FIV 233

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Castelana iti multumesc si tie! Iti doresc , la fel cum ti-am mai spus, sa fii una dintre norocoasele care reusesc din prima! Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Castelana iti multumesc si tie! Iti doresc , la fel cum ti-am mai spus, sa fii una dintre norocoasele care reusesc din prima! Doamne ajuta!

Kora

Sa ai gura auritaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!Sa umplem casa de rasetele zglobi de copiiiiiii!!!!!!!! Sa facem nebuneala ca e asa liniste!

apoi sa ma urmezi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doamne Ajutata

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Salutare!

Kora CONDOLEANTE pentru bunicul tau. Sa te vegheze de sus si sa iti trimita cel putin un ingeras! Sper din suflet sa reusesti!

Referitor la statul in pat, imi dau si eu cu parerea: cred ca e mai bine sa se faca in fiecare zi miscari usoare ca sa se plimbe bine sangele sa hidrateze uterul.

Castelana am eu asa o presimtire ca tu vei reusi la acest FIV. Nu stiu de ce, dar asa simt. Iti tin pumnii.

Alrak si eu eram ametita in primele zile de la ET, cred ca de la utrogestan, desi il puneam vaginal.

FETELOR HAIDETI LA APEL!!!!!!!!!!!!!! CHIAR DACA DOCOTORII SUNT IN CONCEDIU!!! ZICETI SI VOI CE MAI FACETI, UNDE VA MAI DUCETI IN CONCEDIU..CEVA...

Mergi la inceput

Blanche multumesc!
Dar despre tine nu mai stiu nimic...tu ce mai faci, care e planul?

Kora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Salutare!

Kora CONDOLEANTE pentru bunicul tau. Sa te vegheze de sus si sa iti trimita cel putin un ingeras! Sper din suflet sa reusesti!

Referitor la statul in pat, imi dau si eu cu parerea: cred ca e mai bine sa se faca in fiecare zi miscari usoare ca sa se plimbe bine sangele sa hidrateze uterul.

Castelana am eu asa o presimtire ca tu vei reusi la acest FIV. Nu stiu de ce, dar asa simt. Iti tin pumnii.

Alrak si eu eram ametita in primele zile de la ET, cred ca de la utrogestan, desi il puneam vaginal.

FETELOR HAIDETI LA APEL!!!!!!!!!!!!!! CHIAR DACA DOCOTORII SUNT IN CONCEDIU!!! ZICETI SI VOI CE MAI FACETI, UNDE VA MAI DUCETI IN CONCEDIU..CEVA...

Merciiiiiiiiiiii Blanche,
sa ai gura auritaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

sa umplem casa de nebuneala!
concediu? unde sunt eu nu muncesc, e sotul aici la contract si la sotii nu le da viza muncitoare, deci eu stau de ceva vreme (dupa o perioada fetelor in care munceam si duminica, foarte des pana la 12 noaptea, iar in primii 5 ani de munca nu am avut concediu) stau si ma bucur de tot ce inainte nu am avut timp: citesc, scriu impresii de prin locurile astea, scriu pe forum...., prietene de diverse nationalitati, studiez ce-mi place de buna voie, cos (goblene si alte tabloute) deci viata de salon, pianul imi lipseste.
In tot acest tim astept sa pic "closca" acum sa vedem cu "cantonamentul".
Vacante? ooooooooo multe si marunte prin partile astea interesante si foarte diferite, de descoperit, de comparat, de invatat din cultura locala.

te pup

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetele!

am intrat si eu, daca tot va "plangeati" ca s-a micsorat gasca!

Kora, imi pare rau pt bunicul tau, condeleante sicere! Ma bucur sa citesc vesti despre tine, iti aduci aminte de discutiile noastre de pe vremea cand eram pacientele lui Tutu? Ce vremuri.... glumesc, hai ca nu suntel totusi atat de batrane...
Iti tin pumnii pentru ET, imi doresc atat de mult sa reusesti TU, de fiecare data cand aud de o noua si de o noua incercare a unei fete, eu ma gandesc la tine, cate sacrificii, cate eforturi, cate incercari! Poate vrea Doamne-Doamne!

Eu ma pregatesc usor-usor de analize, va voi solicita probabil pentru interpretari ceva, in cazul in care nu inteleg ceva!

concediu? noi o sapt mica la mare la inceputul lui sept, asa ca voi fi prezenta pe forum in lunile fierbinti de vara.

Castelana iti doresc mult succes si pentru aceasta perioada de relaxare nu-ti pot dori decat: enjoy it!

pup fetele

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Iyoana pe cand marea incercare? Si eu sper pentru tine sa reusesti! Multumesc pentru cuvintele frumoase, esti o fata sensibila si scumpa ca intotdeauna!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kora pe 14 iulie stabilesc cu dr din Spania data exacta a FIV+ICSI. Se pare ca e o zi importanta pentru amandoua .
Noi vrem in octombrie, sa vedem daca poate si el.

Intre timp, ma pregatesc de analize si mi-am gasit un alt dr in Bucuresti pentru controale periodice, consultatii si interpretare analize.

imi e teama putin de rezultatul analizelor, pentru ca in toamna anului trecut am iesit pozitiv cu Chlamydia , am luat antibiotic, si trebuie sa vad daca a trecut. Nu mai pun ca eu am infectii urinare destul de des sau cistite, Dumnezeu stie ce sunt ca la urocultura nu iese nimic, dar dureri tot am la momentul respectiv. O sa fac uroculturi mai dese, ca sa vedem daca iese ceva, dar astept sa-mi treaca menstra.
Doamne ajuta!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iyoana

Buna fetele!

am intrat si eu, daca tot va "plangeati" ca s-a micsorat gasca!

Kora, imi pare rau pt bunicul tau, condeleante sicere! Ma bucur sa citesc vesti despre tine, iti aduci aminte de discutiile noastre de pe vremea cand eram pacientele lui Tutu? Ce vremuri.... glumesc, hai ca nu suntel totusi atat de batrane...
Iti tin pumnii pentru ET, imi doresc atat de mult sa reusesti TU, de fiecare data cand aud de o noua si de o noua incercare a unei fete, eu ma gandesc la tine, cate sacrificii, cate eforturi, cate incercari! Poate vrea Doamne-Doamne!

Eu ma pregatesc usor-usor de analize, va voi solicita probabil pentru interpretari ceva, in cazul in care nu inteleg ceva!

concediu? noi o sapt mica la mare la inceputul lui sept, asa ca voi fi prezenta pe forum in lunile fierbinti de vara.

Castelana iti doresc mult succes si pentru aceasta perioada de relaxare nu-ti pot dori decat: enjoy it!

pup fetele

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Multumesc mult pentru urari!
Si eu vreau sa profit de timpul pe care-l am si sa ne intoarcem acasa cu ceva copii de mana.
Spor la analize si sa fie cu reusitaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Kora sincere condoleante.DD sal odihneasca in pace.
Castelana si multa rabdare.....eheiiiiiiii ce mia placut cand ai zis ca nu ai batut pe nimeni inca...Inca putin si ........vei simnti cum este sa ai grija de cineva din burtica Doamne ajuta sa reusesti.
Fetelor... mie tare dor de zilele in care ma intepam si asteptam sa fiu mamica....emotiile si sperantele de atunci vreau sa le traiesc din nou....
Iyoana mai este putin pana pe 14.
Alrak te asteptam cu beta mareeeeeeee
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

Mergi la inceput