Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

La multi ani Lidia(scuze pentru intarziere)si Piolica!!!

Multi ani fericiti si cat mai multe aniversari Babytza si Alexa

de Andreea-Maria

"Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, Alexa, aniversare fericita

La noi ploua, am iesit ca nu se mai putea, Carla batea cu pumnii in usa de la intrare dar ne-a prins ploaia si am venit inapoi.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Alexa !!!! Sa fiti fericiti o suta de ani !!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina ce mai faceti? tot cu ochii pe puiul miscaret? S-a stricat messenger?

Cat e de cald! Fetelor, chiar exista o greva a somnului? Ca-mi scoate peri albi deja, daca n-ar suferi ca nu doarme as lasa-o in pace, of of, mey mey...

Piolica eu chiar te cred cu apa evian. E si normals a fie mai ieftina acolo, nu se platesc adaosuri comperciale si transport pana la Romanica. Pana si apa de la fantani diferite e diferita la gust, e normal ca Elsa a refuzat Dorna. As fi fost curioasa care dintre alte ape consacrate ar fi fost acceptata pana la urma daca nu era Evian si la noi.

Zice-ti mi sie , in afara de sucul de m orcovi ce mai strica la stomac? ANda face gloante si cred ca de fapt insomniile ei se datoreaza vconstipatiei. O sa ii iau imediat supozitoare s-o ajut desi eu sunt gica contra cand vine vorba de ele, dar nu vad nici o imbunatatire in functie de meniu, nici macar ciresele n-au facut-o sa iasa imediat ci doar la o zi. Mi-e o mila de ea de nu mai pot, mai ales ca de cand a aparut in burtica mea pot sa zic ca o inteleg perfect cum se chinuie ca am evenit o constipata la patrat.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A popos de cuvantul asta sa va zic una buna.

Acum cativa ani eram in Madrid si o prietena de-a mea a racit. Cu ocazia asta cineva i-a zis vai biata de tine ce constipada esti. Asta, romanca, a facut ochii mari.

La ei se foloseste constipado pe scara larga pentru guturai (exista si resfriado dar in limbajul informal ei il folosesc pe primul :)) ). Sa fi vazut rasete cand le-am povestit de unde vine uimirea noastra.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ramo, de sete, foame cred ca Elsa ar fi acceptat si alta apa, insa nu puteam sa risc, eu plecind a doua zi la tara, unde nu aveam cum sa cumpar Evian. Asa ca m-am carat cu sticlele de Evian din Bucuresti. Oricum, am stat 2 saptamini, ca daca era sa raminem in Ro, cred ca usor, usor ar fi invatat sa se iubeasca cu apa Dorna. Dar asa ce rost avea sa chinui copilul, ca oricum aici nu gaseam Dorna la intoarcere.
si apropos de pret, sa stii ca transportul nu e chiar asa de scump, ca doar nu transporta sticla cu sticla, insa e apa cea mai si d'aia i-au pus un asemenea pret. Cum e si cu borcanelele bio pt copii, sint f scumpe in Romania.
In Ungaria apa Evian era la pret dublu fata de aici , in Ro s-a quadriplat! Mai, mai, pt aia 900 de km in plus... in fine.
Oricum, ideea era cum se invata copiii cu un anumit gust.

hihihi, mi-a placut faza cu 'constipada', nu stiam, si eu as fi facut ochii mari daca mi s-ar fi spus asta in Spania.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Multumesc Ada .
Ok, nu ma stresez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

salutare salutare!
Vad ca se vorbeste despre apa data puiutilor...eu ii dau apa de la filtru (minune de aia ca o butelie montata sub chiuveta). Am auzit pareri pro si contra...cica ar fi lipsita total de orice lucru bun (minerale si orice ar mai putea contine ea...)Deci...nu stiu ce sa spun...
La multi ani frumosi si sanatosi, Piolica!
Si... la mai multi ani impreuna cu sotul, Babytza si Alexa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow!!!

Ce mai faceti, bobocei si bobocele?

