Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 18

mimika spune:
unombun, tu cautai pediatru in Ploiesti, sau ma insel eu? Ca stiu eu o doctorita in sud, unde ziceai tu ca stai. Daca ai nevoie, striga-ma!30+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

unombun spune:
roxy si eu am pulsul marit,asa il am eu de cind m-am nascut.La biorezonanta mi s-a spus ca am ceva la o valva mitrala,din nastere.Ce bine ca nu era eco morfo atunci,cine stie ce i s-ar fi bagat mamei in cap!Si am trait toata viata asa,acum in sarcina e si mai marit si asta e....De psihologi...am avut profesori buni(?)la facultate.

Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mkunigunda Buna fetele! Imi place tare mult forumul asta, sper sa ma primiti si pe mine la barfe ![]() Eu voi naste la inceput de octombrie, la Elias (sper sa nu ma razgandesc dupa ce vizitez spitalul ![]() Pup fetele ![]() Ma intorc la treburile mele ![]() ![]() ![]() ![]() O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala. |
Bun venit!

Dana 26s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

mimika spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Buna fetele! Imi place tare mult forumul asta, sper sa ma primiti si pe mine la barfe ![]() Eu voi naste la inceput de octombrie, la Elias (sper sa nu ma razgandesc dupa ce vizitez spitalul ![]() Pup fetele ![]() Ma intorc la treburile mele ![]() ![]() |
Bine ai venit la noi!!!

Grasii mei iubiti
hi5

laura78nico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
Bun venit! ![]() Dana 26s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Bun venit la noi!

Laura

Ellenuta spune:
hai ca sunteti tacanite cu masajul vostru .. m-ati facut sa rad, pe bune ..
eu fac cezariana dar poate conving "sonda" ca-mi trebuie musai ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

Dana15 spune:
citat din mesajul lui unombun roxy si eu am pulsul marit,asa il am eu de cind m-am nascut.La biorezonanta mi s-a spus ca am ceva la o valva mitrala,din nastere.Ce bine ca nu era eco morfo atunci,cine stie ce i s-ar fi bagat mamei in cap!Si am trait toata viata asa,acum in sarcina e si mai marit si asta e....De psihologi...am avut profesori buni(?)la facultate. |
Aoleoooo! mi se ridica parul in cap! scumpa mea, cum sa iti zic la biorezonanta ca ai ceva la o valva mitrala?! ai facut o ecocardiografie? ufff...sa nu intelegi gresit! tu nu ai nici o vina,

chair ca ma duc sa ma plimb
Dana 26s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

mimika spune:
citat din mesajul lui unombun mimika,fac cinste,eu stau in sud si ar fi minunat!Sa iti scriu pe mesaje private? |
Vorbim mai pe seara, sa vorbesc cu prietena mea (maica-sa e pediatru acolo), sa iau o adresa exacta. Doctorita Radu o cheama, in orice caz, dar nu stiu sa dau amanunte.

Grasii mei iubiti
hi5

alex25 spune:
Si eu ma pregatesc de plecare, va pup si va doresc o zi buna in continuare!
PS: avand in vedere ca masajul respectiv ii va face si lui placere, nu cred ca va trebui multa munca de convingere......hai ca plec, ca spun numai prostii si poate ma vede~!
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase