FIV 233
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
Monica_Elisabeta
Eu nu am stat in pat dupa ET. Ca si Avalon a 2-a zi am venit acasa din Austria ~ 1200 km si in ziua urmatoare la serviciu.
Oare cei din afara pun lipici la embrioni ?
36+Laura Ioana Irina Maria
ALRAK spune:
Monica Elena, multumim pentru sfat, sa-ti traiasca "globuletul de aur" si sa fiti fericiti.
Fiecare organism reactioneaza in felul lui si apoi sunt multi alti factori care stabilesc statul la pat sau nu in perioada de sarcina sau dupa ET.
Fericite sunt acelea care nu au probleme mari, care sa necesite statul la pat .
Moniland, pupici si ar fi bine daca afara s-ar pune lipici la embrioni, eu astept rezultatul peste 8 zile. Sper ca au pus lipici bun si la mine.
Ateptam peste cateva saptamani venirea pe lume a printeselor Laura-Ioana si Irina-Maria. si sa ai o nastere usoara.
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
ellanik spune:
Castelana spor la "stimulat".
Alrak , Ingeras eu sunt pro-stat in pat.
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
Miruma38 spune:
Deci ca si concluzie trebuie sa ne menajam in primele doua saptamani si sa speram ca se vor lipi de burtica lui mami apoi, sa ne relaxam urmaroarele doua luni si jumatate sperand ca nimic rau nu se poate intampla si ca ii va place in noua lui casuta si apoi urmatoarele 6 luni sa ne odihnim ca deh....daca nu se intampla nimic si bebe ne va privi prima oara cu ochisorii lui dulci iar noi vom simnti ce inseamna sa ti strangi la piept copilul, vom avea suficient timp sa ne obosim....colici, dintisori........
Ei bine fetelor asta mi se pare partea cea mai grea, adica: sa stau fara sa fac nimic.....offfffffffff
elenada spune:
Nici eu nu cred ca ajuta statul in pat dupa Et. La primul fiv am stat in pat si degeaba. La al doilea fiv am colindat Viena toata. Mergeam pe jos de dimineata pana seara am mancat orice si am baut si bere si se pare ca piticii mei au fost foarte incantati incat s-au hotarat sa ramana in burtica. Totul este sa va simtiti voi bine sa fiti optimiste relaxate si atunci sansele de reusita cresc.
Multa bafta tuturor si numai rezultate pozitive.
elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dana_bebe spune:
eu nu stiu ce sa zic de statul in pat - poate fi chinuitor pentru o persoana activa - chiar a fost stresant pentru mine sa stau din pat in pat.
nu cred ca la urmatorul et voi mai fi asa de cuminte - parca ma dureau toate de atata stat - dar la mine mai erau si ovarele dureroase - of ... a trecut.
Moniland spune:
Cam slaba miscare cu scrisul pe la voi. Au intrat dr. in concediu?
Referitor la a sta sau nu in pat dupa Et fiecare sa faca cum crede sau cum ii zice dr. Asta ca sa nu existe pareri de rau dupa.
Pup toate fetele si va astept cu o semnatura ca si a mea.
37+Laura Ioana Irina Maria
castelanaC spune:
Buna,
sunt de acord cu Moniland, cel mai bine e sa discutam cu dr si daca simtim nevoia sa stam, deci sa ne odihnim, daca nu continuam viata.
Eu sunt o persoana care nu prea poate sa stea in pat (doar cand dorm) si ma cam gandesc cum ar fi, daca trebuie stau, citesc, vad eu ce fac, azi e si calculatorul care iti poate tine companie, etc.
In rest? sunteti bine fetelor?
Eu am umblat toata dimineata si m-am intors la pranz acasa sa-mi fac tratamentul si sa vad daca v-ati trezit.
va pup si o zi buna
castelana
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Castelana spor la "stimulat". Alrak , Ingeras eu sunt pro-stat in pat. 5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii ! |
Merci, stimulam, stimulam, papa ce trebuie nu mult, un pic de plimbare, sucuri naturale, lapte, vitamine, ac folic, chiar daca sunt usor (sunt modesta, de fapt sunt un pachet de nervi) irascibila ma face saracul sot sa rad, imi dau seama ca se straduieste mult sa faca divertisment.
Cred ca eu nu voi scapa de statul in pat...mi-a promis ca daca e nevoie ma leaga (sotul) si daca nu vreau asa isi ia concediu si tot sta sa ma pazeasca (ma cunoaste si stie ca ma mananca...).
Sper ca si asta face parte din divertisment si a glumit.
te pup si ai grija de burtica si de tine.
castelana
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miruma38 Deci ca si concluzie trebuie sa ne menajam in primele doua saptamani si sa speram ca se vor lipi de burtica lui mami apoi, sa ne relaxam urmaroarele doua luni si jumatate sperand ca nimic rau nu se poate intampla si ca ii va place in noua lui casuta si apoi urmatoarele 6 luni sa ne odihnim ca deh....daca nu se intampla nimic si bebe ne va privi prima oara cu ochisorii lui dulci iar noi vom simnti ce inseamna sa ti strangi la piept copilul, vom avea suficient timp sa ne obosim....colici, dintisori........ Ei bine fetelor asta mi se pare partea cea mai grea, adica: sa stau fara sa fac nimic.....offfffffffff " Nu esti infrant atunci cand sangerezi Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s Adevaratele infrangeri Sunt renuntarile la vis" |
Draga Miru ai dreptateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Nu stui sa zic ce fac in rest dar cand am de asteptat un rezultat de la vreo analiza mai am un pic si ma urc pe pereti (cred ca acum ar fi momentul sa ma apuc de escaladat munti )
Mai bine as mai da ceva examene (si in sesiune intram bat si iesiam aschie), dar calm, trag aer in piept, peste putin nu uit sa-l dau afara si tot asa pana se mai face ziua X de mers, scanat, contronat de auzit dr ooooooo, minunat ce frumos, draga cum ai raspuns, ce oua frumoase, iar eu zic in sinea mea: ce chestie mai bine erau urate .
In fine asa cum mi-a zis mie o prof: examenul nu este doar al conostintelor, e unul al nervilor, al atitudinii, al puterii de autocontrol, de autocunoastere, e un cumul care trebuie sa dea rezultatul final.
Asta e greu de tot, pana acum imi puneam mintea la contributie si rezolvam tot, dar tot, munca, nervi, ganduri, creatie si iesea ceva.
Acum.... vedem acum ce va iesi cu "cantonamentul" asa l-am denumit.
Cred ca ai nostrii copii sunt cam pretiosi de mici si vor sa la hotel de lux.
Asa ca le dam "saptiu" si de data asta isi pot face de cap 2-3 zile, vedem daca asa se iubesc mai mult.
te pup Miru si Doamne Ajuta
castelana