FIV 233
Raspunsuri - Pagina 20
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_iulia Fetelor, m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca am un embrion.......din 7........maine la 9 am ET daca supravietuieste il iau acasa......nu ma mai pot opri din plans...... |
Alina-iulia, draga mea, nu mai plangeeeeeeeeeeee
ai unul, deci bazeaza-te pe el, fii linistitaaaaa, altfel cum vrei sa-l primesti? Cu ce stare de spirit?
Hai te rog sa vezi partea plina......a paharului!!!!!!!!!!!!!
Mananca azi bine sa ai forte pentru maine, bea ceva ceai linistitor de tei, si nu mai plange!!!!!
Doamne Ajuta

pe Alina sa ia bebeul acasa!!!!!!!!!!sunt alaturi de tine!
castelana si outele ei

iana_mari spune:
Castelana multumesc iubita.O sa trec eu si de asta.

ALINA nu mai plange embrionul care a ramas este cel carea va ramane 9 luni in burtik.
iana
9+ 

ALRAK spune:
castelana, eu stiu ca nu este recomandata vopsirea parului dupa ET, 3 luni, dar inainte... chiar nu am auzit.
Tu oricum esti frumoasa, asa ca un dushulet si se aranjeaza el(parul) singur.
Imi place ce visezi, gemeni fata si baiat, este super, cere lectii de la elenada si roag-o sa te traga dupa ea. Doamne Ajuta sa fie asa, ca oute frumoase ai, asa ca DD trebuie sa intervina.

Chiar ce-o fi cu elenada ? n-a mai scris nimik de cateva zile, parca asa mi se pare mie. Avea programata cezariana pe 18 iulie, poate se grabesc gemenutii.
Elenadaaaaaaaaa suntem langa tine, daca poti da-ne de veste ceva, noi ne rugam, pentru nastere usoara.

Moniland , ce fac printesele? se pregatesc de marea intalnire cu mami si cu tati! DD sa fie cu voi si sa ai o nastere usoara.

.
clipsy, draga mea, DD sa ne ajute sa fie cu ochisori, doctorii sunt cei care prescriu, noi administram , important este sa ajungem cu BB-i la purtator.

Crystyna75, imi pare rau penru cele trei FIV-uri nereusite. Cum ai raspuns la stimulare, cati embrioni ai transferat si care au fost calitatea acestora , unde ai facut FIV-urile?
Eu am recurs la FIV pe CM natural, intre doua FIV-uri cu stimulare (sper sa nu mai fie nevoie de al doilea cu stimulare si sa raman gravidutza , acum).
Eu am raspuns foarte prost la stimulare, am transferat 1 embrion, de calitate nu prea buna si asta cu stimulare forte.
Acum, la FIV pe CM natural, am transferat tot un embrion, de calitate mai buna.

Eu am fost la Szeged la dna dr. Kriszan Maria.
Referitor la hatching, dupa cate stiu eu este procedeul prin care invelisul (membrana) ovulului-embrion, este subtiata cu ajutorul micromani****toarelor cu cateva ore inainte de embriotransfer, pentru a face o aderenta mai buna. Prin aceasta procedura nu este afectata calitatea embrionului. (Daca intri pe google, gasesti si filmulete scurte despre hathing si procedura in sine). Mult succes.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
Alina, trebuie sa te gandesti ca embrionul care s-a dezvoltat , este embrionul cu noroc, asa cum zice si castelana, linisteste-te nu mai plange ,tu trebuie sa fi pregatita pentru maine. Ma rog pentru tine.

iana, offff, hai ca o sa treaca, DD sa fie cu tine.
Draga de tine, tie iti este atat de rau, dar tot te mai gandesti si la noi, multumesc mult pentru gandurile bune, sunt alaturi de voi de toate.
ellanik
si greturi cat mai putine.
tuturor si o zi luminata
Doame Ajuta-ne!
alina_iulia spune:
Va multumesc fetelor. Chiar asa..de ce sa plang.........am unul......nu-i abandonat.....o sa-l iau acasa. Sunteti adevarate prietene.
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Rugaciune pentru Moniland si Elenada : Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestor prunci care se afla in pantecele maicilor sale,si ajuta-i sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-le lor, Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere. Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestor copii care n-au vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu parasi acum nici pe Monica si Elena ,ci ocroteste-le cu harul Tau si pe pruncii acestia ai lor si binecuvanteaza nasterea lor dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-i cu Sfantul Botez,sa ii faci pe ei (Laura Ioana, Irina Maria, Ana Maria si Matei Stefan) madulare alese al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lor si in vecii vecilor. Nastere usoara binecuvantata de Dumnezeu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tuturor si o zi luminataDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Alrak ma faci sa plang. Multumesc din suflet pentru rugaciune. Ma rog sa te ajute Dumnezeu sa iti strangi puiutul sau puiutii la piept cat mai repede

Castelana eu m-am rugat sa am baiat si fetita si cand a fost sa fie asa au venit. Inainte de a sti ca nu putem avea un bebe pe cale naturala imi doream un singur copil si atat.Dupa ce am aflat ca singura sansa e fivul mi-am dorit gemeni fetita si baiat. Si numele le aveam numai bebelusii lipseau dar uite ca Dumnezeu ne-a ajutat si peste 7 zile ma voi intalni cu fetita si baietelul meu. Abia astept.
Fetelor va doresc multa putere de lupta si Dumnezeu sa va ajute sa va strangeti copilasii in brate.
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ALINAOPREA spune:
Alina - ma rog pt. tine sa dea DD sa fie lipicios THE ONE
Ai incredere ,fii obtimista si vei vedea ca totul va fi ok.
Alina
10 +
ALRAK spune:
Elenada cu mult drag am postat rugaciunea pentru tine si Monica, mi-am zis, ca eu ma rog, dar daca o postez vor fi multe alte persoane care o vor citi si in acest fel , se vor ruga pentru voi si pentru puiutii vostri.
Nu ai mai aparut 2 zile si ma gandeam ca poate sunt grabiti gemenutii. Da-ne si noua de veste daca se intampla ceva , mai devreme de 18 iulie, daca nu, in 18 iulie o sa fim alaturi cu
si cu ganduri bune.
pentru mamica fericita.
ellanik , iana 
si pofta de mancare, fara greturi.
pentru burtici.
Moniland
si sa ne dai de veste cand o sa vina pe lume printesele.

castelana ai aranjat parul? Hai ca esti frumoasa !
Am citit pe alte topicuri, cum ca dupa trei luni de la ET, ai putea sa folosesti hena, sau "ceva" pe baza de plante de la Loreal, nu da cu rosii ca nu ma pricep, nu m-am vopsit niciodata. Oricum se discuta despre samponare nu despre vopsire. Mai citesc si daca am noutati iti spun, ca n-as vrea sa ramai cu offff-ul asta toata sarcina.
Care este diferenta de fus orar, sa stiu luni , la ce ora sa ma rog pentru tine? Trimite un mesaj in care sa scrii ce ora este acolo si fac eu calculele, macar atata sa calculez si eu dupa 27 de ani de scoala ( fara sa repet nimik- parol), ca asta (scolirea) mi-a mancat mie tineretea si n-am facut prunci cand le era vremea, dar deh, da-i omului mintea cea de pe urma.

alina-iulia 
sper ca esti bine si esti mai linistita, acum, tin pumnii stransi tare pentru maine dimineata la 9.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
elenada spune:
Fetelor va puteti vopsi cu vopsea fara amoniac. Eu o folosesc pe cea de la L'oreal casting. Dupa primul trimestru de sarcina am folosit-o si nu au fost probleme.
Va anunt daca le vin ceva idei piticilor sa se nasca mai repede desi eu cred ca vom ajunge la cezariana programata.
Pupici
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!