Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, pupici. Noapte buna si tie!

Se vede ca eu am dormit cu Dragos 3 ore dupa-amiaza. Iar ma bantuie insomnia...

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

300 ce cursuri, vin so dansez si io pe Inisu si Biancu. Cred ca a fost ceva in aer azi ca Biancu mi a facut seara fripta, nu vroia sa se culce si gata. Acuma doarme( de cateva minute) da se cam foieste nu este linistita

babymom dim asta erau in Hungaria, asa zicea Moni. Io zic sa stai la vama

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

musette deci e de bine daca e asa imbarligata conluzia de la PAP. Tu tot la Medicover ai facut analiza?
Io asteptam mult si bine analiza care era de fapt gata da cica nu se poate baga pe net, bine ca am sunat

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am ramas cucuvea-shefa??

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici , dau o cafea mare pentru doritoare si pentru Luminita

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata.

Vad ca au degenerat discutiile urat de tot si s-a lasat cu injurii si jigniri. Se pare ca orice subiect sensibil e dus la extrem si se ajunge la chestii urate. Pacat.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Babytzule buna cafea ai facut!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

si plecam repede in IOR, nu inainte de a-i raspunde lui Ciufik

Si eu cred ca bebe mananca destul de bine pentru varsta lui.
Daca poti beneficia de program scurt, vei lipsi de acasa aproximativ 7 ore. Daca n-ar manca nimic in timpul aceasta, ceea ce nu e, de fapt, cazul, ar suge foarte bine cand vii tu, si gata

Daca suge bine dimineata, foarte bine seara si o data sa zicem, de doua ori chiar, noaptea, iar in timpul cat lipsesti tu mananca fructe, legume, cereale chiar in cantitate mica, eu zic ca este ok.

In plus, te poti mulge, daca crezi ca e necesar, si sa ii lasi mamei tale sa-i dea, cu cana, paharul, biberonul, lingurite, etc.

Succes, si cel mai important e sa nu te strezezi

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nici azi nu ajunge comanda?! Incredibil. Ce bataie de joc.
Pe site scrie max 5 zile...
De luni pana astazi sunt deja 7 zile lucratoare, nu mai zic ca posta si avioanele si camioanele merg in puii mei si-n weekend, ca doar lucrez in domeniu.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata!
Of, imi pare tare rau sa vad ca din ce in ce mai multe subiecte de discutie degenereaza, devin aprinse, se lasa cu jigniri, avertismente. Cred ca toate trebuie sa acceptam ca suntem diferite, avem diverse gusturi, afinitati, iar ceea ce ne-a adus laolalta este dorinta ca micutii nostri sa creasca cat mai sanatos si frumos. Eu nu sunt o iubitoare de animale, dar de cand Eva mai are un pic si sare din carut de bucurie cand vede un caine sau o pisica mi-am reconsiderat un pic atitudinea.
Asa...acum sa trecem la ale nostre...
Pe noi se pare ca ne afecteaza caldura si poate si dintisorii care nu ne dau pace si mancam un pic mai prost, insa spre bucuria mea a inceput sa bea cam 250 ml ceai sau apa/zi. Am constat ca intre masa de fructe si cea de legume tre' sa fie o diferenta de aprox. 5 ore, altfel nu vrea si pace. Ieri am incercat sa experimentam ciorbita de vacuta acrita cu bors de casa, insa n-a fost pe placul ei sau trecusera numai 3 ore jumate de la ultima masa. Avem 5 dintisori si al 6 lea asteapta sa iasa si asta intr-o luna jumate de la aparitia primului. Eva a primit o orga de jucarie, care imita sunete de animale si face diferite mix-uri, este foarte incantata de ea (momentan), toata ziua butoneaza la ea, iar mie imi canta creierii
Babytza, super pozele de la mare, cred ca nu mai e cazul sa-ti spun ca arati bestial!!! Plecam si noi la Costinesti pe 25 iulie, poate daca mai dati vreo raita la mare, prin zona, ne vedem.
Lidia (cu intarziere) si Piolica

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput