Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, Vio!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neatza! serviti o si de la mine
La multi ani Piolica!!!! Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica

Sa ai parte de o zi minunata

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Eu am incercat sa-i dau Evei zilele trecute un biscuite Petit Beurre. I-a placut, a rontait frumos la el si as mai repeta experienta, ba chiar as face si combinatia mar+biscuite. Voi ce biscuiti le dati copiilor?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Piolica

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andreuta, eu ii dau piscoturi, din acelea clasice. Dar rar.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Eu ii dau Petit de la Rostar (pachet rosu), sunt cei mai buni, proaspeti si crocanti. Mananca de sparge Iedi, cam 10-15 biscuiti pe zi. Sunt pusi pe blatul de la bucatarie, intr-o tavita. Cum a inceput sa se catere peste tot, merge de-a busilea pana la scaun, se urca pe el (nu se urca efectiv, se ridica in picioare sprijinit de el) si de acolo vede biscuitii. Intinde mana si cere.

Am terminat de facut ciorba lui de perisoare acrita cu zeama de corcoduse de la soacra-mea. Iedi e mare fan perisoare. Pana acum i-am blenduit dar astazi vreau sa incerc sa-i dau si bucati mai mari. Deja ne apropiem vertiginos de un an, trebuie sa manance si el mai altfel. Ciorba o mananca cu paine.

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

PIOLICA

N-am inteles care e treaba cu cainii... mai precis cu disputa iscata ... dar cred ca e mai bine

BABYMOM am si eu o intrebare... care pot fi cauzele posibile pentru care un bebelus poate avea cearcane (umflaturi sub ochi) si ce analize ar fi recomandate... eventual ce alte simptome ar trebui sa urmaresc????
Precizez ca Sorina e asa de vreo 2 sapt si una din dr zice ca e de la caldura, ceea ce mie mi se pare oarecum , iar cealalta ca poate fi manifestare alergica!!! Dar totusi n-ar trebui niste analize ca sa stim o treaba???

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Preeeettyyyy scoate pestisorul din spital! E lesinat de tot saracu'

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Anca, Giulianna, multumesc. Cred ca voi incerca si eu pachetul rosu de la Rostar, eu parca mai mancam de-aia mai demult, insa nu-mi aduc aminte ce culoare avea pachetul.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput