Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Vai ce de burtici am vazut.....

Techila, ne-ai luat pe toate dar foarte frumoasa burtica.

Mimika, burtica e grozava. Trebuie sa pun si eu poze sa vedeti voi ca eu va fac concurenta lejer asa la 24 de sapt.

Kiki, tu esti o slabuta. La fel si Iulika si Raluk. Sunteti fotomodel si acum.

Eu nu m-as mai opri din uitat la poze. Katteryna, si tu arati super bine. Ce sa mai zic, toate sunteti minunate si sa vedeti ce bebei frumosi foc vor iesi.

La mine toarna cu galeata. Imi place la nebunie.

S-a racorit bine asa ca sper sa pot dormi linistita in noaptea asta.

Poate imi pacalesc si eu sotul sa mai imi faca niste poze cu burtoiul meu maine ca tot facem 24 de sapt in cap.

Va doresc o seara pacuta tuturor ca eu deja mor de somn. Multi pt voi toate.

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

fetele, pusei poze indecente techila

scuzati boxerii (da,barbatesti), dar asa ma mai simt si eu bine pe caldura asta...scuzati si vergeturile....in caz ca nu am reusit sa pun frumos pozele sa dati clic pe ele, sunt pe uebsots

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Techilaaace burtoooiiii!!!!!Minunat!!!!E fff mare si frumoasa!!!Sper sa o am si eu asa la 30 saptamani. aaaa, si curtea cu casuta sunt superbe!!!

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monikus,multumesc pt complimet!!! Si noapte buna! Ne vedem maine!

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

multumim frumos fetelor de aprecieri....
sincer, cel mai tare m-au impresionat cracii mimikai...pana mea, la 28 de saptamani...asa....de om norml....bravo bravo!!
kiki, zi mersi ca e burtica mica, e mult mai confortabil pt tine. eu ma asteptam sa fie asa de mare pr ca am un sotz mare, care vine dintr-o familie mare (numai d-aia 2/2...)si e justificat....multe kilograme nu mi se pare ca am luat, adica am luat 14, dar cred ca sunt pe burta puse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Crocodana multumim frumos pt informatii..Si da o så te mai intrebam cum e cu respiratia ca eu tare sunt interesata de ea

Techila ce imi place noua ta frezå..Nu stiu, ti se potriveste.Nu cred ca sunt multe persoane carora sa li se potriveasca stilul periuta dar mie imi place tare mult..Si poza cu Techila(ca banuiesc ca asa il cheama nu cred ca e Dexter, cel care il mai invelesc eu cateodatå, cand plec la culcare) m-a dat gata..E superba cum sta el si se uita acolo la brotaceii tai

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

cu ocazia asta am schimbat si semnatura..de fapt maine avem 32 de sapt...

31+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Am vrut så te iti zic de semnatura ca stiu ca avem DPN-ul in aceeasi zi.Si eu maine schimb semnatura
Normal la eco mi-a zis ca e cu 3 zile mai mare si ca ar fi tb sa schimb sambata dar eu tot pe' vechi' tin..Poate atunci cand incepem cu AMR-urile voi calcula asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

Techila ce imi place noua ta frezå..Nu stiu, ti se potriveste.Nu cred ca sunt multe persoane carora sa li se potriveasca stilul periuta dar mie imi place tare mult..Si poza cu Techila(ca banuiesc ca asa il cheama nu cred ca e Dexter, cel care il mai invelesc eu cateodatå, cand plec la culcare) m-a dat gata..E superba cum sta el si se uita acolo la brotaceii tai

da iulika, ea e techila, eu ii zic "uite, fata, fratiorii" si ea vine si ii pupa. e o poza si cu dexter, special l-am chemat la sedinta foto ca sa il vedeti. va dati seama ca l-am pus pe saracu sotz sa imi faca poze, ca nu sunt actualizata....o sa fac si in haine de uameni normali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Multumesc Raluca si Selen..sa vedem acum daca s-a schimbat ceva la semnatura!

Crocodana saru'mana pentru informatii!

Techila super tare mami! faina burtica! si casuta imi place tare mult! iar techila patrupeda este mortala!
Edit: am si eu carucior roz! na na na
Edit 2: Monikus ti-am trimis "cerere de prietenie " pe Hi5
Dana 26s mamica mandra de
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

da iulika, ea e techila, eu ii zic "uite, fata, fratiorii" si ea vine si ii pupa. e o poza si cu dexter, special l-am chemat la sedinta foto ca sa il vedeti. va dati seama ca l-am pus pe saracu sotz sa imi faca poze, ca nu sunt actualizata....o sa fac si in haine de uameni normali

Da l-am vazut si pe Dexter..Frumosu care doarme afara..Eu inca ma mai uit la poza cu Techila cum se uita la burticutza ta..Mi se pare atat de amuzanta si in acelasi timp emotionantå..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Noapte buna fete dragi! sa fie una racoroasa

Dana 26s mamica mandra de
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput