Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

neata! voiam sa trimit mes asta: ghiciti ce fac eu? o legan pe anda pe picioare!

la bacau asa i-am domolit racnetele si o fi prins gustul ca pana am postat mes anterior deja plangea. in brate plangea, pe pat cu tzitzi nu... asa ca am parcat-o pe-o perma si da-i si leagan-o.

si cine ranjea cu gura pana la urechi si daca modificam ritmul dorit iar plangea?

o sa va anunt daca n-o sa mai am urechi. ca viata personala sigur nu mai am...

edit: am 450 de caractere limita pe mobil si n-am putut explica. Nu am ramas logata si cand am dat send am primit eroare, am vazut mes de dimineata si am zis sa vi-l trimit oircum ca am logoree. Nu vazusem evident ca nu s-a trimis.

Si sa completez tabloul: am adormit cu ea pe picioare, mi-amintesc vag cum ne-a asezat sotul pe fiecare la locul ei, dragul de el.
de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Legat de Salsa, se tin la Palatul Copiilor si sunt cursuri pentru oameni mari. Eu am mers cu Anda exceptional (cu o prietena care ma invitase inca de asta-iarna) si oricum nu am participat activ, dansatorii nefiind incepatori de la 0 (nu stiu niciun pas de salsa). Tin sa precizez ca Anda doar a dar din fund pe muzica de salsa spre deliciul dansatorilor. A, si a vizitat si camerele dimprejur ca nu a putut sta chiat o ora jumate pe loc.

Cred ca s-ar putea merge cu bebeii dar va spun eu ca nu rezista prea mult fara mami si deranjeaza exercitiile, de asta e bine ca daca mammicile vor salsa sa vina si taticii sa se plimbe in parc sau sa stea cu bebeii la o terasa (daca reusesc sa-i tina atata pe loc).

Pentru copii sunt cursuri de balet, de dansuri po pu lare... Mare grija la instructori ca nu toti sunt rabdatori cu copiii, le vorbesc aspru si ii umilesc cand gresesc :(. Poate pana cresc copiii nostri li se predau si lor niste cursuri de rabdare pedagogica.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

La multi ani, Mami de Elsa!!! si sper sa ajung si eu sa te cunosc la anul. Un munte de flori

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Eu am incercat sa-i dau Evei zilele trecute un biscuite Petit Beurre. I-a placut, a rontait frumos la el si as mai repeta experienta, ba chiar as face si combinatia mar+biscuite. Voi ce biscuiti le dati copiilor?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Petit Beurre clasici, de-aia care sunt numai rupti pe jumate in pachet . Mar cu biscuit nu i-am dat ca Anda aparent nu vrea mar.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Io iar vorbesc ca televizorul pe-aici?

Daca noi ne trezim la 10.30-11 cand alte mamici cu simt de raspundere sunt pe-afara...

Cred ca as fi dormit mai mult dar s-a auzit o bormasina incapatanata la un etaj superior (nu tare, oricum) si a sunat tati sa vada ce facem. Trai pe vatrai dar de luni o sa ma duc la munca Bine ca nu definitiv.

edit: am 2000 de mesaje. Miau!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

salutare!

felicitari, ramo, pentru mesaje...ai scris ceva si noi am fost pe-afara, de la ora 8...noi si maidanezii si-acum...nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo si eu pe aici.
Noi pe seara iesim afara..ca deja e moarte de cald. Si mai nou de cand ne-am intors de la mare avem un nou program .. ne trezim dimineata la 9 si .
Pup Anduta

Si am facut si noi 9 luniteee..mai e putin pana la 1 an.
Babytza multumim de urari

La multi ani Piolica!!Multe impliniri si Elsa sa-ti aduca numai bucurii!!!

La multe lunite

Mina de Andreea and ,
Bianca de Raluca ,
Ana de Marinush

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu va speriati, sunt acasa pe baricade si astept.

EU cred ca vin azi dar cine stie la ce ora.. sper sa nu ma tina toata ziulica in casa ca e posibil sa trebuiasca sa ajung la doc azi...

Ada, te sun imediat ce stiu ceva. AM vazut ca aseara la 9 fara un sfert au intrat in romanica la citire. Ma gandesc ca or fi ajuns in Bucale de atunci...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

multumim, Cristina! il pupam si noi pe Raducu, si le spunem la multi ani si celorlalti bobocei acush facem anisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ramo mamica si pe Anduta!!!

Giulianna scot pestisoru da trebuie iar 50 voturi ca sa iasa...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput