Teapa Beck International srl

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Nici eu n-am inteles de ce sunt considerati escroci, ca in fond nu obliga pe nimeni sa le cumpere produsele. Sotul meu a fost cu ei la Manastirea Radu Negru, a vazut aspiratorul, l-au prezentat pe viu cum curata murdarie greu de indepartat, i-a placut ft mult, e drept ca n-ar fi dat atatia bani pe el. Excursia in Turcia pe care o promiteau gratis participantilor chiar asa si este, doar ca nu se asigura transportul si ghidul. Daca vrei transport de la ei cu avionul costa 13 mil de persoana, dar nu te obliga, poti sa vii cu orice mijloc de transport vrei pana acolo, inclusiv masina personala. Ghidul e 50 Euro de persoana. Cazarea la 4 stele cu demipensiune si transportul cu autocarul la statiunile din pliant sunt gratis pentru 2 persoane.
Acum daca prezentarea e atractiva si convingatoare si face pe unii oameni sa le cumpere produsele, nu vad unde e escrocheria. Se da si un contract in care sunt prevazuti termenii de efectuare a platii si de returnare, ca unii semneaza cu ochii inchisi iar nu vad care e vina firmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Nici eu n-am inteles de ce sunt considerati escroci, ca in fond nu obliga pe nimeni sa le cumpere produsele. Sotul meu a fost cu ei la Manastirea Radu Negru, a vazut aspiratorul, l-au prezentat pe viu cum curata murdarie greu de indepartat, i-a placut ft mult, e drept ca n-ar fi dat atatia bani pe el. Excursia in Turcia pe care o promiteau gratis participantilor chiar asa si este, doar ca nu se asigura transportul si ghidul. Daca vrei transport de la ei cu avionul costa 13 mil de persoana, dar nu te obliga, poti sa vii cu orice mijloc de transport vrei pana acolo, inclusiv masina personala. Ghidul e 50 Euro de persoana. Cazarea la 4 stele cu demipensiune si transportul cu autocarul la statiunile din pliant sunt gratis pentru 2 persoane.
Acum daca prezentarea e atractiva si convingatoare si face pe unii oameni sa le cumpere produsele, nu vad unde e escrocheria. Se da si un contract in care sunt prevazuti termenii de efectuare a platii si de returnare, ca unii semneaza cu ochii inchisi iar nu vad care e vina firmei.

e si biserica bagata in afacerea asta cu aspiratoare...de ce trebuie sa mergi la minastirea radu negru sa vezi 1 aspirator.
descinta popa aspiratorul..scoate vrajile din el...sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Deci firma imprastie pliante cu diferite mici excursii la sume derizorii (10-20 lei) in care isi prezinta oferta de produse si excursii. In acest caz a fost vorba de vizitarea manastirii Radu Negru, care are nu stiu ce icoana facatoare de minuni. Practic autocarele te iau din Bucuresti, aproape de casa, au oprit la un hotel cu restaurant si au facut prezentarea (care dureaza cca 3 ore, se fac si pauze, sotului chiar i-a placut), dupa aia s-a servit pranzul (contra cost, dar tarife destul de mici) si s-a continuat calatoria pana la Manastire unde au stat cca o ora si au revenit la Bucuresti. In alte situatii am inteles ca vizitele pot fi chiar de 2-3 ore si pranzul gratuit (au fost locatii ca Brasov si Bran, o degustare de vinuri la Valea Calugareasca, vizita la Ruse). Intrarea in Bran a fost platita de firma.

Mergi la inceput

Yo nu nu vad nici o teapa aici.

da si sa dai 30 milioane pe un aspirator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
da si sa dai 30 milioane pe un aspirator

Dar nu-i un aspirator ca oricare altul; este un aspirator facator de minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu tot nu m-am lamurit ...de ce spuneti voi ca e SCAM ? Pentru ca e prea scump ? Si ce daca e prea scump, fiecare e liber sa isi vanda produsele cu cat vor si sa isi faca ce marketing vor pentru a le vinde. Faptul ca isi prezinta produsele atractiv si sunt multi care le cumpara nu reprezinta nici un fel de tzeapa.
Tzeapa ar fi daca nu functioneaza, ar lua foc in timpul functionarii sau nu stiu, la prezentare ti-ar arata un aspirator si la livrare ti-ar oferi o matura de paie ...
Dar in rest ? Sunt o gramada de produse scumpe care nu isi justifica pretul in comert. Nimic ilegal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nici eu nu am inteles care e teapa. Au vazut aspiratorul, au fost multumiti, l-au luat acasa apoi au constatat ca e prea scump?
Eu am vazut aspirator de 80 milioane si cine il avea era super incantat de el. A vrut sa imi arate ce minunat e si ca imi trimite agentul acasa. Am zis NUUUU, chiar daca aspiratorul era super bun. Pentru mine 2000 euro e totusi prea mult.
Asta nu inseamna ca a luat cea care a dar banii teapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fionna38 spune:

Intentionam sa dam in judecata aceasta firma, Beck International. Avocata noastra a inceput sa stranga deja probe in acest sens.

Daca doriti sa va alaturati demersului nostru legal, contactati-ma pe PM si dati-mi detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classicsoul spune:

Buna!! am fost si eu impreuna cu prietenul meu,ieri intr-o excursie organizata de Beck International,din Galati pana la Calarasi,la Manastirea Radu Negru. Vreau sa zic k inainte de a ma hotara sa merg in acea excursie m-am interesat pe net,am vazut multe pareri,majoritatea de rau ce-i drept:multi zic k nu sunt corecti,ca sunt excroci... etc,dar vreau sa zic k nu e este chiar asha...
In primul rand au fost punctuali,ne-au luat din locul si la timpul stabilit deja, autocarul intr-adevar nu era de la Beck International..dar au fost conditii destul de bune(caldura,aer conditionat,lumina,muzica,scaune confortabile),drumul a durat aproximativ 3 ore, apoi a urmat prezentarea de produse minune :la 8mil jumate un fier de calcat, 60 mil un set de 21 oale, respectiv 85 mil un aspirator.Asta a fost ceea ce m-a deranjat k ne-au tinut vreo 4-5 ore acolo,am pierdut aproape toata ziua... in loc sa ne plimbam,sa merem la manastire k doar de aia am mers... in fine. La pranz ne-au adus o mankre p care eu n-am putut s-o manank: orez cu 2 bucatele de carnati de oaie,si niste chifle arse(un pranz copios ce-i drept)... adevarul k noi n-am mancat asha ceva,am mers jos la restaurant si am comanadat o mankre mai pt oameni.
In ceea ce priveste vanzarea produselor,vreau sa zic k nu ni le-a bagat nimeni pe gat,daka voiai le cumparai,dak nu,nu.... cum unii se arunca fara sa stie despre ce e vb.atunci knd semneaza un contract... asta e,apoi se trezesc acasa ca au de platit zeci de milioane de lei,rate. Acolo cei fraieriti erau f. incantati iar acasa cred k i-a apucat plansul,in fine.oricum aici nu poate fi vb de inselatorie,ci de prostia omului.
Intr-un final am fost si la manastire,nu prea era cine stie ce.. am aprins 2 lumanari apoi ne-am urcat in autocar si am plecat spre casa.
Dupa toate astea pot sa zic k sunt multumita,nu am vazut nimik care sa-i acuze p cei de la BECK.. doar k drumul a fost obositor,toate s-au intamplat intr-o zi,si meniul zilei care nu era tocmai p gustul meu,cui i-a placut a golit farfuria :)) in fine,si la 10 lei persoana ce pretentii puteai avea. Nici drumul nu-l acopereai cu atatia bani.... cam atat,sper ca nu v-am plictisit cu prea multe detalii.
Dupa parerea mea ar trebui sa va duceti,nu aveti nimik de pierdut....nici de castigat

Mergi la inceput

Da au semnat multi contracte pentru aspiratoare sau bisericosii au fost dominanti?

Te poemensti ca astia la beck srl s-au prins ca aia mai creduli sint si aia care cred in cel de sus si etc etc.
Miine auzi ca popii de la biserica sint in combinatie cu beck srl.

Mergi la inceput