FIV 233

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Cam slaba miscare cu scrisul pe la voi. Au intrat dr. in concediu?

Pup toate fetele si va astept cu o semnatura ca si a mea.

37+Laura Ioana Irina Maria

Draga mea abia astept sa schimb semnatura, merci de urare si tie AMR usor si nastere usoara.
Mai e un pic si-ti tii printesele in brate!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Draga Elena +36 Ana Maria & Matei Stefan

Iti urez AMR usor si nastere usoara.
Sigur piticii tai abia asteapta sa fie tinuti in brate de mama lor.
Va doresc sa fiti bine si sanatosi!!!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Legat de statul in pat si eu cred ca e la liber, in functie de starea fiecareia.
Eu am aplicat ambele metode si din pacate, n-a functionat nici una, de unde concluzia mea ca nu e un factor determinant.
Cred insa ca trebuie evitate eforturile...

Ideea de baza este ca cine reuseste intr-un fel, va fi fan-ul respectivei alegeri si cum asta e un element aleator, se vor gasi fete care sa zica ca atunci cand au stat in pat au reusit, deci asta a fost secretul succesului, dar vor fi si fete care vor duce o viata activa/ normala si ele vor zice ca asta trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am intrat si eu sa salut gasca de fivoase care se pare ca s-a cam micsorat, cel putin pe plan virtual... Ati plecat in concediu fetelor sau caldura v-a molesit prea tare si nu mai aveti chef de forum?
Eu din pacate am avut din nou un deces in familie,mi-a murit un bunic de 89 de ani,mi-au mai ramas doi bunici unul de 90 si ceva si bunica de 85....of,of...In rest eu sunt ok,daca totul va decurge bine voi pune cei doi embrionasi luna aceasta,daca nu, in septembrie,martea urmatoare in zi 11 am eco la dr. Cocei.

Va pe toate!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Kora Pop condoleante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Asa este , o liniste maaaaare de tot, nu mai avem noutati, medicii intra in concedii...
Kora condoleante
Tin pumnii stransi pentru 11 iulie , sa ai un endometru super si sa-ti iei BB-ii acasa.
castelana, cum mai stai cu productia?
Eu sunt bine , tot la pat si astept sa treaca zilele ,mai am 6-7 zile pana la beta.

tuturor

Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Kora sunt ametita si nu din cauza de . Tin pumnii si pentru 14 iulie, ziua 11, am incurcat zilele cu datele.
Moniland ce mult mi-as dori sa-mi pun si eu semnatura cu peste cateva zile.
Nastere usoara de printese sanatoase.
fireyes sunt intru totul de acord cu tine in ceea ce priveste statul in pat

tuturor

Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Asa este , o liniste maaaaare de tot, nu mai avem noutati, medicii intra in concedii...
Kora condoleante
Tin pumnii stransi pentru 11 iulie , sa ai un endometru super si sa-ti iei BB-ii acasa.
castelana, cum mai stai cu productia?
Eu sunt bine , tot la pat si astept sa treaca zilele ,mai am 6-7 zile pana la beta.

tuturor

Doamne Ajuta !

merci draga Alrak, sunt bine astept sa pic de "closca"
bag suculete, salate, azi ou, deseara carnita de oui, beau mai mult lapte, iau vitamine si ac folic, sa vedem ce ouloaie fac....
Ieri aveam 5 care erau mari si alte mici si marunte (4 pe stanga si unul babanos pe dreapta) sunt curioasa care din astia face ochi... de stanga sau de dreapta?
vineri mai facem o scanare si poate luni lasam in "cantonament" copii sa se imprieteneasca (sunt smecheri nu vor sa fim si noi de fata)

DD sa fie fine.
Sper sa lui BB ii place la tine in burticuta si ramaneti inca 9 luni asa

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ANITA, ALRAK multumesc frumos fetelor!

ALRAK tin pumnii pentru beta maaaaaareeee!!!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora sincere condoleante!

nu te stresa acum si bafta sa-ti iei BB acasa!!!!!

eu sunt noua aici, sunt in plina "productie" ouloasa, vedem poate de data asta reusim.

te pup
castelana

Mergi la inceput