici nu se tinea pe picioare. M-am blocat si am inceput sa strig la vecin: fata purceaua, fata purceaua! Si el mi-a zis: lasa-o sa fete . Dar cum eu am simtit nevoia sa o supraveghez mi-am luat un scaunel si m-am bagat cu ea in cocina. Si uite asa i-am vizualizat pe toti 5 cum s-au nascut. Chin pe saraca purcea, ei niste aia mici mici murdarei si neajutorati. Dupa ce s-au nascut i-a curatat mama lor si s-au aliniat sa pape. Asa ca ma consider mandra moasa de purcei
Si in alta ordine de idei, m-ai dat gata cu cracii mei de om normal. Ce-i drept, nu am pus pe nicaieri, decat pe burtica. Am o poza facuta din spate, in aceeasi serie, nu e pe webshots, am pus-o pe hi5 in schimb, si am intitulat-o "din spate papusa, din fatza matusa", ca nu ti-ai da seama ca sunt insarcinata din spate.
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Iulika29 spune:
Dana noapte buna si vise plåcute
Gata se linisteste treaba pe aici..Eu tot ma intreb unde e Lutoniana..azi dimineata nu a semnat condica..Mai asteptåm putin..
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
am revenit si eu de la miscare in aer ... va citesc imediat
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 am uitat sa va spun ca ati bagat un stres in mine cu titulatura pe care o putem adauga la un anumit numar de puncte . Mai am 52 de puncte de facut pentru asta si mi-am dat seama ca nu gasesc nimic ce sa mi se potriveasca perfect. Se poate schimba oricand? Sunt lipsita de inspiratie si imi da impresia ca nu am nici un pic de personalitate 25+ |
se poate schimba cand mai faci inca 1000 de puncte
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui techila fetele, pusei poze indecente techila scuzati boxerii (da,barbatesti), dar asa ma mai simt si eu bine pe caldura asta...scuzati si vergeturile....in caz ca nu am reusit sa pun frumos pozele sa dati clic pe ele, sunt pe uebsots Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si |
ptui ptui pe burta ta de gemeni , mai dar freza asta a ta e stii , eu aveam parul lung si m-am dus la coafor sa ma tund si aia nu a vrut sa ma tunda periuta si zic bine 'scurt sa fie' si apoi am zis mai scurt mai scutr pana am ajuns periuta asa ca tine ... iti dai seama ce socati au fost toti ca nu stiau ca am in cap sa imi tund pletele rockeresti
Bai casa ta cum e ecologica , sa stii ca m-ai bagat in ceata , chiar nu ai curent electric si restul?
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
mimika, si nu ti s-au parut cele mai dragute fiinte din lume porcii mici?? mie asa mi se par
aida, casuta mea, cum mai ziceam, e in mijlocul unui camp la margine de bucuresti. aici inca Electrica nu binevoieste a aduce curent (adica decat contra sumei modice de 10000 de iuroinitial dupa care au ajuns ca se multumesc cu 4000). iar minunatul sotz a gasit solutia perfecta: acum avem instalatie eoliana si panouri solare care ne produc curent si inca niste panouri solare producatoare de apa calda. deci...suntem eco.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si
Roxxy80 spune:
Mai fetelor, de 2 zile ma chinui sa va prind din urma . Aveti un spor la scris de n-am vazut .
Ellena, atat de rau imi pare ca nu am fost pe faza sa-ti raspund prompt referitor la lovitura la cap a lui Matei de acum 4 luni. El a avut tot pachetul dupa lovitura: stare de iritabilitate avansata, somnolenta la jumatate de ora dupa lovitura, varsat in jet la 2 ore dupa lovitura. Sunt convinsa ca printesa ta este bine. Urmareste-o atent timp de 3 zile si daca ti s epare ceva dubios du-te imediat la doctor.
Off-topic: e ceva ce nu am mai spus la nimeni, dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva pe aceasta tema, sa ma descarc: in urma acestei lovituri puternice la cap a lui Matei+mana luxata+gramada de alte lovituri, cred ca am ramas cumva marcata (nu stiu cum sa ma exprim). ideea e ca de cate ori se loveste (ma refer la lovituri minore, normale pt copilasi), reactionez f nasol, incepe sa-mi bata inima f tare, imi imaginez cum mergem iar la spital. O faza care m-a pus serios pe ganduri s-a intamplat acum vreo 2 saptamani, cand a venit copilul din parc piscat de vreo ganganie (el are pielea destul de sensibila si la cea mai mica piscatura se inroseste si dureaza vreo sapt-doua pana se vindeca locul). In noaptea respectiva l-am luat cu mine in pat, ma gandeam ca daca face febra sau alte reactii de la ciupitura respectiva (de parca am fi avut scorpioni in parc ). Cred ca incep sa am atacuri de panica. Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti. Chiar nu am mai vb cu nimeni pe acest subiect.
On-topic:
Aida, de f multa vreme vroiam sa-ti spun ca pentru mine esti un model de putere (fara sa dezvolt subiectul) si ca sunt multe momente cand ma gandesc la tine .
Am vazut multe burtici, dar ca de obicei raman in admiratie fata de burticile de gemeni.
Techila, iti sta nemaipomenit cu tunsoarea ta (acum am vazut si eu pozele).
Cristina, te intrebai la un moment dat cum rezistam unele dintre noi atata vreme fara sex (ca tu ai mai avut scapari, desi aveai interzis cand erai gravi cu Andrei). Recunosc ca sunt o tipa speriata de bombe si ca ma gandesc la toate prostiile: daca o fac si pe urma am hemoragie si ajung la spital etc. In schimb, nu exista noapte in care sa nu visez scene erotice (cu sonda din dotare sau cu alte sonde cantareti: gen Dave de la Depeche Mode ). Deci rezist cu greu.
Clau, felicitari pt vestile bune de la ecograf. Eu pe 21 iulie sunt programata la Iosup pt eco de 32 de sapt. Deja nu mai am rabdare. Am incercat sa ma programez mai devreme dar nu aveau locuri disponibile.
Revin....
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 29+
raluk16 spune:
Aida multumesc
Techilaaaaaa m-am indragostit de poza ta cu Techila!!! Mi-e ciuda ca ai mei nu-s asa destepti . Pe labrador daca il tin asa sare sa ma pupe pe fata, nu-l intereseaza burta mea . Mioriticul e ca o matza, asteapta sa fie el rasfatat si mangaiat si da capul pe spate si inchide ochii . Si ce casa frumoasa ai! Super arata totul! Si cred ca va este asa de draga, din moment ce faceti asta voi doi impreuna!
O pupam pe techila si il pupam si pe viteazul Dexter care sta de paza, puiucul drag ! Si o pupam si pe Iulika ce scumpa e ea ca se gandeste la saracutul Dexter ca sta pe afara singurel.
Sa stiti ca si eu va admir cat sunteti de slabe pe langa burta. Am impresia ca numai burta v-a crescut. Eu v-am mai zis ca in primele 15 saptamani am pus 15 kile fix, deci nu pe bebe s-au pus . De atunci e mai ok, am pus numai 1 kil. Dar asa nu pot zice ca din spate sunt ca inainte de sarcina, cum zice mimika. Acolo am fost schimbata deja din a doua luna si a trebuit sa-mi schimb toata garderoba .
Asa ca trebuie sa-i multumesc la monikus de compliment , dar nu ma simt in acelasi grup de fotomodele cu kiki si cu iulika
25+
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Ce imi place cum se enerveaza fetele si pun poze.. Selene superba camera asa si cum e acum semi-aranjatå..Imi place mult de tot..Si eu sunt cam pretentioaså.Noi vrem så ne mutam la caså pana face bebe varsta de mutat in camera singur si nu ii voi face camera lui..Va sta cu noi in camerå.. Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
nici eu nu voi face camera la bebe inca , mai ales ca primele 3 luni o sa il tinem cu noi in dormitor. Nici nu stiu unde o sa ii fac cand o sa ii fac mama tot zice ca in camera lu Emma , ca oricum alta camera nu am , ca una e cu dressing care si camera s-a transformat in dressing si apoi dormitorul nostru , dar camera lu Emma nu vreau sa o stric ... e foarte grele
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
lutoniana spune:
Fetelor cred ca ati depasit orice masura...si ati sarit calul rau de tot.....sunt cu 2 capitole in urma....sau 1 jumate.....
Ma bag la citit si revin ca am multe de povestit. Chiar daca stiu ca nu va mai fi nimeni atunci pe aici....incerc sa citesc repede.....poate ma asteptati si pe mine la povesti....
Cea mai fericita 30 + cu
raluk16 spune:
Techila sunteti super cool cu casuta voastra eco!!!
Roxxy e normal sa fii asa, prin cate sperieturi ai trecut. Iti fac o comparatie la nivel mult mai mic. La inceputul sarcinii am avut de doua ori ceva sangerari maronii, dar foarte putin. Chiar daca eram deja indoctrinata de doctori ca n-o sa pot avea bebe, a doua oara cand s-a intamplat, m-a apucat un plans de nu ma puteam opri. Si ginecologul mi-a spus ca nu vede nimic la eco ce ar putea explica sangerarea, deci ar fi trebuit sa ma linistesc. Si chiar daca era o sarcina la inceput, deci nici nu se poate compara cu sanatatea unui copilas crescut cu dragoste, de cate ori ma duc la baie am emotii, imi cercetez chiloteii si sunt super atenta, cu frica si teama, de cate ori ma uit la hartia igienica... Stau cu inima cat un purice, oare ce voi vedea...
Deci sunt sigura ca se va atenua in timp si totul va fi bine...
25+