Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor . foloseste careva din cele din Bucuresti APTAMIL?????

Vreau si eu 2-3 masuri ...sa ii testez gustul printzesei...ca cica ar semana mult la gust cu laptele de tzitzi...

Multumesc anticipat..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mamidestefan, Carla bea Aptamil, dar eu sunt in ... Baia Mare. Daca nu gasesti pe nimeni, scrie-mi, si iti pun intr-o cutiuta, prin posta. Nu are rost sa dai aproape 60 ron/cutie pana nu stii daca ii place.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mamidestefan, Carla bea Aptamil, dar eu sunt in ... Baia Mare. Daca nu gasesti pe nimeni, scrie-mi, si iti pun intr-o cutiuta, prin posta. Nu are rost sa dai aproape 60 ron/cutie pana nu stii daca ii place.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Multumesc mult!...Esti foarte saritoare si dragutza ...si multi pupicei

LE: Stiu ca e vreo 60 ron...de aia am si lansat rugamintea asta ...ultima achizitie a fost cutia de MILUMIL 3 ...pe care am dat vreo 35 de ron...si am aruncat tot ce am preparat ...si am consumat mai bine de jumatate de punga ..desi i-am facut de fiecare data 2-3 masuri

Mergi la inceput

Si mai aveam o problema majora ...CUM VA LUPTATI CU TINTZARII?????

Eu pina anul asta nu am avut probleme cu tintzarii..stam la etajul 10 si nu ajungeau...dar se pare ca vara asta mai ploioasa i-a mobilizat si au reusit sa ne invadeze si pe noi.Stefan e plin de piscaturi ...si face niste bubite destul de urite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna dimineata!
Eva...eu am inlocuit Vigantolul cu vit D3 picaturi si ii dau in continuare (cand nu uit )....acum in cartile de specialiate cica e scris ca e bine sa le dam pana la 5 ani....
Foarte frumoase sandalutele, sa le poarte Noah sanatos si cu placere!
Adnreea_and parerea mea este ca ar fi mai bine sa te abtii in ceea ce priveste capacitatea mea de a intelege sau nu...si asta pt ca: 1. cele care nu ati inteles "gluma" mea ati fost voi si ati sarit repede sa jigniti mai mult sau mai putin voalat (e drept ca si eu m-am grabit apoi sa va raspund...)
2. de ce nu te gandesti ca poate nu ai fost tu destul de coerenta in discursul tau astfel incat sa se poata intelege ceva din el (asta ca sa-ti raspund si eu din nou, in acelasi ton)
3. cred ca mai bine ar fi sa lasam lucrurile asa cum au picat...n-are rost sa continuam sa ne intepam...suntem persoane foarte diferite, in acest subiect nu suntem pe aceeasi lungime de unda si singurul nostru punct comun este ca frecventam acelasi forum...si asta pentru ca avem copii pe care ii iubim mai presus de orice...
Nerantulaa ce faceti? cum va simtiti? unde ati disparut de atatea zile?? sper din tot sufletul ca sunteti bine
Ratonelu iar nu esti la raportul de dimineata...sper ca se simte mai bine putoiul
O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
De ieri numa asta face,se ridica de orice si-si da drumul ..n-am apucat sa o filmez ca sunt singura si mi-e frica...vine si la mine daca o chem cu bratele ridicate

FELICITARI ALEXIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Mamidestefan...mark este alergic la piscaturile de tantari...face niste blande mari care trec f greu....am cumparat aparat de la Raid de pus in priza...de ala night and day si se pare ca isi face treaba...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Mamidestefan...mark este alergic la piscaturile de tantari...face niste blande mari care trec f greu....am cumparat aparat de la Raid de pus in priza...de ala night and day si se pare ca isi face treaba...

da ..dar ala se pare ca e cam toxic pentru plaminii lor ..
mie frica sa nu ii apara reactii alergice mai ales Izabellei ...care e mai sensibila la capitolul asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor
Eva...eu am inlocuit Vigantolul cu vit D3 picaturi si ii dau in continuare (cand nu uit )....acum in cartile de specialiate cica e scris ca e bine sa le dam pana la 5 ani....
Foarte frumoase sandalutele, sa le poarte Noah sanatos si cu placere!

acu vazui...ne batem in avertismente?
sorry de paranteza

asa stiu si eu, minimum 2 ani cica se da Vigantol, de asta intreb daca sunt eu cu capul...Inca nu am intrebat medicul, o sa o intreb cu proxima ocazie.
Pai Vigantol/ vit D tot aia, chestiune de marketing in fond, de 4P, cum invatam la Mkt.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineataaaa,

Ma duc sa pun si eu de oafelutza, pana atunci servim .

Legat de cremele de protectie, eu am cumparat ceva dar nu am folosit. Fica'mea are un ten masliniu si cum a dar cu nasucul de soare cum s-a facut maronie, pe manute nu mai zic, are o culoare...
Asa ca am renuntat si la crema de protectie dar si la Vigantol, mai ales ca vigantol trebuia sa ii dau o picatura la 2 zile si tot uitam .

Daca am merge undeva la plaja sigur i-as da crema, dar asa... nu mi se pare chiar atat de necesar.

de Andreea-Maria

"Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput