Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
Hello iar 
Nu am mai plecat cu mami azi, a zis dr ca abia maine ne spune cum sunt analizele dupa ce compara cu ce avea inainte de operatie .
Azi avem la pranz dovlecel, rosie , ardei gras, ceapa , orez si pui. Condimente am pus oregano si busuioc
Sper sa ii placa ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Mamidestefan...mark este alergic la piscaturile de tantari...face niste blande mari care trec f greu....am cumparat aparat de la Raid de pus in priza...de ala night and day si se pare ca isi face treaba... |
Xor, si eu am din acesta dar e nefolosit ca nu avem tzantzari. E asa just in case ca urasc bazaitul lor.
Dar am inteles ca Baygon sunt pastile naturale 100%, pe baza de crizantema, ok pt bb. Nu am, zic ce aud. Si asta o fi Mkt?
Si ma bag si eu ca musca cu inca o intrebare.
Eu intentionez sa il alaptez pe fi-miu pana la un an, ma repet
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)
300 spune:
Buna dimineata.
Anca, babytza, multumesc de cafea, e buna rau.
Anca bine ca poti dormi si tu putin mai bine. Hiperactiv guguloi ai tu epe-acolo daca pana la 3 nu pica lat :). Of, am gustat si eu din sucul asta si nu-mi prea place
.
Eva cu alaptatul dupa cum stim functioneaza cererea si oferta. Laptele nu pleaca atata timp acat copilul trage si nu are alternativa pentru lapte (biberon). Parca la 9 luni e puseu de crestere, oricum simtomele tale seamana a puseu. In sfarsit, iar chestia cu sanii mai mult sau mai putin tari iar e o chetsie de care nu depinde laptele continut/fabricat de ei, pentru ca tensiunea este indusa nervos in muschii alveoleor sa atentioneze mama ca e timpul sa alapteze. Multi ani pierd tensiunea asta dupa vreo 3 luni de la nastere pentru ca natura nu considera necesar sa le mai ofere unc eas, avand in vedere ca mama a invatat meseria.
Fetelor ma scuzati pentru divagatie, eu de fapt sunt cam nemultumita ca n-am reusit sa-i explic vara-mi cum sta treaba cu cererea si oferta. A nascut de vreo doua saptamani, are prea mult lapte si se mulge cate 100 ml pe zi spunan ca e putin fata de ce ramane. I-am zis ca ar treb doar sa ia lapte cat sa elimine tensiunea din san si sa evite canale infundate ca sa ajute la reglarea productiei insa am senzatia ca nu m-am facut inteleasa. Bine ca are pompa electrica, in sfarsit. Eh oricum se va regla de la sine in timp.
A porpos de reglare, la mine acum daca anda suge o data la 5 ore deja fac mai greu lapte. E ca la nebuni...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
Salutare bobocime!!!!!
Ce faceti???
Noi suntem super bine toata familia!!
mamidestefan Daria papa Aptamil. Cum vrei sa facem sa-ti dau????
Va puuup!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
Intre 1 si 6.30 am dormit neintoarsa! Nici nu stiu daca s ama bucur sau nu, e a doua noapte in care nu m-am trezit pentru masa de la 3, dar fetita a supt cel mai tarziu la 12-1, deci nu sunt conditii normale, ca ea sugea la 10-11 seara, apoi la 3-4 deci probabil proportia s-a pastrat, nu?
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Neatza 
Laura felicitari Alexiei, deja e fata mare 
CD ce super, fugiti la mare 
Babytza am vazut pozele si sunt superbe, fotomodealo 
Khristin felicitari pentru dintzoc 
Giulianna moama ce somn a bagat Iedutu 
Nausica eu am Nivea Baby cu fact 50+ si este foarte buna 
Ada uoff ce intamplare
, sa stapanesti sanatoasa carutul 
Moni
am burtica, ce mai faci?
Multam de
fetele
La multe lunite Miruna de Mommy magda , Luca de Eva , David de Sanziana
Eva eu i-am luat Vit D3…am decis sa nu il intrerup 
Lidia nu prea avem ce face cu tzantzarii, stiu ca exista un aparat cu ultrasunete de la Chicco…sper sa nu gresesc, dar nu ii stiu pretul 
Noi avem azi in meniu iaurt si fructe, ciorbica si mai vedem…
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
300 spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan Si mai aveam o problema majora ...CUM VA LUPTATI CU TINTZARII????? Eu pina anul asta nu am avut probleme cu tintzarii..stam la etajul 10 si nu ajungeau...dar se pare ca vara asta mai ploioasa i-a mobilizat si au reusit sa ne invadeze si pe noi.Stefan e plin de piscaturi ...si face niste bubite destul de urite.. ![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED*** |
Ne-am pus plase la geam si nu avem niciun tantar. Nu stiam ca tine si de etajul la care stai, in VL aveam prieteni muscati de tantari si care stateau sus. Mie mi-a fost teama de aerosoli cu copilul atat de mici si sunt multumita de achizitie. Noua ni le-a facut un prieten si au costat foarte putin, practic doar materalele. Insa nu cred ca ar fi mai mult de un milion o plasa.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nocom Salutare bobocime!!!!! Ce faceti??? Noi suntem super bine toata familia!! mamidestefan Daria papa Aptamil. Cum vrei sa facem sa-ti dau???? Va puuup!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
ti-am dat PM ...multumesc mult

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***
300 spune:
eu am intrerupt din mai vigantolul dar de luna asta amd ecis sa ii dau din nou pentru ca am iesit mai putin decat de obicei din casa. Eu ii dau sau vigantol sau vit D3 depinde la ce sticla ajung.
Babyzta sper sa aveti vesti bune maine, ma gandesc la voi.
Xor, orgolioaso
.
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
| citat din mesajul lui 300 [ Anca bine ca poti dormi si tu putin mai bine. Hiperactiv guguloi ai tu epe-acolo daca pana la 3 nu pica lat :). Of, am gustat si eu din sucul asta si nu-mi prea place Eva cu alaptatul dupa cum stim functioneaza cererea si oferta. Laptele nu pleaca atata timp acat copilul trage si nu are alternativa pentru lapte (biberon). Parca la 9 luni e puseu de crestere, oricum simtomele tale seamana a puseu. In sfarsit, iar chestia cu sanii mai mult sau mai putin tari iar e o chetsie de care nu depinde laptele continut/fabricat de ei, pentru ca tensiunea este indusa nervos in muschii alveoleor sa atentioneze mama ca e timpul sa alapteze. Multi ani pierd tensiunea asta dupa vreo 3 luni de la nastere pentru ca natura nu considera necesar sa le mai ofere unc eas, avand in vedere ca mama a invatat meseria. Fetelor ma scuzati pentru divagatie, eu de fapt sunt cam nemultumita ca n-am reusit sa-i explic vara-mi cum sta treaba cu cererea si oferta. A nascut de vreo doua saptamani, are prea mult lapte si se mulge cate 100 ml pe zi spunan ca e putin fata de ce ramane. I-am zis ca ar treb doar sa ia lapte cat sa elimine tensiunea din san si sa evite canale infundate ca sa ajute la reglarea productiei insa am senzatia ca nu m-am facut inteleasa. Bine ca are pompa electrica, in sfarsit. Eh oricum se va regla de la sine in timp. A porpos de reglare, la mine acum daca anda suge o data la 5 ore deja fac mai greu lapte. E ca la nebuni... |
asa e, cerere si oferta asa functioneaza. Dar eu il urmaresc cum inghite, ce sa zic, trage asa 3-4 minute inghite cu sete apoi trage asa blazat dar daca incerc sa ma retrag nu da drumul neeam. Nu cred ca mai are prea mult dupa aia, sau nu mai vrea. Dar sta cu tzitzi de amorul artei.
Fi-miu are 10 luni. E puseu si la 10 luni?
Noi pana acum ne-am confruntat cu puseul de 3 luni care a fost crunt. Milka e copil mic pe langa ce a fost atunci.
Apoi nu a mai fost asa, totul reglat ok, doar ca ma trezeam cu sanii beton si daca nu papa 3-4 ore la fel de tari. Acum papa la 4-5 ore ziua daca ii dau, iar noaptea e ff des cred ca asa se alina de dintisori. Dar nu mai am sanii ca inainte, Ramo stiu eu ce spun, intelegi? 9 luni juma sanii mei erau full; acum au lapte, nu s-a evaporat

Nici nu mai beau de vreo 6 luni ceai din acela, am baut doar primele 4-5 luni apoi mi-a pierit cheful vazand ca si fara el lapte e berechet.
Sotza-miu zice ca e normal sa scada productia, doar nu il alaptez pana la facultate
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)