Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am intrat rapid sa multumesc fetelor pt. urari. Va dorim si voua numai bine

Piolica, La Multi Ani, sa traiesti 1000 ani, sa fii iubita de cei apropiati tie, multa sanatate si rabdare ca sa o cresti pe nora-mea cat se poate de bine

Laura, felicitari pt. primii pasi

Babytza, tare frumoase pozele de la mare . Sinteti o familie frumoasa, tu arati ca o pustoaica de fro 18 ani , iar puii sint o minune. Bravo, well done

Ankussa, , ce mai face pustiul blondin?

Despre noi: ne laudam cu 7 dintisori, ne-am intors dupao lunga calatorie dupa care simtim nevoia sa ne refacem ceva mai mult, asa ca nu prea am citit ultimele evenimente, sper doar ca sinteti toate bine la fel ca si puii vostri

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

felicitari pentru Alexia,vad ca s-a dat startul in forta la bebelusi mergatori

Eva, foarte reusite pozele, am vazut ca ai lucrat un pic pe ele. Noah s-a marit, e copil mare de acum. Cate kilograme mai are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Babytza... si Mark se inveleste...are o paturica dantelata cu coltul careia se gadila pe la nas pana adoarme....nu doarme fara...degetul si paturica sunt nelipsite
Cu genunchii nu avem probleme...cred ca i-ar trebui soricelului confectionate niste genunchiere
Oricum vad ca-l ajunge din urma pe Edi al Giuliannei la cat de ager este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Adaaaaaaaaaa Sa stapiniti sanatosi carutzul...si asteptam sa ni-l arati si noua ...zilele astea ..la o intilneala prin IOR ..pina nu plecati la mare

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ? cu SUPERDIETA ***RELOADED***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Alexia a facut azi primii pasi singurica!!!!

Felicitari!!!

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada, cum te mai simti? Te mai dor ranile la picioare?

Nerantula, voi ce faceti pana la urma cu tratamentul cu antibiotic? Il urmati pana la capat? Cum mai papa Gruia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:

Buna seara fetelor..tre sa impart cu voi bucuria asta:

Alexia a facut azi primii pasi singurica!!!!..si-a dat drumul si s-a dus,am prins-o chiar cand dadea sa cada..acum o pandesc sa o filmez

FELICITARI ALEXIA!!!

Citat:

...si la noi sunt niste calduri

cu caldurile... subscriu. Nu mai stiu ce sa facem de cald. Facem cate 3 dusuri reci pe zi, si eu si copiii.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ramo iti spun eu sigur ca exista o greva a somnului daca reusesti pe picioare e super, al meu trebuie sa fie trotilat bine de somn, altfel fuge de pe pici

si anda a fugit azi de pe picioare :( si a dormit cam juma de ora. Nu a facut asa urat cum ma asteptam totusi. Pupici si multa putere.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:

Alexia a facut azi primii pasi singurica!!!!..si-a dat drumul si s-a dus,am prins-o chiar cand dadea sa cada..acum o pandesc sa o filmez

Bravo Alexia !!!!!

Ada a sosit pachetul ?

Khristin

Roxi fuga la mare, daca asa a zis dr....

Multumesc mult pentru urari nu mai nominalizez, ca va pup pe toate oricum

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hai sa va spun un secret

Stiti pe unde umbla somnul copiilor vostri? Pe la nnnnooiiiiiii!

Ziua de azi a fost perfecta, din toate punctele de vedere! Trezire la 7 (de obicei se trezeste la 6), baut 210 ml lapte, jucat singurel in sufragerie pana cand am facut eu ciorba de perisoare care a iesit buna rau! Din cand in cand mai venea prin bucatarie dar doar pentru a verifica daca mai sunt acolo si cu trupul, sa nu fie vreo inregistrare pusa cu vocea mea :) Culcat din nou la 9 si dormit pana la 13:20 . In timpul asta am facut curatenie si am si dormit vreo 2 ore. Culcat la 17 pana la 18:30 si din nou de la 21 pana dimineata.

Puteti sa dati cu rosii, chiar ar fi binevenite, azi am uitat sa iau de la piata.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput