Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia, Roxxy aveti dreptate cu ritmul fetelor (bine, si eu sunt implicata ). Azi aproape toata ziua am intrat din cand in cand si deja erau cateva pagini, si de cate ori postam, mai erau vreo 4 mesaje scrise de cand incepusem sa scriu raspunsul.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Roxxy, cred ca te gandesti cam departe,eu nu cred ca sunt atacuri de panica (unde e bia acum..offf). Cred ca ai trecut prin multe cu Mateiutul cel atomic si esti mai sperioasa acum. Probabil se va atenua senzatia in timp, odata cu "atomiceala" lui. Trebuie sa iti repeti tu pentru tine ca totul este bine, sa incerci sa te controlezi, pentru ca daca tu incepi sa crezi ca ai atacuri de panica probabil ca ele or sa vina chemate. Plus ca acum esti mai sensibila de la sarcina. take care

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Va multumesc pentru incurajari .
Probabil ca am exagerat cu atacurile de panica, dar chiar nu stiu cum sa explic ceea ce simt. Ideea e ca intr-o noapte imi batea inima f f tare, simteam ca-mi iese din piept si ma simteam f speriata (de fapt era chiar in noaptea cu ciupitura). De abia am reusit sa ma calmez dupa vreo ora. Si eu ma gandesc ca sunt mai sensibila de la sarcina si incerc sa ma incurajez.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mimika, si nu ti s-au parut cele mai dragute fiinte din lume porcii mici?? mie asa mi se par

aida, casuta mea, cum mai ziceam, e in mijlocul unui camp la margine de bucuresti. aici inca Electrica nu binevoieste a aduce curent (adica decat contra sumei modice de 10000 de iuroinitial dupa care au ajuns ca se multumesc cu 4000). iar minunatul sotz a gasit solutia perfecta: acum avem instalatie eoliana si panouri solare care ne produc curent si inca niste panouri solare producatoare de apa calda. deci...suntem eco.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

sa stii ca m-ai spart , jos palaria. Sper sa faca fata si la iarna. Oricum casa nu arata eco deloc e super sa o locuiti zeci de ani fericiti si sanatosi

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

observ ca mi-e somn si nu o mai pot astepta pe Lucia. Asa ca va urez somn usor si va voi citi dimineata!

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor cred ca ati depasit orice masura...si ati sarit calul rau de tot.....sunt cu 2 capitole in urma....sau 1 jumate.....
Ma bag la citit si revin ca am multe de povestit. Chiar daca stiu ca nu va mai fi nimeni atunci pe aici....incerc sa citesc repede.....poate ma asteptati si pe mine la povesti....

Cea mai fericita 30 + cu

pai sa nu mai lipsesti asa fara sa zici nimic si si tu 'neata macar si gata macar sa stim ceva

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Va multumesc pentru incurajari .
Probabil ca am exagerat cu atacurile de panica, dar chiar nu stiu cum sa explic ceea ce simt. Ideea e ca intr-o noapte imi batea inima f f tare, simteam ca-mi iese din piept si ma simteam f speriata (de fapt era chiar in noaptea cu ciupitura). De abia am reusit sa ma calmez dupa vreo ora. Si eu ma gandesc ca sunt mai sensibila de la sarcina si incerc sa ma incurajez.

la tine chiar seamana cu atacurile de panica (sau ceva incipient) se poate sa fie si mai pronuntata din cauza sarcinii , dar ...
Incearca sa gandesti altfel. Copilul a fost ciupit si risca o alergie , cu ce il pot ajuta? Si in cazul lui calculeaza doza de Aerius ...
Si tot asa. Ca daca stai sa gandesti la rece , o panica nu ajuta la nimic. Te poti bloca in asa fel incat nici sa nu mai stii care e stanga si care e dreapta ... si in caz de Doamne fereste ceva nu o sa poti sa fi in stare sa faci nimic ...
Eu in cazuri de urgenta sunt groaznica. Sochez pe toata lumea. Asa am fost de mica. Asa repede se invartesc rotitele incat vad cu cateva faze inainte ce trebuie sa fac ... abia cand situatia e stabila incep sa plang sau sa imi bata inima sau ...

Nu stiu ce sa zic , incearca sa ai in casa cam ce iti trebuie pt un prim ajutor si sa intelegi ce sa faci cu ele ... si iti zic sincer ca o sa fi mai linistita.
te , o sa treaca si astea , dar ai grija ca trebuie si ajutorul tau

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
Mi-am pus un pahar mare de limonada si m-am instalat fain frumos la birou ca in seara asta vad ca e rost de forumeala
Techila,ptiu sa nu-ti deochi burticutzae faina rau.
Cand vad case noi si curti si verdeata,ma apuca melancolia si intru in mini-depresie (exista asa ceva?)poate va voi povesti odata....
Cat despre ce zicea Roxy,eu am un bai cu accidentele de masina. Nush de unde am eu asemenea idei,n-am fost implicata in niciun accident si nici vreun apropiat mie. Tot timpul cand pleaca sotul sau ai mei mai departe de casa,ma rog sa se intoarca teferi.
Eu o sa nasc la Sebes,la 15 km de Alba,un drum ff circulat mai ales de tiruri (am mare frica de ele)...si va zic sincerca mi-a trecut prin cap sa le zic alor mei sa nu mi-l aduca pe Alex la spital cat voi sta internata de frica sa nu se intample ceva pe drum.
Mi-e frica si sa il dau pe Alex alor mei sa mearga cu el in vizite..
Sa nu ma credeti ticnita,ca nici eu nush de unde am apucaturile astea. In chestia asta merg pe ideea ca daca e cu noi si se intampla ceva,macar stiu ca era cu noi,dar asa cu ei...i-as invinovati o viata intreaga,chiar de nu ar fi vina lor
Sotul si tata conduc f bine,dar in toata drama asta a mea nu ei sunt vinovati...pur si simplu ma gandesc ca se baga un nebun ( din diferite motive) in ei si....gandul asta ma ingrozeste

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Dragelor , cred ca ma bag si eu si la ... sau macar un film ceva pana se lipesc genele ... oricum husbantu e deja in pat si ofteaza saracu ... mai are de asteptat , adoarme pana ajung eu

si vise placute

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxxy, din pacate, eu sunt convinsa ca ceea ce descrii tu sunt atacuri de panica. Am suferit de asa ceva ani intregi, cunosc foarte bine simtomele. Tot asa, faceam dintr-un lucru destul de inofensiv o adevarata tragedie, imi cream scenarii in minte, bineinteles ca totul se amplifica si incepeau simtomele: batai rapide de inima, simteam ca nu am aer si ma sufoc, aveam senzatia ca o sa mor in momentul acela, etc. Sunt multe de spus, din pacate nu stiu cum sa te ajut, depinde numai de tine sa te controlezi in momentele acelea. Daca aceste simtome continua, ar fi bine sa vorbesti si cu un psiholog, desi la cat costa o sedinta...
La mine totul a inceput de la un prieten foarte bun care s-a imbolnavit de cancer al sistemului limfatic. Primul simtom avut de el a fost ca i s-a umflat un ganglion la gat si asa a descoperit de ce sufera. Ei, si eu, de atunci, ani intregi ma pipaiam aproape continuu peste tot, sa vad daca nu cumva am si eu ganglioni. Era ca o obsesie, mi-e greu si sa vorbesc despre asta. A durat ani intregi pana mi-am revenit cat de cat, dar si acum ma controlz zilnic peste tot, si cea mai mica durere sau orice altceva o consider simptom de boala grava. SI de aici atacurile mele de panica! Si crizele s-au amplificat dupa cele doua pierderi de sarcina. Acum ma simt bine, rar ma mai apuca, si atuncio am invatat sa ma controlez, dar nu tot timpul imi iese.
Si eu, daca as fi trecut prin ce ai trecut tu cu Matei, sigur as fi reactionat ca si tine. E normal ca acum sa te sperii si de cel mai mic lucru, chiar si de o intepatura. Sper sa iti revii, chiar nu stiu cum as putea sa te ajut, desi de inteles te inteleg perfect!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput