Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada eu n-am vazut treapta pentru fratiorul obosit. SI are 11 kg, nu e cam greu ? Abia astept sa vad poze cu baietii in carut sa ma dumiresc, imi place ca e reversibil si compact la pliere.

Babymom te ajut cu placere cand ai nevoie. Te pup.

Noapte buna, copii! (Roxi, eu am facut pastai de-astea, sunt f usor de facut si ofer asistenta daca e cazul. Dar asta maine, ma gasesti p mess ).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Pai ce am putut sa plec la culcare pana nu balesc aici pe telefon .....Ramo da` pastai prin DHL trimiti? Ca ma prapadesc pana maine....;-)

Nausica, am uitat sa-ti zic ieri. Am facut reteta aia a ta de prajitura cu iaurt si visine (eu am folosit juicy cherries si caise) yummy rau. Despre creme, eu i-am dat lui Vladut cu Avene 50 si tot alb e, dar eu zic ca e ok daca Ania are pielea mai sensibila.

Babymom... Doamne fereste, ce sa mai zici....

Gata, acum chiar ca ma duc la soamne, si o sa visez teci, teci verzi, verzisoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Babymom si andreuta, n-ati primit mailul de la mine? Babymom te-am si sunat ieri... NU vreti alea?
Astept un semn de la voi.

Pupicei si ... Buna dimineata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Cafeaua e gata, c'mon, cine doreste

Ne-am trezit si noi, azi eveniment - la ora 8 . Inseamna ca pana pe la 3 dupa amiaza nu mai doarme. Ploua la noi asa ca stam in casa, oricum e mai bine, s-a mai racorit.

Eva, sunt frumoase sandalutele, sa le poarte Noah cu placere si sa faca cati mai multi pasi cu ele. Si eu i-am luat Carlei o pereche, sunt de piele interior/exterior si au fost 30 ron. Dar nu sunt de firma. Oricum numarul 18 ii este fix acum, 19 era urias asa ca n-am investit foarte mult pentru doar cateva saptamani.

Ada, ma omori cu carucioarele . E bestial Pliko Switch-ul. Sa-l folosesti cu placere si sa stea puii (cumintei) in el.

Giuli, mda, somnul Carei sigur e la voi, bravo Iedi.

Babytzule, in browser-ul pe care il folosesc nu vad nici un fel de culoare la nume asa ca anunta-ma tu te rog cand ma schimb . Si am mai vrut sa-ti spun ca ai un soricel super hot acolo cu pantalonasii lui galbeni de baie

Monicule, ce-ti face burtica?

Andreea_and, multumesc pentru raspuns, ma gandesc ca a fost doar o perioada cu trezirile acelea. S-a intamplat imediat dupa boala Carlei - bronsita aceea oribila - si poate de aceea se trezea atat de des, simtea nevoia sa fie tinuta in brate si alintata. Acum a revenit la 2-4 treziri pe noapte, mufat suzeta si adormit la loc.

tuturor si o zi cat mai racoroasa.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata girls

Cafea mai doreste cineva ?

Andreea ada filmuletele sunt alb negru ca asa a ramas setat telefonul dupa niste poze. Si era devreme rau cand am filmat si in camera era cam intuneric. Am vazut ca imaginea e mai clara setat pe sepia decat pe culori

Legat de creme, avem si noi tot cu spf 50 si era piciul alb pe burtica si pe spate, in rest avea putina culoare de la zilele in care nu l-am dat cu nimik cand l-am mai scos dimineata. Asa ca in ultima zi la mare am folosit din crema Valentinei cu protectie 30+ si parca s-a colorat si el putin.

Ankussa de obicei dimineata il ia mama la ea in camera si eu imi beau cafeluta linistita. Dar ieri dimineata mami dormea asa de bine ... Asa ca daca nu s-a trezit ea, am stat eu cu piciul si mi-am luat si cafeaua in sufragerie....da crezi ca am baut ceva din ea ???? Mai ales ca abia de vreo doua zile il las asa liber...pana acum eram lipita de el , pregatita sa il prind daca pica in freza Din fericire s-a prins si el cum sa se lase in jos finut si nu mai cade Asa ca doar il urmaresc fara sa intervin

Ancule la 3000 de mesaje te vei face albastra si vei avea 4 stelute ! Te anunt cand esti schimbata

Va pup si plec cu mami la spital sa ne citesca tanti dr rezultatele la RMN

Inca odata va pup si va multumesc de urari

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
M-am hotarat si eu pana la urma pt crema solara a lui fi-miu, am luat Mustela spf 50. Cred ca Anamona mi-a recomandat-o. Oricum am verificat pe cosmeticdatabase si are hazard risk 2 sau 3, adica mic.

Fetelor, apropo de cremele de soare.
Eu am folosit 3 creme pina acum la Cipi: Klorane, Ivostin si acum Vichy, toate 50+. Am stat o luna la mare cu Cipi si nu se vede absolut nimic. Ma gindesc acum ca poate e prea puternic factorul 50+.

Eu am uns la ea la disperata, si eu ma ung mereu. Amindoi avem pielea sensibila, si n-am vrut sa risc. Dar, cum am avut grija sa n-o tin in soare dupa 10-10:30 si inainte de 6 seara, poate ar fi fost mai ok sa o dau cu un factor mai mic.

Ce vreau sa spun este ca, la fi-mea cel putin, care are pielea f deschisa, 50+ inseamna ca-i alba brinza.