Eu nu prea sunt la curent cu nimic dar am mai vb cu cate o mamica- doua de pe-aici si daca era ceva trist as fi stiut, deci toata lumea sanatoasa voioasa...

Si noi bine, profitam de ultimele 2 saptamani de Bucuresti. In curand plecam la mare, stam 8 zile in Neptun, apoi o luam din loc spre Franta, intai destinatie Strasbourg la socrii apoi Paris unde ne stabilim.

Noah e f bine, e fff activ, un copil zglobiu, merge bine in picioare, tinut doar cu o mana, uneori isi da drumul dar rezista asa pret de cateva secunde apoi se prinde repede.

Tot nu zice mama, zice o groaza de cuvinte posibile si imposibile, bineinteles ca tata zice de 2-3luni, mai putin mama.
Astept!!!

Pt ca nu ne-ati vazut de multicel am pus cateva poze cu Noah aici, fi-miu la aproape 10 luni.

De asemenea, am intrat mai mult pt Andreutac, m-a rugat sa o anunt cand iau sandale pt fi-miu din Unirii(cred ca intre timp ai fost, daca nu, imi respect promisunea). Draga mea, am fost azi in Unirii sus la etajul 3, am urcat acolo la magazinul acela de care vorbeam, si am cumparat marca de sandale de care iti spuneam. Sunt geniale. Noi am incercat in mai multe locuri si nu erau bine facute, toate aveau o carenta. Astea au piele peste tot, interior exterior, au pernita de piele la spate sa nu il raneasca, calapod inalt sa tina glezna la mers, talonete, talpa cu shock point system. Sunt ok, noi la cele pe care le probam pana acum gaseam cate o hiba: daca ii veneau pe lungime ieseau pernitele piciorului prin barete.
La acestea am luat nr 20, ne-ar trebui un 19 si 1/2 dar e ok asa, sunt mai lungute putin si ne tin vara asta. Au arici si sunt stabile pe glezna, le reglezi.
M-am cam lungit pana am gasit ceva sa imi placa cum ii vin, sa fie bine facute, comode si sa arate si bine. Au un pret beton, 149 ron, mi se pare mai mult decat rezonabil. Pana acum l-am tinut pe fi-miu doar in prams de panza cand mergea in parc, sa nu ii faca rau la picioruse.
Magazinul e usor de gasit, etaj 3, cum iesi din lift in dreapta.(le scrisesem stanga, neuron muribundo-letargic)
Am pus poze cu sandalutele noastreaici

Si tot din Unirea i-am luat ie pt la mare, e superba, subtire, vaporoasa, sa vedem cum va sta in ea pe plaja.

M-am hotarat si eu pana la urma pt crema solara a lui fi-miu, am luat Mustela spf 50. Cred ca Anamona mi-a recomandat-o. Oricum am verificat pe cosmeticdatabase si are hazard risk 2 sau 3, adica mic.
Cum s-a impacat Thea cu ea la mare?

Cu mancatul e o aventura la pranz. Nu vrea mai mult de 4-5 lingurite, cred ca de la caldura. Ieri nu avrut nik nik legume, azi i-am facut rosie cu dovlecel, morcov si niste somon fiert, am picurat si niste ulei de masline. Ii dau in paralel cu iaurt altfel nici gand. A luat cam 5-6 lingurite, sunt multumita, a intrat si ceva proteina in stomacel. Eu nu ii dau carne, decat peste, branza, iaurt, astea sunt proteinele lui si ...tzitzi ritzi.

Hai va pup ca mai am mult de zis dar nema timp.
Daca am, revin cu un filmulet cu fi-miu papand pufuleti, e mortal cum rontzaie cu cei 3 incisivi.

PS: burticile sunt bine?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)
“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

LA multi ani si tie Babytza!!!!!!!! Si muuulta dragoste!

Va multumesc mult fetelor pentru urari!

Ramo

Abia astept seara sa luam cina doar noi doi ( o salata ca suntem amandoi la dieta...)

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput