FIV 233

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kora , deocamdata nu am ce sa spun.

Castelana, frumos...frumos...dar nu te plicitisesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Hola si din partea mea!
Daca tot va plangeati ca sunteti putine iata ca trebuie sa ma inscriu si eu aici
Istoricul meu:
operatie laparoscopica pt apendicita acum muulti ani in urma op m`am trezit fara ovarul stang - au descoperit un chist f.f.mare si au fost nevoiti sa il scoata
ovarul drept parea ok insa in timp si pe acesta s`a format un chist mare. Operatie in toata regula la Polizu si din fericire desi nu mi se dadeau prea mari sanse dr a reusit sa imi salveze o particica din ovar.
Analizele sunt la zi, spermograma OK, analizele hormonale nu sunt ok - FSHul marit rau de tot - 34...nu stiu din ce cauza insa a inceput sa scada - luna trecuta 24, luna asta 19
Am ajuns sa fac si histerosalpingografie-rezultat catastrofal
trompa dr (acolo unde este si restul de ovar) este f.f.subtire si prezinta un sactosalin
verdictul dr - FIV - fara laparoscopie
M`am tot perindat pe la dr si pana la urma tot nu pot spune ca mi`am gasit dr :((
Nu stiu incotro sa o apuc:
FIV in Romania - la Giulesti (acolo am inteles ca este marele prof. Marinescu cel care a avut cele mai multe reusite FIV)
Sau FIV in Ungaria la Szeged

astept sa imi vina si rezultatul analizei inhibinaB si apoi cu DD inainte
pana vineri sper sa reusesc sa ma hotarasc unde sa merg
Voi ce imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Clipsy - banuiesc ca daca te gandesti la FIV in afara iti poti permite - atunci categoric recomand oriunde altundeva decat in Romania!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Clipsy, bine ai venit!
Kora, condoleante, imi pare tare rau.

Monica, pupa pui Mihnea, noi suntem "colege" vechi...

Fetelor, va multumesc pentru implicare si raspunsuri, sunt de acord cu ambele variante :) oricum, dupa parerea mea e ca indiferent ce faci, daca nu te ajuta dumnezeu nu reusesti, poti sa stai tu si in cap 9 luni!

Am fost ieri la Fundeni si mi-a facut analize, mi-a dat tratament: B-uri, complexul pe care-l iau e ok (Medyn Forte), vitamina E, Aspirin Protect 100 (sau trombo ass), ca e mai puternica decat aspenterul...
Si de cand voi avea test ++ Clexane in burta.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Clipsy, bine ai venit, desi mai bine nu era nevoie sa te informezi de fiv... dat fiind ca ai o problema mult mai delicata si mai dificila medical vorbind, si eu as inclina spre alta tara decat Romania, pt a fi sigura ca ti se acorda toata atentia.
Te invit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139399&whichpage=5, unde pe prima pagina gasesti informatii despre clinici, preturi,etc. alte intrebari sau nelamuriri se rezolva intreband pe forum... si o sa iti fie mai usor sa decizi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, of....of...of...condoleante fata draga, imi pare tare rau... Multa bafta la intalnirea cu dna Cocei (s-o pupi si din partea mea )
stept vesti bune!!!

Castelana, multumesc de sfaturi draga mea. Sa stii ca ti-am urmat sfatul si ma straduiesc cat pot sa am doar activitati "canapeloase" (m-a distrat tare mult)
Asa cum ti-a urat si Kora si eu iti doresc sedere cat mai scurta la aspirante si fuguta la odisee

AlinaOprea, sper ca stai cumintica. Eu mi-am luat 2 saptamani de cm...Au dreptate fetele, nu-i de gluma cu sangerarile astea si la cat de multa chinuiala am indurat n-ar fi pacat s-o dam in bara tocmai acum?!? Ai grija de tine si de bebe

Iana_mari, unde ai disparut?!? Imi pare rau ca nu ne mai vedem pe 16...pe mine m-a reprogramat pe 23...
Sper ca sunteti bine si ca au mai trecut greturile

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Daca tot v-ati plans de "pustiu" iata-ma-s!
Kora condoleante sincere.Iti tin pumnii pentru ET.Doamne ajuta!
Clipsy fiecare are sansa ei indiferent de unde face FIV.Eu am facut in tara, e drept cu un profesor +embriolog israelian.Despre celebrul Marinescu am inceput sa aud destule lucruri uratzele in sensul ca nu mai trateaza cu seriozitate pacientele.Incercati sa luati aceasta decizie corect si sa aveti cat se poate de multe optiuni.Succes!
Castelana,cot-co-dac!Cum sunt ouale?Stai cuminte sa iasa productie super!Iti tin pumnii!
Miruma sa nu iti pierzi speranta niciodata!Vei vedea ca va veni si timpul tau.Si zic eu ca asta nu e departe!
ALRAK, lasa stresul testului bhcg.Stai cumintica si relaxata.Eu am avut o reteta:site-ul youtube cu desene animate chip and dale, tom si jerry.O sa vezi ca va fi bine!
Despre mine....bebe e bine , adik luni era bine acum trebuie sa fie si mai bine .Creste , simt asta!Si-au facut aparitia si celebrele greturi.Nu pot sa mananc dimineata, nu pot nici macar sa ma gandesc la mancare dimineata pana pe la 11-12.Pofta de mancare imi lipseste in schimb mi-am facut o colectie de .....borcane de castraveciori murati de diferite marci.Mmmm!Deliciosi!
Va pup si va tin pumnii la toate!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna,buna la toata lumea.
Gata,am revenit,nu ca as fi fost plecata,v-am urmarit aproape zilnic,doar ca nu am avut noutati.
Poate va mai aduceti aminte de mine,am facut primul FIV in octombrie,anul trecut,din pacate nereusit.Motivul pt. care am ajuns la FIV? Foarte pe scurt:am doar un singur ovar si o trompa care nu functioneaza.
Asa,deci urmeaza FIV nr.2,cel norocos.Azi am facut eco.ziua3,totul este ok,mai astept rezultatele pt.chlamydia,pap test si singe(a trebuit sa le refac,deoarece a trecut aproape un an),si daca totul este in regula luna viitoare din ziua 20 a c.m incep,protcol scurt. Nu va spun cit de dor imi este de o injectie .
Cam atit despre mine,deocamdata.
ALRAK,sa vii cu un beta mare,da?
CASTELANA,multe,multe ousoare de calitate.
Noapte buna fetelor,eu ma duc sa ma uit la tv.Sint in concediu saptamina aceasta si profit din plin.
Ma bucur mult ca v-am regasit.
BY,BY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

Buna fetelor,
Nu am scris de mult dar v-am urmarit. Eu astazi am punctia. Sper sa fie totul in regula. Dupa ce ajung acasa....va scriu cum a fost. Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

ALINA_IULIA,multa bafta,fugi repede la culcarica si te odihneste,o sa fie totul bine,nu-ti face griji.PA,PA

Mergi la inceput