Nausica, asa e. Doar ca tine de tipul de piele. Unii nu folosesc lotiune solara si nu au nik, de ex.
Eu si sotul meu avem tenul fff alb si avem problema urmatoare: ne prinde soarele fff repede. La mare, la sfatul medicului dermatolog, folosim numai spf 30 si ne intoarcem f bronzati, culmea. Stam la plaja numai seara (ma rog, ne trezeam la pranz inainte, la mare, acum ca suntem 3 nu va mai fi la fel) si mereu cremuiti cu o lotiune spf 30 si tot ne bronzam. Asadar, pt piticul meu, m-am gandit ca nu e safe 30, are pielea la fel de alba ca noi si chiar nu vreau sa se bronzeze deloc. Are doar 10 luni, c'mon. La el chiar nu vreau sa se vada niciun bronz. Imi place alb asa. Il voi tine ferit de soare, numai in orele permise asta e clar. Ideal ar fi noi sa ne intoarcem bronzati si Noah albicel ca laptele cum e acum.
Pe toate cremele am citit sa nu tii la soare un bb sub 3 ani, asa ca spf 50 e ok pt noi, sa stam noi linistiti. Dar sunt convinsa ca unii bbei cu o crema spf 30 nu au nicio problema. Nu stiu daca e cazul lui fi-miu si nu risc deocamdata. Vedem la anul..

Nu voi insista cu cremuitul seara, sa ia si ceva vit D natur asaDar il voi proteja cand e cazul.

Oricum, se va bronza repede daca nu am grija, ca el e mereu in miscare. Din ce am observat pana acum, in anii cand faceam volei pe plaja ma bronzam mult mai tare si mai uniform decat atunci cand stateam pe sezlong. Si cum ei sunt mereu in miscare trebuie sa fim atenti.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Miruna de Mommy magda , Luca de Eva , David de sanziana !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Eva, foarte reusite pozele, am vazut ca ai lucrat un pic pe ele. Noah s-a marit, e copil mare de acum. Cate kilograme mai are?

l-am cantarit azi, eu il cantaresc numai o data pe luna, si are 10800 gr la 10 luni. Cm are 79-80.
E in curba de crestere pe care o aveam eu si sotul meu cand eram pici. Pana la 9-10 luni noi ne-am dezvoltat spectaculos apoi luam 100 gr pe luna si doar ne lungeam. Culmea este ca si la 9 luni avea tot atatea kg, a cam stagnat. Desi eu il cantaresc 2 zile la rand sa ma asigur. Depinde la cantar si cat tzitzi bea dimineatza inainte sa ne trezim, cat are in stomacel dar cam pe-acolo e oricum.Cred ca nu a mai luat in greutate de la caldura asta care ii taie apetitul, dar si datorita faptului ca e mereu in miscare si cresc necesitatile lui nutritive.
Este oricum ff bine dezvoltat deja. Acum sa vedem cum va fi ca ii dau tzitzi in continuare dar nu mai am la fel ca inainte. Eu suspectez ca de-asta a stagnat, de asemenea. Inainte imi pocneau sanii, de vreo 2 saptamani nu mai sunt la fel. El doarme in continuare cu noi in pat, papa tzitzi cam toata noaptea dar nu stiu cat ca nu imi mai simt sanii tari. El suge de zor, si ziua cere uneori intre mese si vad ca trage de tras, dar nu stiu cat laptic mai am, de fapt. Nu imi simt sanii plini si el tot papa. Cum mi-am propus sa il alaptez minimum un an sper sa ma tina inca 2 luni de zile. El fiind mare goleste si mult mai repede laptaria si nu mai tin pasul cred. Vom vedea cum va fi de acum incolo.

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...mutumesc celor care s-au bucurat cu noi:andy_g,Roxi,Khristin,anamona,Ada,Babymom,Roxana,andreea and,irina,laureta,Ankussa,Ramo

De ieri numa asta face,se ridica de orice si-si da drumul ..n-am apucat sa o filmez ca sunt singura si mi-e frica...vine si la mine daca o chem cu bratele ridicate

Babytza sa vii cu vesti bune

Sarbatoritilor de azi!!

tuturor ...incerc sa o culc ca ne-am trezit la 8 si se tot freaca la ochisori.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300
Eva moaama dar ce semnatura noua ai eu n-am citit din urma dar asta chiar mi-a sarit in ochi ca ma asteptams a vad partea cu "sunt cel mai frumos". Frumoase sandale dar cam scumpicele, eu stiu ca piciorul creste totusi repede. Oricum par de calitate si mi-ai dat de gandit .

semnatura mea cu "sunt cel mai frumos din universul acesta"- parafraza dupa poezia "Sunt cel mai frumos din orasul acesta" de Radu Stanca, recitata de Pittis- nu o mai am de cand s-a nascut fi-miu, avea cateva luni, 2-3. S-au perindat de atunci muuulte proverbe chinezesti pe la semnatura...Acum am schimbat autorii, ma asortez cu destinatia noastra.

le: Vroiam sa va intreb ceva: mai e vreo mamica care a renuntat la Vigantol? Eu cand a fost atunci retras putin de pe piata, acum o luna si ceva nu i-am mai dat si am renuntat sa ii mai iau dupa aceea. Nu stiu de ce dar nu imi mai vine sa ii mai dau. Voi le dati, chiar daca mergeti si la mare?

Mergi la inceput