Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

[/quote]

Techila si eu sunt foarte PENTRU casute din lemn. Si eu mi-as dori una tot din lemn.Pretul cred ca e unul f bun.Oricum acum nu mai conteaza daca s-au ieftinit sau nu...sa o folositi sanatosi

KIKI 27+ si
[/quote]

saru' mana

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

iar vine nemernica de caldura....
fetelor, casuta mea mea a costat pana acum cam 120de mii de iuro (credit cu ipoteca pe apartamentul mamei pe 25 de ani). noi ne-am apucat de anul trecut in mai; este facuta din lemn (desi am auzit multe pareri conrta lemnului, dar am mai mare incredere in parerea lui sotz). doar ca acum sunt mai ieftine casele pe aici, ca e criza...am vazut anunturi cu case la cheie cu 85 de mii de iuro. nu am vazut casele, doar anunturile..

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

si la noi a venit caldura si zapuseala , te sufoci afara
... cam asa sunt si la noi preturile acum doar ca de caramida , faza proasta e ca nu se misca nimic , nimeni nu cumpara si nimeni nu vinde ca mi-as vinde si eu casa ... sa o iau de la capat
Iulika29 DC-ul asta iti omoara mult din timp si din plictiseala ... incearca sa intri si pe alte forumuri pe DC si imposibil sa nu gasesti subiecte interesante (si sa vezi ce cresc stelutele )

gata vinetele acum sunt la scurs si in curand o sa se bata turcii la gura mea , iar porcusorii nu o sa vi se mai para simpatici

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Va jur ca ma ucideti cu vinetele, mor aici, lesin, nu mai spuneti, va rog!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ce somn am mai tras dupa cafetlza aia...
crocodana eu iau Omega 3 de la 12 saptamani neintrerupt si nici nu m-am ingrasat (12 kg per total pana cum cred ca e OK), nici nu am avut probleme deosebite (tensiune, ameteli, etc..)
Parca tot tu ai spus de hipotonia rinichilor. Si mie mi-a zis Iosup la 20 de saptamani ca ar avea Luca. De fapt a dictat. Mie mi-a zis la sfarsit: este un baietel sanatos. Asa ca am uitat pe loc de hipotonia aia. Apoi am intrat la Tutunaru, s-a uitat pe hartii si mi-a zis: sa nu-ti faci probleme de prostia aia ca nu e nimic important. Si nici nu imi facusem, de vreme ce mi-a zis ca e sanatos. Asa ca nu-ti face probleme, ca or stii ei ce vorbesc.

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ce noroc aveti voi ca nu må omor cu vinetele..

Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna fetele!

Imi place tare mult forumul asta, sper sa ma primiti si pe mine la barfe
Eu voi naste la inceput de octombrie, la Elias (sper sa nu ma razgandesc dupa ce vizitez spitalul ca am auzit muulte, insa pana nu vad cu ochii mei nu ma las...

Pup fetele , sa fiti sanatoase si sa aveti grija de voi.
Ma intorc la treburile mele ca mai am doar putin si intru in prenatal

27+ cu dragoastea noastra

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunea initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mimika pai eu am luat 13 kg per total dar mi se pare mult ... dar tu ai doi ... culmea ca cu Emma am luat 29 , hai 30 ce mai conteaza un kg si nu mi-am facut probleme , acum se pare ca sunt mai responsabila
alex25 iertare si nici nu sunt bune

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Hai ca ma bag si eu asa ca musca-n lapte. Eu glicemia am avut-o mica dintotdeauna dar acum am un chef nebunesc de dulciuri. Nu rezist nici o zi fara sa mananc o ciocolata, o inghetata ceva. De biscuiti cu cacao nu mai zic. Pur si simplu nu ma por abtine.

Acum o luna cand mi-am facut analizele imi iesise glicemia la limita de jos dar tot stau cu frica. Cand ziceati ca se face testul ala cu glucoza? E recomandat pt cineva anume? Sau il pot face daca vreau eu? Se face si la medicul de familie sau doar la specilist?

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

acum hai sa iti zic si eu ceva testat de mine legat de glicemie.
De cand ma stiu tot cu glicemia scazuta , drept pt care am mancat dulciuri en gros. En gros nu e doar la mishto spus. Drept pt care husbantu a venit dintr-o cursa cu un aparat de masurat glicemia si sa stii ca asa era . In perioada in care mancam dulciuri f multe imi scadea si glicemia. Se poate ca si la tine sa fie aceeasi chestie. Creierul sa ceara ce are nevoie organismul si uneori nici nu e bine sa ne impotrivim.
Testul de glicemie ti-l poate face oricine are un aparat de masura , dar sa aiba si un ac steril pt tine
Merita sa testezi cateva zile la rand sa vezi care e treaba

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Aida, eu imi masor glicemia si la mama. Are aparat si imi tot fac teste si dupa ce mananc dulce. Niciodata nu mi-a iesit peste limita de sus glicemia chiar daca mancasem o ciocolata inainte. Acum ma gandesc totusi la un diabet de sarcina si mi-as face testul ala cu glucoza pentru ca totusi mananc dulce zilnic. Si as manca in permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

monikus, eu stiu ca organismul cere ce ai lipsa. Daca mananci mult dulce cred ca ai glicemia mica, nu mare. Dupa capul meu. Eu nu prea mancam dulce de felul meu, dar in sarcina asta de multe ori am simtit nevoia sa pap dulce. Si mi s-a parut normal, ca bebicii mai papa si ei glucide si ma lasa pe mine fara.

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

monikus, eu stiu ca organismul cere ce ai lipsa. Daca mananci mult dulce cred ca ai glicemia mica, nu mare. Dupa capul meu. Eu nu prea mancam dulce de felul meu, dar in sarcina asta de multe ori am simtit nevoia sa pap dulce. Si mi s-a parut normal, ca bebicii mai papa si ei glucide si ma lasa pe mine fara.

Grasii mei iubiti
hi5

Ai si tu dreptate mimika dar paranoia e in floare la mine. Mai ales cand mai aud fete pe aici carora le e frica de asa ceva..... Sper sa ma linistesc.

Mergi la inceput