FIV 233

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frank spune:

ingeras, eu cred!
din experienta spun k dupa primul ET am stat mai mult in pat cele 2 saptamani (chiar am locuit la sora mea pt. ajutor si faptul k locuieste la casa - noi la etj.3, fara lift!) si a urmat o sarcina minunata, FARA NICI O PROBLEMA, si o fetita care de la nastere a luat nota 10! apoi, la cele 2 FET-uri ulterioare nu am mai stat in pat, am avut activitate normala, fara efort (singurul efort a fost, de fapt, sa-mi conving copila sa nu mai ceara in brate) si cu toate k am avut toate conditiile de reusita - endometru super, embrioni A8 - nu am avut succes. asa k..., asteapta si pareri ale altor fete care au reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

miruma, asa e! trebuie sa se refaca organismul atat fizic cat si psihic pentru reusita. te admir! mergi mai departe pana vei reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Fetelor, scuze, la mine nu aparea nici-un mesaj, abia dupa ce am dat un mesaj mi s-au incarcat 2 pagini, deci dai si citeste ce au mai facut frumoasele azi.

Ellanik, stai si tu cat mai linistita, daca dl dr a zis ca totul e ok sa-l asculti pe el cu tot cu tratament. El e singurul care vede cum e burtica ta. Doamne ajuta!

Luiza draga de tine, ce tensiune cred ca ai in suflet!
Stai linistita si asculta ce-ti recomanda dr. DD sa te ajute!

Miruma, merci esti asa draguta si te-ai gandit la mine, si noi ne dorim o reusita. Azi am facut control si am produs ceva, ar fi cam 5 care sunt mari, in ziua 6 le aveam cam intre 11-16mm, Dr a zis ca e bine, avand in vedere stimularea f slaba pe care am dorit-o.continuam cu Gonal F 75iu si de azi fac si orgalulutran 0,25mg.
Sper sa reusim, ca stimularile astea ma agita..... sunt asa nervoasa, nu stiu cum rezista sotul meu saracul.
Vineri fac analiza sangelui si din nou ecografiile, vedem ce iese.
Am avut emotii asa mari ca pana la dr deja ma certasem cu toti in trafic, azi n-am batut pe nimeni, nu promit data viitoare.

Draga mea dar tu te apuci de fitness (ma refer ca calcat si curat, arde calorii nu gluma), asa bucura-te de viata si ai grija de tine .
Bucura-te de vara, de soare si cat mai multe

Puffy, dar ce oulete pufoase ai facut 10!!!! brava fata draga. Acum sigur se plac si sa vezi ce se imprietenesc cu ...

Alina, felicitari, nu te speria, ma bucur ca esti bine, relax si , la pat fara activitati riscante, chiar asa mai lasa sexul fata draga, ceeeee..., draga mea glumesc daca-mi este permis.

Florela, esti bine? cum se simte bebe ? sper ca sunteti bine si tot merge bine.

Alrak, noutati? cum e viata de pintesa servita la pat? pofte?
te pup si astept vesti bune!!!!!

Apropos de ceaiuri, am intrebat azi pe dr si mi-a zis ca pot bea ceai verde (ma ajuta sa nu ma constip) si mi-a zis ca pot, nu in cantitati mari si nu f concentrat.

va pup

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miruma38

AVALON offffffffff mersi mult iubita.Miam luat o povara grea de pe umeri.Am reusit sa iert tot si pe toti pentru nereusita mea si am sfarsit prin a mi gasi mie vina....Am simtit nevoia sa iert pentru linistea sufletului meu, nu pentru persoanele care mi au gresit, am iertat si sunt impacata cu mine insumi ca si persoana.Imi va parea o vesnicie pana o voi lua de la capat...sunt pregatita sufleteste dar astept ca si corpul meu sa fie pregatit.

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi
Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis"

vezi, am stiut io' de ce am deschis subiectul!

