Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
anamona spune:
Nausica, subscriu si eu la cremele cu SPF 50. e ecran total.
De aceea am trecut la Vichy 30....oricum la 2-3 ore de stat la plaja in orele "safe", nu se observa nimic pe tenul Theiei, care are si acum un ten de un alb imaculat.
Totusi , ca sa nu mint, se vede ceva daca te uiti cu atentie, are o tenta de bronz cu manecute, dar bag mana in foc ca nu e de pe plaja, ci din datile in care am mai scos-o pe afara fara sa o dau cu nimic (ori nu stateam prea mult ori stiam ca o tin numai la umbra... stand la curte ocaziile astea desi scurte sunt destul de dese).
andreea_and spune:
Scrisesem mesajul asta de la pranz, dar din motive de bebelina maraita n-am reusit sa-l trimit.
Imi pare rau ca am contribuit la stricarea atmosferei pe aici, cine ma cunoaste de la odisee stie ca nu am participat nicodata la discutiile in contradictoriu, am stat mereu deoparte. Am avut ceva de spus referitor la subiectul care se discuta, asa cum au avut si celelate fete, apoi i-am raspuns lui xor pentru ca m-a vizat, nu trebuia s-o fac, oricum n-a inteles nimic. Mea culpa.
Lidia, te rog accepta scuzele si urarile mele mult prea intarziate, sper ca ai avut totusi o zi frumoasa, iti doresc numai fericire si bucurii alaturi de frumoasa ta familie. Am vazut pozele de la mare, sunteti minunati iar Izabella este extraordinar de expresiva, n-am vazut copil sa pozeze asa!
Piolica la multi ani, fericire si tot ce iti doresti! Succes cu pregatirile!
Aniversare fericita Babytza, AlexaM!(scuze de intarziere, mesajul era scris mai devreme)
Am vazut si pozele Aniei, o frumoasa, iar peisajele m-au facut sa visez!
Anca , off, n-am vrut sa te sperii cu povestea cu dormitul, mi-am amintit doar ca pediatra mea m-a intrebat cand ii povesteam de Mina ca se trezeste plangand uneori, daca o face tot timpul si daca urla. Nu am idee ce ar putea insemna, poate stie babymom, oricum ma bucur ca a inceput sa doarma mai bine. 
300
ti-am ramas datoare cu un raspuns. Neurologul ne-a trimis la dr. oftalmolog Burloiu, am fost saptamana trecuta, Mina e ok cu ochisorii, strabismul e de fapt pseudostrabism, are o usoara conjunctivita alergica, iar caputul se pare ca si-l inclina de alint, sau cum ne-a sugerat dr., pt ca o trag falcutele in jos
.
Nushulica
.
Laura felicitari, cred ca te-ai topit de dragul Alexiei!
Khristin welcome back! Felicitari pt dintisori!
Babytza ai un soricel tare simpatic. De ce se vad clipurile in alb-negru? Mina nu mai vrea sa stea invelita de cand a venit caldura, se foieste pana da jos paturica de pe ea, cu genunchii nu avem probleme, merge mai mult in picioare.
Mai am de vazut poze cu bobocei, sper sa ma lase Mina.
Va multumesc pentru urarile la adresa Minei, ne sarbatorim si noi cu greva somnului. A fost incredibil de maraita toata ziua, ii iese si dintisorul nr 6, plange si vrea numai in brate.
Ada sa-l stapanesti sanatoasa, ce carucior ai luat?
Referitor la creme, si noi tot spf 50, mustela si vichy (spray-ul fara parabeni) si Mina e alba-alba, dar nici n-am fost la mare. Cu nivelele astea de radiatii, inca nu ma risc sa scad spf-ul.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
gaia.nevia spune:
peg-perego pliko switch.
anamona, sincer, n-am trecut prea usor peste eveniment.
Observ (parca, mai nou, am ceva oki la ceafa) cat de multi caini sunt pe strazi, marcati - si mult mai multi decat inainte - ne-marcati. Si mai nou, ma tem de ei.
Sunt mai vulnerabila ca alta data, fie ca am un copil in brate si nu ma pot pozitiona in niciun fel care ar expune copilul, fie ca nu sunt nici suficient de atenta ca sa ocolesc la timp... pentru ca sunt atenta la copil/copii.
Nu vad in fata ochilor decat piciorusele lui Teo in pantaloni scurti. Nu stiu daca iti poti imagina.
Azi zaceau langa masina mea patru dulai, doi ii stiu de cand era Raid pui, si sunt marcati, alti doi, intr-o stare deplorabila, ne-marcati, si cu ochii aia hamesiti de foame.
S-au urnit cu mare sila cand am deschis portiera. Saptamana trecuta nu erau, deci banuiesc ca sunt rezultatul re-po****rii amestecate tip Stalin pe care-l practica hingherii nostri (nu-i poveste, am inside information).
