Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 20

aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Aida pentru sanatate, si mai ales pentru sanatatea copiilor nostri mi se pare ca suntem in stare sa incercam orice. ![]() Dar mi-ai amintit la faza asta cu prostia de o stire vazuta zilele trecute pe protv. Acum am cautat-o sa ti-o dau http://stirileprotv.ro/stiri/social/tara-tepelor-la-indigo-romanii-nu-se-invata-minte.html . Deci am crezut ca ma sparg de ras, sa ajunga sa le zica politistii ca sunt prosti ![]() ![]() ![]() |
stiu ca nu e de ras cu asta , dar ... bwahahaha. Mai pai si eu am primit ceva mesaj asemanator , dar sa nu mai zic de cate e-mailuri ca am castigat ... dar cat de ... (ma abtin)

Eu cu biorezonanta am incercat macar o stagnare daca nu o vindecare. Pt noi era suficient ca sa gasim sau sa se inventeze ceva care sa trateze ...
Nah , am incercat , am luat tzeapa , de fapt am incercat f multe , care mai de care mai scump ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aidaciolac spune:
... doamnelor , haideti mai 3 mesaje sa putem schimba capitolul
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

raluk16 spune:
Aida, sa se enerveze din nou fetele pe cand intra seara cat au de recuperat?
ups, si am mai scris un mesaj 25+

raluk16 spune:
De fapt trebuie sa scriem mesaje, ca poate nu te mai prindem la calc sa ne faci capitol 25+

raluk16 spune:
Pai stai un pic, ca am observat ca mai am de scris 4 mesaje pana cand primesc 2 stelute! Iupiiii... si iarasi mi-am amintit ca nu stiu ce titulatura sa-mi pun, nu ma reprezinta nimic
25+

aidaciolac spune:
va invit la cap nou
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

MariaG spune:
dau eu unul ca tot abia mi-am amintit: referitor la carucioare si la pozitita perferct orizontala si la scaune de masina si la landouri:
daca v-ati uitat vreodata la cum sta un bebelus in scaunul de masina (care e mai mult o scoica asa) si la cum sta un bebelus pe pat in mod normal ati vedea ca e asemanator: pozitia bebelusului in scaunul de masina (cel putin in cele pe care le-am incercat noi cand era Alex bebelus) este pe spate cu picioarele in sus (ma rog la un fel de 45 de grade, da' al meu nu statea asa decat cand dormea, in rest ziceai ca are arc). M-am uitat de curand pe poze cu Alex pana in 4 luni si in toate e cu cracii in sus sau cu ei in gura. Mi-a explicat atunci pediatrul ca dupa ce a stat cu genunchii la gura in burta cateva luni bune, cum ma astept eu sa stea el cu picioarele intinse??
Deci parerea mea: daca vreti, va place si va permiteti sa cumparati landou faceti-o cu toata inima, daca nu vreti, nu va place, nu va permiteti un landou nu va faceti griji. Dar daca intentionati sa urcati copilul in masina luati-va neaparat scaun de masina adaptat varstei.
Si Alex statea bine in fund la sase luni (e drept ca pe la 10-11 luni ma alerga prin parc de abia il prindeam - da' cine avea 57 de kg?????? ) - deci s-ar putea sa va foloseasca landoul 3-4-5 luni.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

monikus spune:
Fetele, uitati ce am gasit:www.evz.ro/articole/detalii-articol/857981/Bacsis-obligatoriu-pe-bon-la-o-terasa-din-Cismigiu/. Aici e faimosul restaurant la care am fost cu fetele atunci cand ne-am intalnit in Cismigiu. Vorbesc de fetele din Bucuresti, de la intalnirea noastra. Ne-au trecut spaga pe bon atunci. Acum e oficial, a aparut si la ziar.
Monica 24+ cu
Rares Stefan POZA BEBE