Avalon, ms. V-am intrebat pt ca incercam sa-mi dau seama daca are vreo legatura. Ca eu am stat vreo 3 zile in pat si nimic.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Draga Ingeras e buna intrebarea ta: cat timp trebuie sa stai la pat dupa ET?
Oricum ca parere proprie (neavizata) cred ca e mai bine cat mai mult la orizontala si linistit (doamne ce buna-s la cuvinte, dar eu sunt agitata de pe acuma.)
Azi n-am indraznit sa intreb chestia asta la dr, car cand appuc sa o intreb va zic si paperea ei.

tu? esti bine?
te pup castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dragele mele,
Am si eu o trilema (stiti bancul nu?), referitoare la statul in pat dupa ET ?!?!?!?!?

castelana, eu deocamdata stau in pat, asta nu inseamna ca atunci cand sotul este la serviciu nu ma ridic si ma mai plimb putin prin casa. Dar cand el este acasa, na... ca-mi place sa stau ca o printesa , vorba ta, si sa fiu servita.
In rest ma simt bine, chiar prea bine, nici o durere pe ici pe colo ,nimik (numai disconfortul de la stat in pat, sunt o persoana foarte activa si ...).
Felicitari pentru productie, este foarte buna si mai ales pentru faptul ca nu ai facut o stimulare forte ci una mai usoara, care uite a dat roade. Ateptam in continuare vesti bune.

tuturor si o zi luminata.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Poate ceea ce va voi scrie mai jos, pare putin off topic, dar cred ca suntem constiente cu toate ca pe langa eforturile pe care le facem pentru a deveni mamici, exista ceva mai presus de noi care ne poate ajuta: Puterea Celui de Sus si trebuie sa ne rugam permanent pentru a primii ajutor in tot ceea ce facem.
Daca supar pe cineva cu postarea de mai jos, imi cer scuze anticipat, daca nu, sa va fie e folos.

Inca din timpul vietii sale Parintele Ieromonah Lavrentie Sovre (23 sept.1923-20 iul. 2002)de la Manastirea Frasinei, s-a impus ca unul dintre cei mai importanti duhovnici ai Romaniei. Parinte smerit, extraordinar pilduitor si povatuitor, un om al rugaciunii, Parintele Lavrentie, a fost mereu alaturi de ucenicii si fii sai duhovnicesti, ce-l cautau fara incetare, dornici de a lua un cuvant de folos de la dansul.
Intre ucenicii sai circula demult fel si fel de brosuri dactilografiate, ce contin rugaciuni ori cuvinte de folos ale parintelui Lavrentie.
Intre acestea, la loc de frunte, se situeaza Canonul de rugaciune si post pentru nastere de prunci, care se tine dupa cum urmeaza:

Saptamana I
In prima zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci va ajuna pana seara si va zice Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a II a
A doua zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci, va ajuna pana seara si va zice Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a III a
In a treia zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci, va ajuna pana seara si va zice Acatistul Maicii Domnului Bucuria celor Necajiti si ai Sfintiilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Saptamana a IV a
In a patra zi de luni a lunii, familia ce doreste sa aiba prunci va ajuna pana seara si va zice Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

Acest Canon de post si rugaciune se va tine de catre familiile ce doresc a avea pruncii timp de 9 luni de zile, vor merge la Sfantul Maslu, se vor unge cu Sfantul Mir, vor merge la Sfanta Liturghie,vor posti pe cat se poate si vor crede in Dumnezeu .

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pentru cele noi care nu ma stiu sunt fericita posesoare a unui FIV de 4 anisori(Fiv reusit din prima) cu doua sapt dupa fiv de stat la pat si 9 luni de stat complet la pat.
Deci da eu cred in acel reepaus la pat(acum mai conteaza si varsta si problemele mamei eu aveam 35 de ani, endometrioza, fibrom, Rh negativ, probleme de coagulare si apoi pe parcursul sarcinii si contractii de la 3 luni cu cerclaj). Deci daca eram niste femei normale ramaneam gravide normal cum am dat o caruta de bani si nu am ramas gravide normal mi s epare corect ca si masurile de siguranta sa fie speciale. Parerea mea nu dati cu rosii dar l amine una rezultatul se vede si sunt tare mandra de el.

Mergi la inceput