Teapa Beck International srl
Raspunsuri - Pagina 4
cyborg spune:
sa va spun si eu ceva in legatura cu aceasta firma..am fost si in cehia si in ungaria cu treaba, si am participat si eu la o prezentare acolo, in cehia, si la ce standarde de viata sunt acolo, oamenii merg in aceste excursii, cumpara si produse si nu sunt ieftine absolut deloc, si sunt multumiti..daca unii dintre voi credeti ca jegul de pe aragaz, dupa 3 ani ca nu l-ati curatat,si astepti sa faca minuni, puteti astepta mult si bine.. asta nu e din cauza produsului...cu aceste aparate intretineti curatenia, nu faceti minuni..e o diferenta foarte mare intre a face curat si a intretine curatenia....dar noi asa suntem, noi din romania..dam un pic mai multi bani si gata..acum asteptam minunile..parintii mei au un astfel de aparat, ca au fost si ei la o prezentare, le-a placut si au cumparat..si au dat 3500 ron..dar mi-a luat doua zile aproape ca sa-mi dau seama ca acest aparat chiar e foarte bun, numa ca trebuie stiut de lucrat cu ea..deci..mai invatati cum se lucreza si cu un aparat...
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cyborg e o diferenta foarte mare intre a face curat si a intretine curatenia....dar noi asa suntem, noi din romania..dam un pic mai multi bani si gata..acum asteptam minunile..parintii mei au un astfel de aparat, ca au fost si ei la o prezentare, le-a placut si au cumparat..si au dat 3500 ron.. |
Daca-i vorba doar de a intretine curatenia atunci orice aparat de 350 ron o face foarte bine, nu este nevoie de o suma de 10 ori mai mare.
Alte argumente mai credibile aveti, domnule Beck International?
Perspico spune:
Am dat cautare pe Google (dupa ce m-a batut la cap o cunostinta credula cu o excursie moca): "Beck International" si am intrat aici sa citesc despre necazurile unora si altora. Ce m-a frapat -si m-a determinat sa-mi fac si cont ca sa pot scrie- este ca pe la sfarsitul topicului au inceput sa apara ca din senin tot felul de noi useri care erau foarte multumiti de serviciile respectivei firme. Voua nu vi se pare deloc dubios?
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Perspico Am dat cautare pe Google (dupa ce m-a batut la cap o cunostinta credula cu o excursie moca): "Beck International" si am intrat aici sa citesc despre necazurile unora si altora. Ce m-a frapat -si m-a determinat sa-mi fac si cont ca sa pot scrie- este ca pe la sfarsitul topicului au inceput sa apara ca din senin tot felul de noi useri care erau foarte multumiti de serviciile respectivei firme. Voua nu vi se pare deloc dubios? |
Ce sa fie dubios? Ca ai aparut din senin, sau ca au aparut altii din senin?
zaira_2010 spune:
bine spui tu cu buna credinta sau rea credinta ,si au citit contractele,dar ei manipuleaza mase de virsta aIII-a (pensionari)care cred ca sunt oameni seriosi si nu stiu ca pretul real e altul,ca produsul sa il poti returna nu trebuie desfacut,deci nu sti daca functioneaza sau nu.
sincer pensionarii isi iau cea mai mare teapa de la un prezentator de produse in virsta de 23 de ani,sa ii fie rusine ,nu se uita la virsta lor ,la miinile brazdate de munca ,pentru ei nu conteaza calca chiar si pe cadavre ,bani sa iasa.
paulina85 spune:
Escrocheria Beck, sejur în Turcia la pre#355; de pern#259; cu aloe: http://www.evz.ro/detalii/stiri/escrocheria-beck-sejur-in-turcia-la-pret-de-perna-cu-aloe-893322.html
abalascau spune:
Si mama mea a luat o teapa de genul aceasta. Va rog frumos daca cineva a mai patit acest lucru sa ma contacteye l telefon 0729909564 sau la e-mail 0729909564. Si mie mi-u dat un aspirator gata folosit, si o chiney[rie in loc sa-mi dea ceva profesional si nemtesc asa cum spunea. Cine are nevoie de martori pentru proces sa ma contacteze. Si eu voi avea nevoie de martori pentru a explica la proces tehnica pe care o foloseste firma. Haide-ti sa ne ajutam si sa facem echipa in a demasca niste hoti care vor sa ne fure parintii si pe noi.Astept de la voi scrisori si telefoane.Poate vom reusi sa ne adunam mai multi si nu mai cheltuim asa de mut pe procese. Bafta la tori si..... trebuie sa reusim. Am scris la protectia consumatorului, voi face plangere la politie si in termen de 7 zile am trimis la firma cererea dedenuntare unilaterala a contractului. Acum mai trebuie in 10 zile sa le trimit marfa inapoi. Conform, legii trebuie sa o primeasca si sa de inapoi banii. Sunati-ma va rog.
Alina
abalascau spune:
Ma numesc Balascau Alina si sunt din Brasov.
Mama mea a luat teapa de genul acesta. Am dat produsele inapoi si acum astept banii, dar nu stiu dca mi vor da. I-ati dat in judecata? Daca da... ma puteti ajuta cu ceva?.. multumesc.Puteti sa-mi scrieti raspunsul pe abalascau@yahoo.com
abalascau spune:
scuze nu am dat detalii. Contractul era datat cu alta data, pfodusele folosite si nu ereau germane cum au fost prezentate, am facut plangere la protectia consumatorului. Am nr de inregistrare si procesul verbal ca mi-a primit produsele.Inca nu mi-a daravansul inapoi, desi conform legii in 15 zile trebuia sa-l inapoieze. Ati facut plingerea? Mai este loc de cineva?
Multumesc, Alina
MIAUUU spune:
Buna
Ai reusit sa dai in judecata firma beck?
Si eu am luat teapa de la ei si vreau sa ii dau in judecata
Sper sa ma poti ajuta
Ms