Teapa Beck International srl
Raspunsuri - Pagina 5
Djokovic spune:
am si io o intrebare despre produsele care le vand. a patit-o si bunicu meu dar nu a avut treaba cu nici o excursie doar ca a cumparat niste oale si un aspirator toate in valoare de 2000 ron. sunt bune de ceva aceste produse sau si asta este o hotie ?
Djokovic spune:
Nu le-a folosit si nu cred ca o sa le foloseasca vreodata pt ca nu are nevoie . El are 74 de ani si se gandeste de 2 ori daka sa dea 1 leu pe o panine ... nu o sa inteleg niciodata cum a putut sa dea 2000 rom pe asa ceva parca a fost drogat de cineva . Acele produse akum sunt la mine si nu stiu ce sa fac , daka sa le testez sau sa incerc sa le returnez .... ma gandesc ca daka le testez nu o sa le mai pot returna. Au trecut dekat 2 zile de cand le-a cumparat . Sfaturi ceva ? Pareri ... poate este cineva care a mai cumparat aceste oale fermecate sau acest aspirator.
big spune:
Salut, ai doua variante, te incadrezi in 7 zile le poti duce inapoi in Preciziei nr 3 si iti vor da banii inapoi. Daca in cele doua produse e unul galben cu apa, ai instructiuni in romana sa-l folosesti si e superbun pt curatenie.celalalt nu stiu dar ala galben merita banii.
NeaFane spune:
Ieri 28.07.2011 am participat la o excursie de genul asta, la Cozia, cu show publicitar la Ramnicu Valcea.
Precizez ca persoana care m-a invitat nu a precizat nimic despre ce va urma, deci atentie ca au deja "complici" in lumea aceasta a pensionarilor naivi.
Bineinteles ca am platit cei 10 lei la intrare in restaurant (pensiunea Supca din Rm. Valcea) si am obtinut un bon fiscal doar pentru ca l-am cerut ;)
Prezentarea a fost un show total... niste copii obraznici dopati cu RedBull au sustinut un fel de show de prost gust, presarat cu glume proaste si cu replici in contradictoriu adresate celor din sala (majoritatea de varsta a 3-a).
Precizez ca pe langa lipsa de respect crasa aratata de acei animatori/prezentatori/vanzatori (sau ce erau ei acolo), s-au vandut produse cosmetice (parfumuri in speta) FARA a se elibera bonuri sau chitante.
Ca sa nu mai vorbesc de cei cativa nefericiti (nefericite) care s-au bucurat de ofertele "gratuite", si care la final s-au trezit in situatia ca au dat si avans cateva milioane (normal fara nici o chitanta), plus ca sunt fericitele detinatoare de aspiratoare de 25 milioane bucata... la care , normal, nu mai pot sa renunte pentru ca au sermnat CEVA care a ramas la copii obraznici... si tot asa.
Am pozat multe aspecte ale intalnirii, pana cand mi s-a atras atentia ca voi fi evacuat de la aceasta paranghelie daca mai pozez... aveam destule poze si m-am oprit...apoi ca ma da afara daca-mi suna telefonu;l... etc
Precizez ca m-am invartit mult in lumea MLM si asa bataie dejoc nu am mai intalnit in ultimii zece ani.
Si inca ceva : daca cei care participa laa asa ceva si-ar cunoaste drepturile si ar fi mai fermi in opinii, escrocii astia nesimtiti nu ar mai putea sa fure un leu de la nimeni... faceti socoteala ca la 3 autocare cu cate 50 de pensionari (150 oameni) s-au gasit cateva persoane nefericite care sa le bage in buzunar 100- 200 de milioane doar intr-o zi.
Cred ca daca s-ar organiza un "comando" de oameni seriosi si pusi pe treaba, care sa participe in mod "constructiv" la derularea acestor escrocherii (adica sa simuleze ca accepta ofertele si concomitent sa stranga dovezi despre sirul de ilegalitati comise non-stop de catre BECK International), dovezi care mai apoi sa fie valorizate catre institutile de profil , insotite de plangeri penale pe persoana fizica (vorba lui Vanghelie), nu am mai citi incontinuu despre oameni tepuiti de escrocii de acolo.
Ma ofer voluntar ;)
Deci: profitati cat mai mult de excurie, tara noastra e minunata, solicitati cadouri si masa de pranz (e in oferta lor) si nu faceti nimic in timpul prezentarii... in ciuda presiunii psihologice, tot se va termina odata si veti scapa fara datorii de zeci de milioane ;)
NeaFane spune:
tot eu...scuze ca revin brusc, dar am gasit asta pe net - o forma legala de a renunta la faimoasele aspiratoare-minune (care nu fac mai mult de 2-300 de euroi) :
maria says:
12/08/2009 at 16:18
Sa va reamintesc cei care fac contract cu firma beck nu e neaparat sa ramai cu aparatul conform legi pe care am gasit de curand ai dreptul de denuntare unilaterala in termen de 7 zile,dac#259; comerciantul a omis s#259; informeze consumatorul despre dreptul de denun#355;are sau dac#259; informa#355;ia a fost incomplet#259; ori gre#351;it#259;, astfel īncāt nu ar permite exercitarea unui asemenea drept, termenul prev#259;zut se prelunge#351;te cu 60 de zile lucr#259;toare si inca ceva pe care nu la-m vazut pe contractul de la Beck Contractul trebuie s#259; stipuleze, cu caractere mari #351;i īn imediata vecin#259;tate a locului rezervat pentru semn#259;tura consumatorului, clauza expres#259; despre dreptul de denun#355;are unilateral#259; a contractului, īn termenele #351;i īn condi#355;iile prev#259;zute īn prezenta ordonan#355;#259;, precum #351;i numele #351;i adresa comerciantului fa#355;#259; de care consumatorul poate s#259; ī#351;i exercite acest drept deci cei care sunt in asemenea situatie se poate rezolva in acest mod.
http://crisia.net/2009/07/beck-international/#comment-14644
PS
acum se numesc BEST RAISEN SRL (atentie RAISEN nu REISEN)), cautati despre tepele de neuitat si dupa acest cuvant