Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Roxule hai sa traiti fericiti 1000 de ani! Si sa ma chemi la nunta de argint da?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
M-am hotarat si eu pana la urma pt crema solara a lui fi-miu, am luat Mustela spf 50. Cred ca Anamona mi-a recomandat-o. Oricum am verificat pe cosmeticdatabase si are hazard risk 2 sau 3, adica mic.

Fetelor, apropo de cremele de soare.
Eu am folosit 3 creme pina acum la Cipi: Klorane, Ivostin si acum Vichy, toate 50+. Am stat o luna la mare cu Cipi si nu se vede absolut nimic. Ma gindesc acum ca poate e prea puternic factorul 50+.

Eu am uns la ea la disperata, si eu ma ung mereu. Amindoi avem pielea sensibila, si n-am vrut sa risc. Dar, cum am avut grija sa n-o tin in soare dupa 10-10:30 si inainte de 6 seara, poate ar fi fost mai ok sa o dau cu un factor mai mic.

Ce vreau sa spun este ca, la fi-mea cel putin, care are pielea f deschisa, 50+ inseamna ca-i alba brinza.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Giuli, io rosii nu-ti dau, da' sunt verde de invidie.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu. Am adormit baietii si io cucuvelesc.

Anamona, merci de intrebare. E ok, s-au cicatrizat amandoua curat, la aia mai mare e vanataie cam cat o minge de tenis, iar zgarieturile arata cumva de Teo a zis, "buba are oki, are gura, are nas"...
Nu ma mai doare, in primele zile a fost belea, ca ma tot loveam cu picioarele de diverse maine se fac 5 zile, am vazut ce repede trece timpul ca am terminat folia de antibiotic...

Azi m-a zapacit de cap Radu, asa de mioarlait a fost. De fapt, nu era miorlait decat daca indrazneam sa plec de langa el, altfel, tot numa' un zambet.
Nici sa mananc nici sa merg la baie n-am putut de urlete. De dormit, 15min in parc.
Asa ca, atunci cand moni mi-a zis ca a venit pachetul, am bagat adresa ei pe GPS, am pus Radu in masina, si am plecat.
De fapt, n-am plecat, m-am intors, ca GPS l-am uitat pe pat.
Apoi mi-am dat seama ca am uitat si suportul, dar am zis ca ma descurc si fara.
La Vitan coltz cu Dambovitza ala cica in x metri turn right.
GPS era langa mine pe scaunul din dreapta, si batea soarele din plin in el asa ca nu vedeam harta. Cum eu cand am GPS nu mai gandesc, am facut repede dreapta si .... am plecat spre Constanta.
A durat doua ore drumul pana la Moni si inapoi (4,8km) dar a dormit Radu in sfarsit de-a rupt.
Sa imi leg suportul ala de GPS de gat, ca altfel va scriu de la bulgari maine.

Caruciorul este, in sfarsit, ce mi-am dorit eu de la un carucior (ma rog, ca unic carucior n-ar fi fost de ajuns... am ajuns la concluzia ca nu exista si usor, si ultra pliabil, si reversibil, si de metrou si rezistent, si de doi copii si mic... si mai ce?!
Ma rog, daca si-ar pune producatorii mintea la contributie nitel-nitelus mai mult... s-ar putea, dar deh, de ce sa nu aiba omul mai multe carucioare, de consum).

Deja l-am plimbat pe Raducu in el, ca altfel n-am putut sa fac baie, l-am luat cu mine, si faceam cucu de dupa perdea. I-am aratat si lui Teo treapta de fratior(nu, nu tot cand faceam eu baie), si a fost super incantat.
Curand scoatem la vanzare frumusete de carucior de gemeni.

Acu va rog sa votati, cu care carucior plecam la mare?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada, ai carucior, care va sa zica?
Bravo, ma bucur pentru tine.
Cred ca la noapte o sa dormi bine.
Ca miine iti trimit eu niste linkuri, sa vezi ce inseamna la mine carucior.
Da? Te torturez, sa stii.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Azi m-a zapacit de cap Radu, asa de mioarlait a fost. De fapt, nu era miorlait decat daca indrazneam sa plec de langa el, altfel, tot numa' un zambet.
Nici sa mananc nici sa merg la baie n-am putut de urlete. De dormit, 15min in parc.

Va rog sa ma scuzati ca intervin, dar minte cu nerusinare.
Chiar ma pregateam sa zic ca m-am indragostit de Radu.
Minunatie de copil.
Azi, in parc, cind n-a dormit, a fost numai zimbete si gingureli. L-am fi filmat, am dovezi.
Iar cind a plecat Ada sa-si ia apa, a flirtat cu mine fara pic de rusine, mi-a mingiiat cerceii, m-a tras de medalionul de la git si, in general, m-a rasfatat cu o salba de zimbete cum de mult n-am mai vazut.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Piolica, La multi ani! pe ultima suta de metri.
Azi am dormit cu Ania vreo 3 ore, dupa amiaza, si cind m-am trezit am bagat mare sa fac de mincare la familie.
Sa traiesti, sa fii sanatoasa si fericita, sa ti se implineasca toate dorintele!

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ada sa stapaniti sanatosi carutza poze, poze
si va sa zica ai facut o plimbare pe la popesti leordeniam facut si noi plimbarea asta duminica cand am incercat sa ajungem la carrefour vitanis

babytza n-am parnera+bebe pentru la mare, o astept cu interes pe nikole de la mare sa vad daca se combina

am uitat sa va zic, sunt la regim, am colesterolul mareeee si nu mai am voie singura mancare pe care o mancam:mezeluri

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27
am uitat sa va zic, sunt la regim, am colesterolul mareeee si nu mai am voie singura mancare pe care o mancam:mezeluri

Vezi ca exista niste suplimente naturiste contra colesterolului, sint in tema pt ca barbatu-miu a batut toate recordurile la ultimele analize (recorduri negative). El a luat pastile din ulei de in, parca.
Foarte bune mai sint uleiul de masline, fulgii de ovaz si grapefruit-ul. Evident, presupunindu-se ca elimini cele care fac rau.

LE: am si o carte despre colesterol, despre cum sa-i vii de hac cu mijloace naturiste. Daca vrei, ma mai uit prin ea si-ti spun punctele esentiale. Am luat-o din Carrefour parca, e destul de ok.
Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada, ma bucur ca esti mai bine, oricum vad ca psihic ai depasit cu brio momentul.

Tin sa iti zic ca esti de coma cu colectia de carucioare.
La mare as zice sa pleci cu cel mai usor carucior.

Noi am luat MacLaren-ul asa ca sa fie... ca oricum mai era si sor-mea cu Gheorghe acolo sa il foloseasca alternativ. Tin sa zic ca l-am carat degeaba, amandoua ne-am purtat copii in sling (de altfel foarte in spiritul 2 Mai).
Faza ce-a mai tare cand nici Thea nici Gheorghe nu au vrut in carucior, s-a oferit Sofia (7 ani) la o plimbare

Mergi la inceput