Aspectul asta cu cainii a pus pentru mine capac, si cruce pentru orice sperante dadeam acestei tari. Suntem in lumea a treia, si orice spoiala nu spala gunoiul din care este compusa baza. Ice-bergul supravietuirii acestei tari este GUNOI. Pe gunoi, se plimba niste muste, in mertzanuri. Si tot pe gunoi se construiesc vile, firme, si se face comert.
Cam atat.
Spunea Brucan ca ne trebuie 20 de ani.... tata a spus 40. Si tind sa cred ca s-a inselat si el. In tara asta ceva se va misca cu adevarat cand nu-si vor mai aduce aminte tinerii de stra-stra-stra bunicii lor parveniti.
Cainii pe strada sunt doar un aspect. Dar si pentru aspectul asta platim impozite. Degeaba.
Evident ca aspectul era prezent, doar ca nu-l observasem eu, nu ma muscase inca de picior.
Se baga careva la un non-profit canisa / adapost de tip RSPCA? Ca sa putem spune ca facem ceva serios in directia asta.
In rest, sper sa emigrez, cat mai curand.
pe basca proletara.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetele, am si eu o intrebare : ce fac eu cu genunchii lui ??? Deja e rosu de cat merge de-a busilea....si la voi sunt la fel ??? |
Babytza, Dragos nu numai ca are genunchii rosii sunt si plini de vanatai si au inceput sa-i fie tabaciti. Seamana tot mai mult cu genunchii lui Victor si... poate va mai amintiti cum arata genunchii unui copil de aproape 6 ani
Eu il dau tot timpul cu crema de masaj de la Klorane sa i se mai hidrateze pilea si sa nu ramana asa uscata si tabacita. Pantaloni lungi nu-i mai dau ca pe caldurile astea nu se poate. Acum a inceput sa bantuie in patru labe si prin gradina. Pe patura nu-i place, doar in iarba. Paste iarba, iar azi l-am gasit cu gura plina de pamant. A reusit performanta intr-o fractiune de secunda cat m-am intors eu sa vad ce face Victor.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia peg-perego pliko switch. ![]() |
Ada si nu ni-l arati??!!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Am uitat sa va spun: azi a fost mare distractie - buni l-a carat pe Dragos cu roaba prin gradina. Cel mic era atat de incantat! L-am si filmat. Pacat ca nu stiu sa descarc filmul sa-l vedeti si voi...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
babymom, inca nu am facut poze. Poate maine.
altfel, de la producator, www.pegperego.com/page.php?sid=3f45cda595ab736ea58c462cc7a8bd33&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000214&cl=N" target="_blank">asa se lauda.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Ada, e foarte fain si pare practic. Da'... scuze, io nu-nteleg
, de ce aveai nevoie de un carut nou?? Sau e doar placerea colectionarului
?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
_irina_ spune:

Felicitari Alexia pentru primii pasi!
Babytza Deea nu prea doarme invelita, daca o invelesc se suceste si se invarteste in schimb trebuie sa aiba paturica pe ea cand o adorm. In primele minute ne jucam cucu-bau cu ea, adica si-o tot pune in cap si o da deoparte pana cand adoarme cu ea in cap.
Si ca tot veni vorba de somn cred ca vreau si eu ceva rosii, castraveti, ardei si ce mai aveti pentru salata. Azi programul nostru a fost cam asa. Trezit la 7 pentru un pic de ceai si un rasfat scurt, adormit la loc pana la 9, trezit, baut ceai, adormit la loc pana la 10 cand a urmat acelasi ritual si pana la urma la 11:30 s-a trezit si mandra mea (si eu cu ea). Am zis ca s-a cam terminat somnul pe ziua de azi cand, surpriza, la 1 a adormit la loc pentru inca 2 ore.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
anamona spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia [anamona, sincer, n-am trecut prea usor peste eveniment. Observ (parca, mai nou, am ceva oki la ceafa) cat de multi caini sunt pe strazi, marcati - si mult mai multi decat inainte - ne-marcati. Si mai nou, ma tem de ei. Se baga careva la un non-profit canisa / adapost de tip RSPCA? Ca sa putem spune ca facem ceva serios in directia asta. |
imi pare rau de ce aud, speram sa fii bine. Nici eu nu cred ca as fi trecut, dar speram ca tu (care esti un model de tarie printre noi) sa fii rezistat mai bine.
Eu m-as baga, deja am expus anterior ce business model vad eu pentru asa ceva.
Ar ramane de studiat cum putem face rost de banuti de la UE, nu am deloc experienta in chestii atat de birocratice....
Pana atunci ar mai fi de facut lobby sa promulge aia legea animalelor in parlament si apoi pentru aplicarea ei in mod practic si eficient...ce e nasol ca in timpuri de criza nimanui nu ii mai arde de problema cateilor...ai vazut si ce mentalitate e, de ce sa construiesti un adapost pentru catei cand sunt ataia oameni fara adapost pe strazi....
si ma opresc aici, pentru a nu escalada iarasi acest subiect atat de sensibil....