Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
babymom cred ca trec produsele Bimbo pe langa tine
. Vin din Hungaria, poate miine ajung.
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
musettepink spune:
Mamidestefan cu o mica intarziere urez si eu
multa fericire si noroc!
Piolica
multa fericire!spor la pregatiri!![]()
babymom ai un PM
Laureta ma bucur pt Pap, nici pe al meu nu scria vreo clasa,era tare imbarligata exprimarea dar concluzia era ok asa ca nu mai conta![]()

de
Luca
Ciufik spune:
300 - multumesc
. Eu nu am mai indraznit sa mai postez o data ca era discutia asta in contradictoriu, de care imi pare asa de rau ca a aprins spiritele (credeam ca odata cu disparitia unui user- stiti voi cine
- nu o sa mai fie). Sunteti o gashka super-tare, mie imi face mare placere sa va citesc, nu numai pt informatiile de calitate pe care le aflu si mai ales pt ca sunteti spirituale, optimiste, stiti sa va sustineti una pe alta - f frumos.
pt voi.
Anamona, Babymom, 300 (again) - multumesc
.
M-am mai linistit
. Cu Andrei va sta mama mea, deci va fi pe maini bune, plus ca ea gateste si bine, nu ca mine
.
Anamona - eu i-am dat lui Andrei afine cu mere si i-au placut. De fapt el prefera marul in orice, la banana si el a zis - pas. Multa sanatate!
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Adica cum?? Sa inteleg ca exista un Ochi care ne supravegheaza in permanenta??? Nu prea-mi place... Si... discutii de astea aprinse, cu iz de cearta au mai fost si inainte, la odisee? Eu intelesesem ca acolo era o atmosfera idilica, care s-a stricat abia acum decand au mai aparut fetze noi. Chiar ma simteam usor vinovata... eu fiind printre "prospaturi" |
Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta, ca ar fi de vina mamicile noi
Nu are nicio legatura ...eu asa zic...iar de citit , nu are niciun moderator timp sa citeasca tot ce scrie e acest forum. Ei intervin atunci cand sunt sesizati, de regula cand un user raporteaza alt user. . Mai citesc din cand in cand, dar ma indoiesc sa aiba timp si chef sa citeasca toate problemele ficarui grup... Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
300 spune:
Hai ma babytza ca doar n-am aratat cu degetul
. Am postat mesajul Ciufikai tocmai ca era uitat si lumea, suparata sau nu, ar fi trecut mai repede peste paginile alea si m-am gandit ca se pierde, ca multe alte intrebari pe aici. Iar Ciufik nefiind un user activ era posibil sa nu mai intervina alta data si era pacat, nu?
Ciufik, ma cucur ca ti-am putut fi de folos cu ceva. Si eu vazusem de cand ai postat dar a trebuit sa ies din casa, am fost cu bebelina la un curs de Salsa.
Nu am dansat ca nu erau incepatori, dar am filmat-o pe prietena mea cum dansa si a dansat si bebelina, ce credeati? Ma tenteaza sa merg, sunt gratis si la indemana mai ales pentru cele care locuiesc in sectorul 4. Doar ca trebuie sa stea cineva cu copiii prin parc in timpul ala! Si sunt cams eara, azi a fost de la 8.
Anda nici acum nnu doarme, am pus-o in wrap, am mancat impreuna, a supt (inainte de toate),a plans, s-a calmat, s-a jucat... nici gand sa doarma. Poate daca-i pun niste Salsa?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui babytza Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta, ca ar fi de vina mamicile noi Nu are nicio legatura ...eu asa zic...iar de citit , nu are niciun moderator timp sa citeasca tot ce scrie e acest forum. Ei intervin atunci cand sunt sesizati, de regula cand un user raporteaza alt user. . Mai citesc din cand in cand, dar ma indoiesc sa aiba timp si chef sa citeasca toate problemele ficarui grup... |
Uf! M-ai mai linistit
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Ramo nici nu m-am simtit aratata cu degetul
Am vrut doar sa spun ca am citit si eu postarea ei, dar nu aveam ce sa ii zic , din pacate. Sper si eu sa mai intre cand are timp
Foarte bine ai facut ca ai postat iar intrebarile ei, asa a primit mai multe raspunsuri. De multe ori se pierd sau sunt trecute cu vederea. Asta spuneam si eu mai de mult, daca nu esti vazut atunci, sa mi intrebi odata
Si cu siguranta cand incepi cu...Am intrebat si eu ceva si nimeni nu imi raspunde....sigur primesti mai multe raspunsuri ![]()
Va pup , am fugit la nani 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui laureta babymom cred ca trec produsele Bimbo pe langa tine |
Pe bune??!! Cum fac sa le opresc aici??
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Ciufik spune:
300 si eu tot sect 4. Unde's cursurile astea de Salsa? Eu cred ca Anda asta asteapta - salsa, sa repete pasii
.
Babytza-
. Cea mai buna solutie era schimbarea cap., ca prea erau incinse lucrurile. Eu am ales prost momentul si pagina
.
babytza spune:
Babymom este adevarat ce zicea acolo,dar motivul nu erau userii noi. Doar ca discutiile sunt mult mai aprinse la scutecele , mai ales cele despre bebici. Spiritele se incing mult mai repede cand e vorba de puii mici.....mamicile sunt mai stresate si mai obosite ...si uite asa ies scantei imediat
Sare lumea la bataie
Motive se gasesc usor ....
Te pup , noapte buna 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze