Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 19

raluk16 spune:
buna si de la noi!
Sper sa nu uit ce am vrut sa raspund, ca am uitat sa-mi notez
Melania, si eu am ceva cu frica de accidente. Ma tot mir cum de ma lasa ai mei sa merg mii de km cu masina, ca mie imi vine sa le interzic si lor. D-apoi cand e vorba de copiii tai...
Lucia imi pare tare rau ca ai asa suparari. Ai ales bine, oricum, sa stai acasa. Nu numai pentru drum, si pentru stres, si pentru plans si suparare. Doamne ajuta sa nu fie nevoie, si sa revina acasa repede sotul tau.
crocodana, sa vii cu vesti bune de la eco!
Apropo de vreme, la noi ploua de dimineata si e asa de frig, ca sunt cu sosete si infofolita intr-o bluza de polar...
Si mie mi-e tare pofta de vinete . Dar eu si mama mea suntem mai lenese la capitolul asta
. Nu ne place sa coacem doua-trei vinete pentru un consum. Luam o data pe an o gramada de vinete, le coacem afara o zi intreaga, le curatam, facem o tura de salata, si in rest le punem la congelator sa ne ajunga un an. Si acuma sunt in faza aia in care ni s-au terminat cele de la congelator, dar inca nu a venit ziua de copt vinete
. Cand mi-e foarte pofta, imi cumpar niste vinete si le tai rondele cu tot cu coaja, pun deasupra mozzarella si rosii si condimentez cu oregano si busuioc sa aiba gust de Italia, le bag la cuptor si sunt o delicatese... Dar vad ca lenea e mare mare...
Cristina imi pare rau ca inca va luptati cu febra. sa treaca repede de tot!
Alex si eu ii tzuc la Alma toate labutele . Azi e ziua puiului meu labrador, implineste 6 ani, moshu...
Maria ai luat cea mai buna decizie sa nu te mai stresezi. Asa am gandit si eu cand m-am confruntat cu multe "pareri" de-ale doctorilor: daca oricum nu se poate face nimic in timpul sarcinii, si nici nu e sigur ce mi-ar spune ei, de ce sa-mi amarasc perioada asta minunata?
Iulika am cautat si pe net uleiul acela si nu l-am gasit la noi. Nu are ceva ingrediente pe care sa le putem incropi noi? Ca de obicei astea bio cam asa sunt, parca citesti o reteta de mancare pe ele .
techila am inceput sa rad de una singura . Pai clar au nevoie si fetele cu cezariana de masaj
25+

aidaciolac spune:
may Dana15 pai nu stii nimic ... pai astia cu biorezonanta vindeca si cancerul si eu proasta si disperata chiar am crezut si am dus fata la tratament 3 luni ... nu mai zic pretul ca atunci imi iau si bataie din cauza prostiei
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

alex25 spune:
Raluk, la 6 ani mosh.....e in floare varstei!Il pupacim dulce de ziua lui!
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase

techila spune:
raluk, La multi ani labosului!!! sa traiasca!!! si sa ii faci tort ca o mama buna ce esti
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

aidaciolac spune:
raluk16 la multi ani la 'agresivul iubaretz' si un cadou suculent si delicios
... chiar ma uitam aseara la tembela mea ca e la o perioada de iubareala si se linguseste
si de atata linguseala era sa ma darame de pe picioare
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

raluk16 spune:
Aida pentru sanatate, si mai ales pentru sanatatea copiilor nostri mi se pare ca suntem in stare sa incercam orice.
Dar mi-ai amintit la faza asta cu prostia de o stire vazuta zilele trecute pe protv. Acum am cautat-o sa ti-o dau http://stirileprotv.ro/stiri/social/tara-tepelor-la-indigo-romanii-nu-se-invata-minte.html . Deci am crezut ca ma sparg de ras, sa ajunga sa le zica politistii ca sunt prosti 25+

laura78nico spune:
Fetele la toate!
Se facu 14 am plecat acasa!!!!
Sa aveti grija de voi.
Laura 24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

unombun spune:
atunci,mimika,iti scriu pe mesaje private pe la 8,9 seara.Ramin datoare de cinste si multumesc frumos!

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Fetele ![]() Se facu 14 am plecat acasa!!!! Sa aveti grija de voi. Laura ![]() ![]() ![]() |
Norocoaso, ai scapat acasa.

Monica