Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 15

alex25 spune:
Atentie, pofta de dulce ascunde alte lipsuri in organism, nu neaparat glicemia:
Daca ti-e pofta de ciocolata.
Ai nevoie de magneziu.
Pe care il gasesti in nuci, seminte, legume, fructe.
Daca ti-e pofta de ceva dulce.
Ai nevoie de:
crom pe care il gasesti in brocoli, struguri, branza, fasole boabe,
pui, ficat de vitel
carbon pe care il gasesti in fructe proaspete
fosfor pe care il gasesti in pui, vita, ficat, peste, oua, lactate,
nuci, legume, fulgi
tryptophan pe care il gasesti in branza, carne de miel, ficat,
spanac, cartofi, stafide
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Ioanna81 spune:
bun gasit si de la noi. cam tarziu, ce-i drept, da' e mare alergatura la serviciu in perioada asta.
AMR 24 zile pana la concediu
Ioana 29+ cu
bebe Carol Ioan album Webshots

aidaciolac spune:
monikus testul ala cu glucoza l-am facut dupa ce am nascut tot din cauza ca aveam glicemia prea mica + ca Emma a avut peste 4kg si in cazul asta se face testul de glicemie la amandoi (mama si bebe) ... si am mancat in continuare ciocolata la greu cate una odata si tot nu a mai crescut glicemia.
Acum insa vad ca e stabila. Nici nu creste si nici nu urca , dar nici nu mai am nevouia aia nebuna de dulce
Ioanna81 trec imediat
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

laura78nico spune:
Aida bv tie!
Eu tot timpul as manca ceva...
Cred ca sunteti in pauza de masa... eu ma simt cam adormita sau confuza nu stiu, dar plec la 14 si ma duc si dorm cu Ramona
Am o stare ciudata de somnolenta
Laura 24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

aidaciolac spune:
vremea e de vina laura
Mai zau ca nu e bine sa ai sot care sa stie sa gateasca , ca au iesit prea putine (pai atat ai cumparat) , ca oul e prea moale (a fiert 10 minute) , ca ceapa e prea mare taiata si o sa ii scartaie intre dinti
... mi-a pierit si pofta zau ca da ... nici nu imi mai trebuie
bleah
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Atentie, pofta de dulce ascunde alte lipsuri in organism, nu neaparat glicemia: Daca ti-e pofta de ciocolata. Ai nevoie de magneziu. Pe care il gasesti in nuci, seminte, legume, fructe. Daca ti-e pofta de ceva dulce. Ai nevoie de: crom pe care il gasesti in brocoli, struguri, branza, fasole boabe, pui, ficat de vitel carbon pe care il gasesti in fructe proaspete fosfor pe care il gasesti in pui, vita, ficat, peste, oua, lactate, nuci, legume, fulgi tryptophan pe care il gasesti in branza, carne de miel, ficat, spanac, cartofi, stafide |
mai mai , pai tu nu ai primit e-mailul ala in care se facea demonstratia ca ciocolata este o leguma cu adaos lapte ceea ce este f bine , sanatos si hranitor?

