Burtici fericite de septembrie-octombrie (91)
Raspunsuri - Pagina 13

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac vad ca avem aceleasi temeri , doar ca la mine glicemia a fost scazuta dintotdeauna si mai ales ca in sarcina asta nu am avut pofte la dulce nu prea imi fac probleme , dar asa cum zici si tu sunt multe altele Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
Hai ca ma bag si eu asa ca musca-n lapte. Eu glicemia am avut-o mica dintotdeauna dar acum am un chef nebunesc de dulciuri. Nu rezist nici o zi fara sa mananc o ciocolata, o inghetata ceva. De biscuiti cu cacao nu mai zic. Pur si simplu nu ma por abtine.
Acum o luna cand mi-am facut analizele imi iesise glicemia la limita de jos dar tot stau cu frica. Cand ziceati ca se face testul ala cu glucoza

Monica

Iulika29 spune:
Cristina trimit si eu un pupicel lui Andreiut så ii treacå..Te cred cand spui ca iti e foarte greu så il vezi cu febra si stand in pat cand el e foarte activ si zåmbaret..Hai ca o så fie bine..Ai trecut tu peste mai grele..
Ce bine ca ai colegi in jurul carora te simti bine.E f important pt ca iti petreci o mare parte din viata printre astfel de oameni.Så stii ca si pt mine conteaza asta si noi la servici trageam portia de ras in fiecare zi si facea ca timpul så zboare mai repede..
Crocodana asteptåm vesti de la eco...
Iulika, cea mai fericitå 32+cu
Bruce Nicholas

kiki_cri spune:
citat din mesajul lui aidaciolac kiki_cri ce mai faaaaaaaci? ![]() Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 30+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |

Tu ce faci?
KIKI

aidaciolac spune:
citat din mesajul lui monikus Hai ca ma bag si eu asa ca musca-n lapte. Eu glicemia am avut-o mica dintotdeauna dar acum am un chef nebunesc de dulciuri. Nu rezist nici o zi fara sa mananc o ciocolata, o inghetata ceva. De biscuiti cu cacao nu mai zic. Pur si simplu nu ma por abtine. Acum o luna cand mi-am facut analizele imi iesise glicemia la limita de jos dar tot stau cu frica. Cand ziceati ca se face testul ala cu glucoza ![]() ![]() Monica ![]() ![]() |
acum hai sa iti zic si eu ceva testat de mine legat de glicemie.
De cand ma stiu tot cu glicemia scazuta , drept pt care am mancat dulciuri en gros. En gros nu e doar la mishto spus. Drept pt care husbantu a venit dintr-o cursa cu un aparat de masurat glicemia si sa stii ca asa era . In perioada in care mancam dulciuri f multe imi scadea si glicemia. Se poate ca si la tine sa fie aceeasi chestie. Creierul sa ceara ce are nevoie organismul si uneori nici nu e bine sa ne impotrivim.
Testul de glicemie ti-l poate face oricine are un aparat de masura , dar sa aiba si un ac steril pt tine

Merita sa testezi cateva zile la rand sa vezi care e treaba

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

anamaria1979 spune:
Techila dc nu sunt indiscreta cat e o casa pe acolo?
Dc nu vrei sa scrii pe forum poti trimite un PM. Sper ca nu te-am suparat cu atatea intrebari. Desi stau la bloc tot timpul ma gandesc cum ar fii la o casa, mai ales ca acum vine si primul bebe. + 31,

Iulika29 spune:
Aida aici sunt .Unde as putea fi eu acum?!..Pe frigul asta
MÅ gandesc sa nu am duc cu capul
.Pot så recunosc ca e cea mai lunga perioada care am stat pur si simplu fara muncå..Sa stau degeaba asa..Asta pana acum..Nu imi fac eu probleme de perioada dupå ce vine bebe ca e altceva..EU ma refer la asta PÅNÅ vine..
Iulika, cea mai fericitå 32+cu
Bruce Nicholas

alex25 spune:
Hehe, daca la partea cu tensiunea stau cat de cat linistita ca o am extrem de mica, deci nu ar sanse de hipertensiune, la glicemie e nasol rau, o am la limita superioara si mananc dulce intruna, ba acum cu sarcina as manca numai dulce....deci clar o sa stau cu morcovul acum cand o sa ma duc la analize....plus ca ar mai fi multe de spus in legatura cu tonajul si sarcina cu probleme, dar sunt optimista si ma gandesc ca noi vom fi exceptiile si o sa fie bine!
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase

laura78nico spune:
Claucia pt vestile bune sa-ti traiasca printesucile!
Lucia ma bucur ca in dimineata asta esti mai bine! Asteptam vesti de la cursuri
Cristina ce bine ca Andrei este mai bine. Stiu ce inseamna sa stai noptile langa copil cand are febra si el e mic si nu stie cum sa se exprime...
Mai vroiam sa spun ceva dar... fug ca am un pic de treaba
Laura 24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

techila spune:
iar vine nemernica de caldura....
fetelor, casuta mea mea a costat pana acum cam 120de mii de iuro (credit cu ipoteca pe apartamentul mamei pe 25 de ani). noi ne-am apucat de anul trecut in mai; este facuta din lemn (desi am auzit multe pareri conrta lemnului, dar am mai mare incredere in parerea lui sotz). doar ca acum sunt mai ieftine casele pe aici, ca e criza...am vazut anunturi cu case la cheie cu 85 de mii de iuro. nu am vazut casele, doar anunturile..
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

kiki_cri spune:
citat din mesajul lui techila iar vine nemernica de caldura.... fetelor, casuta mea mea a costat pana acum cam 120de mii de iuro (credit cu ipoteca pe apartamentul mamei pe 25 de ani). noi ne-am apucat de anul trecut in mai; este facuta din lemn (desi am auzit multe pareri conrta lemnului, dar am mai mare incredere in parerea lui sotz). doar ca acum sunt mai ieftine casele pe aici, ca e criza...am vazut anunturi cu case la cheie cu 85 de mii de iuro. nu am vazut casele, doar anunturile.. Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze ![]() ![]() |
Techila si eu sunt foarte PENTRU casute din lemn. Si eu mi-as dori una tot din lemn.Pretul cred ca e unul f bun.Oricum acum nu mai conteaza daca s-au ieftinit sau nu...sa o folositi sanatosi

KIKI