Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 21
300 spune:
A, stiam eu ca am uitat ceva. Eu am luat Bubchen 30+ pt Anda pentru dupa-amiezele cu soare puternic. Pana la 11-12 si dupa 17.30 daca iesim n-o dau cu nimic. Si ea e genul branza dar deja are putina culoare (desi cei din jur zic ca n-o scot afara
).
Mie mi-ar palcea sa se bronzeze dar la plaja n-o sa o tin, traiesc cu impresia ca un bebe sub un an nu sta pe sezlong la fel cu parintii lui. La mareun 50+ pentru eventualitatea inc are il vede soarele de dupa masa e o alegere buna.
Personal, am avut 25+ si 30+ si simteam ca ma arde soarele la fiecare 15 minute, trebuind sa repet operatiunea de ungere. Ma refer la perioada 10-11 a.m., eu dupa 11 ma sufoc pe plaja, simt ca ard de vie si nu cred ca voi rezista vreodata (ma refer exclusiv la a face plaja la mare).
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 A, stiam eu ca am uitat ceva. Eu am luat Bubchen 30+ pt Anda pentru dupa-amiezele cu soare puternic. Pana la 11-12 si dupa 17.30 daca iesim n-o dau cu nimic. Si ea e genul branza dar deja are putina culoare (desi cei din jur zic ca n-o scot afara Mie mi-ar palcea sa se bronzeze dar la plaja n-o sa o tin, traiesc cu impresia ca un bebe sub un an nu sta pe sezlong la fel cu parintii lui. La mareun 50+ pentru eventualitatea inc are il vede soarele de dupa masa e o alegere buna. Personal, am avut 25+ si 30+ si simteam ca ma arde soarele la fiecare 15 minute, trebuind sa repet operatiunea de ungere. Ma refer la perioada 10-11 a.m., eu dupa 11 ma sufoc pe plaja, simt ca ard de vie si nu cred ca voi rezista vreodata (ma refer exclusiv la a face plaja la mare). |
Eu in Bucuresti nu il dau cu nicio crema, il scot afara numai dupa 17h00 si nu folosesc creme pt fi-miu.
Dar la mare ma gandesc ca, fiind mai dezbracat pe plaja, sa il dau cu crema desi il vom expune in intervalul permis. De fapt numai la mare intentionez sa fol creme solare.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)
300 spune:
Eva am inteles de la icneput ce vrei sa spui. Si mie mi se intampla sa am zile cu productia mai "mica" din cand in cand. Dar se regleaza in timp. La mine mi s-a parut intotdeauna ca e hormonal, am simtome ca de ciclu (dar nu-mi vine, probabil pt ca ma indop cu Cerazeete). Tot la mine, oboseala si enmancatul reduc lactatia.
Mama dar Noah suge 3-4 minute si ti se pare putin la 10 luni? Anda de la 6 luni sta 2-3 minute in medie si goleste sanul, inghite de zici ca se termina. Plus ca in unele cazuri let-downul vine la vreo 10-15 secunde dupa ce o pun la san...
Bafta in continuare, eu am spus ce aveam de spus.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...