Moama ce fac meseriasii astia la mine acasa

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

selen80 spune:
ziua buna! eu vad ca mi-am facut deja program, dupa ce-l trimit pe sotz de acasa la ora 8, mai dorm vreo 2 ore dar asa bine e, ma simt mai odihnita, toata ziua....
multam din nou pt aprecierile privind camera sunt toate marca ikea, de la mobila, covoare, perdea, pana la ratoi
in afara de plafoniera...
Lucia, ma bucur ca dai semne de ameliorare cu raceala...iar sotzul sunt sigura ca stie ca esti alaturi de el, si poate e mai bine sa nu fii acolo, atat pt tine pt ca ti-ar face rau, cat si pt el, ca nu mai trebuie sa-si faca griji si pt tine, pe langa toate problemele... fata
Monikus, si eu stiu ca organismul cere ce are nevoie...si acuma depinde ce intelegi prin mananc zilnic dulciuri, ca si eu mananc zilnic, macar o portie de ceva, dupa masa de pranz, si nu-mi fac probleme......daca nu exegerezi cu nimic, nu vad sa fie probleme...
Techila mor dupa poza cu Techila, cum se uita ea asa cu dragoste la burtica ta iar casa voastra e superba, ce bine e cand o faci tu de la zero asa cum ti-ai dorit....
Referitor la masajul perineal, si noua ne-a zis la curs ca e bine sa-l facem (vedeti, de asta uitasem sa va zic )..in plus, stiu pe cineva din germania care si-a facut si cu un ulei special, si a zis ca s-a rupt doar un cm, iar bebe a avut 3.9 kg, deci destul de maricel...poate fetele din alte tari gasesc astfel de uleiuri, la noi nu stiu daca exista...
ma duc pe afara ca iar a plouat, sa iau putin aer... 31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac monikus testul ala cu glucoza l-am facut dupa ce am nascut tot din cauza ca aveam glicemia prea mica + ca Emma a avut peste 4kg si in cazul asta se face testul de glicemie la amandoi (mama si bebe) ... si am mancat in continuare ciocolata la greu ![]() Acum insa vad ca e stabila. Nici nu creste si nici nu urca , dar nici nu mai am nevouia aia nebuna de dulce Ioanna81 trec imediat ![]() ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
Aida, saru'mana pt informatii. Eu sunt destul de panicoasa din fire si prefer sa fac toate analizele din timp. Parintii mei nu au avut probleme cu diabetul insa bunicii da. Imi e frica sa nu fac si eu acum un diabet de sarcina daca mananc dulce in fiecare zi. Probabil ca exagerez eu. O sa vb oricum cu dr mea pe 20 cand ma duc la control pt ca medicul de familie nu are niciodata nimic de obiectat la analizele mele.
Alex, se prea poate sa ai dreptate dar imi place mai mult varinata Aidei cu cea mai buna leguma e ciocolata

Monica

Iulika29 spune:
Selene eu am vazut ca sunt produse de la Weleda si in Romania..Eu de la Weleda l-am gasit si tradus s-ar chema ulei de pregatire pt nastere..Sau simplu ulei de pregatire..Asa ca sigur veti gasi si acolo..
Iulika, cea mai fericitå 32+cu
Bruce Nicholas

Dana15 spune:
Buna sa va fie ziua mamicute dragi!
Ploua in Cluj..ma bucur tare si abia astept sa ies putin la plimbare dupa ce se opreste!
Monikus; am vazut ca ati mai povestit despre ulei de uns burtica..eu zic ca este importanta si mostenirea genetica, daca e sa faci vergeturi, le faci oricum;
eu ma dau pe burtica si sani cu ulei de masline..un picut pe salata, un picut pe burtica
..si mi se pare f bun! nu miros urat dupa, iar dimineara am o pielicica finaaa; mi-am luat de la farmacia HelpNet si ulei de migdale dulci special pentru vergeturi..100 ml, aprox 22RON..este bun si asta si m-a tinut cam 3 saptamani (ma dadeam alternativ, cand cu unul cand cu altul), dar acum ma gandesc sa raman doar cu cel de masline (este mai ok dpdv financiar)
Vorbeati de glicemie..este normal ca glicemia sa fie scazuta dupa ce mananci dulce; asta inseamna ca pancreasul functioneaza bine si secreta suficienta insulina pentru glucoza care ati papat-o; ca sa va linistiti in legatura cu un eventual diabet, masurati glicemia inainte de masa si la 2 ore dupa (asta daca aveti aparat din acela special acasa). Testul de provocare cu glucoza se face in jurul saptamanii 28 si este recomandat femeilor care au antecedente in familie de diabet, mamicilor mai in varsta (nu stiu sa va zic de la cati ani incolo, dar banuiesc dupa 35); testul il indica medicul de familie/obstetricianul si trebuie sa mergi la un laborator sa-l faci.
Dana 26s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi