FIV 233

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni- si aici!iar ne-am intersectat!
hihi..si faceti voi gemelasi ca eu o sa fac tripletei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

ingeras tu spui ca se produce ovulatia dupa 30 ( 36 ) ore- corect , iar eu spuneam ca nu se produce ovulatia in primele 36 ore de la administrare, ceea ce este acelasi lucru.
clipsy, probabil ca tu te pregateai pentru o inseminare, daca trebuiau sa se sparga foliculii. E normal ca daca faci inseminare, sau faci numai stimulare si incerci natural, atunci foliculul trebuie sa se sparga sa aiba loc ovulatia , dar pentru FIV , ovulatia nu trebuie sa se produca , foliculul se punctioneaza inainte de a se sparge.
Eu vroiam doar sa subliniez faptul, ca acea injectie pe care mi-a dat-o mie, nu-mi garanta ca nu o sa am ovulatie in urmatoarele 36 ore, pe cand , atunci cand mi-a dat ovitrell-ul,, mi-a spus ca 36 ore sigur nu o sa am ovulatie. si DD sa ne ajute sa venim cu burtici.

ellanik , sa incerci sa gasesti ceva ce-ti place sa mananci, pentru ca BB-le trebuie sa cresca. DD sa te ajute sa scapi de perioada asta cu greata. Stiu cum este , eu in perioada in care am fost insarcinata (sarcina pierduta la 21 saptamani ), am avut saptamani bune in care nu suportam mirosuri de mancare cu carne, mancam numai legume si fructe, nici macar un gratar nu ma atragea.
Papa si tu ceva bun si lasa ca o sa vezi ca va trece si greata asta repede , repede.
Sarcina usoara.

A, uitasem, ingeras spor la sa fie cu ochisori.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

buna ALRAK. si eu vreau fiv pe ciclu natural..am 3 fiv nereusite dar toate cu stimulare...unde l-ai facut? ce inseamna hatcing??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uratica te las pe tine sa faci un baiat si o fetita. Eu fac doua fetite
Brunadria, nici nu ma asteptam sa duc asa mult sarcin. La inceput imi zicea dr. ca sa trecem de 34 sapt. Numai asta aveam in cap si numaram zilele pana la 34 sapt. Apoi mi-a spus ca optim pt gemeni ar fi 37-38 sapt. Acum sunt aici si inca fetitele nimic. De fapt oricand se poate intampla. Nici nu stiu cat e bine sa le duc ca e mare inghesuiala in burtica. Daca nu nasc pana in 20 iulie, vine dr. meu din concediu si programama cezariana. Asa ca le mai las sa-si faca de cap 10 zile si pe urma le scot afara.
Sa ai mult noroc in septembrie. Unde faci ?

37+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata frumoaselor!
tot bine?
greturi? mama lor..... lasa ca trece, asta e si semn bun, nu? ca exista un motiv serios sa fie cu greturi!
deci castraveti, suculete de fructe, papa ceva cat mai nemirositor (oare cu ochii inchisi cum ar fi sa mananci sa nu vezi papica?)

Eu bine, m-am trezit dupa vise vise, ca nu ma iarta in nici-o noapte (iar erau gemeni fata si baiat). asa cum va spuneam m-am trezit cu o idee: sa ma duc la coafor. Sotu a ramas interzis...
Sambata, dece? ce ti-a venit sa te duci? sa faci ce? mentionez ca am parul cret mult si des, si cu o singura "spalatura" sunt aranjata, nu am probleme.... Dar, mereu e un dar, azi mi s-a casunat sa ma vopsesc la radacina.
Sotul: si cum ti-a venit ideea asta chiar azi? cand tu imi faci capul mare ca nu mananci aia ca e prelucrata, ca nu aia ca e conservata, ca nu aia ca are chimicale.... chiar azi ti-ai amintit de par?
Sun, trezita de intrebarile lui, la dr si nu era avea "delivery" (e urat in engleza cuv pt nastere, nu?), sun la centrul unde sunt embriologii si saraca dr nu stia ce sa zica..... a exclus vopsirea dupa embriono transfer, dar inainte.... nu stia ce sa zica
Mai ales ca e o actiune chimica in contact cu pielea si nu se cunosc suficient reactiile, mai alea ca hormonam de zor inainte-inapoi...

Concluzie, ezitarea ei m-a convins sa nu ma duc, asa ca mai bine fac un dus si-mi fac parul valvoi si daca se vede radacina albicioasa.... ce sa fac se poarta esarfele si ma leg asa shic, ce ziceti? sunt frumu?

dar cum imi vin mie ideile astea... nici eu nu stiu....
nu puteam cu o saptamana in urma?

in fine bine ca am un sot care ma mai intreaba ce si cum si ma pune pe ganduri.

va pupu si nu va supa pe mine ca ma prezint asa uratica... nu se vede, nu-i asa?

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

ingeras tu spui ca se produce ovulatia dupa 30 ( 36 ) ore- corect , iar eu spuneam ca nu se produce ovulatia in primele 36 ore de la administrare, ceea ce este acelasi lucru.
clipsy, probabil ca tu te pregateai pentru o inseminare, daca trebuiau sa se sparga foliculii. E normal ca daca faci inseminare, sau faci numai stimulare si incerci natural, atunci foliculul trebuie sa se sparga sa aiba loc ovulatia , dar pentru FIV , ovulatia nu trebuie sa se produca , foliculul se punctioneaza inainte de a se sparge.
Eu vroiam doar sa subliniez faptul, ca acea injectie pe care mi-a dat-o mie, nu-mi garanta ca nu o sa am ovulatie in urmatoarele 36 ore, pe cand , atunci cand mi-a dat ovitrell-ul,, mi-a spus ca 36 ore sigur nu o sa am ovulatie. si DD sa ne ajute sa venim cu burtici.

ellanik , sa incerci sa gasesti ceva ce-ti place sa mananci, pentru ca BB-le trebuie sa cresca. DD sa te ajute sa scapi de perioada asta cu greata. Stiu cum este , eu in perioada in care am fost insarcinata (sarcina pierduta la 21 saptamani ), am avut saptamani bune in care nu suportam mirosuri de mancare cu carne, mancam numai legume si fructe, nici macar un gratar nu ma atragea.
Papa si tu ceva bun si lasa ca o sa vezi ca va trece si greata asta repede , repede.
Sarcina usoara.

A, uitasem, ingeras spor la sa fie cu ochisori.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Cred ca depinde de la caz la caz pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ALRAK mult noroc!!!

ELLANIK si eu sunt exact ca tine am deja o luna de greturi,iar de doua zile vomit.Ce sa zic e groaznic,dar suport totul pt. bebeii mei.Mai avem putin si scapam.Problema mea este ca nu pot bea apa.Imi vine sa vomit tot timpul.

MULT NOROC FETELOR IN FOCURI.

iana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

Fetelor, m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca am un embrion.......din 7........maine la 9 am ET daca supravietuieste il iau acasa......nu ma mai pot opri din plans......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

ALRAK mult noroc!!!

ELLANIK si eu sunt exact ca tine am deja o luna de greturi,iar de doua zile vomit.Ce sa zic e groaznic,dar suport totul pt. bebeii mei.Mai avem putin si scapam.Problema mea este ca nu pot bea apa.Imi vine sa vomit tot timpul.

MULT NOROC FETELOR IN FOCURI.

iana

9+

Draga Iana, saraca de tine.... imi pare rau ca te simti asa.
Hai ca poate scapi in curand si te bucuri de perioada asta minunata!

Doamne Ajuta pe Iana sa aiba putere de a trece cu tibe peste perioada asta!

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

uratica te las pe tine sa faci un baiat si o fetita. Eu fac doua fetite
Brunadria, nici nu ma asteptam sa duc asa mult sarcin. La inceput imi zicea dr. ca sa trecem de 34 sapt. Numai asta aveam in cap si numaram zilele pana la 34 sapt. Apoi mi-a spus ca optim pt gemeni ar fi 37-38 sapt. Acum sunt aici si inca fetitele nimic. De fapt oricand se poate intampla. Nici nu stiu cat e bine sa le duc ca e mare inghesuiala in burtica. Daca nu nasc pana in 20 iulie, vine dr. meu din concediu si programama cezariana. Asa ca le mai las sa-si faca de cap 10 zile si pe urma le scot afara.
Sa ai mult noroc in septembrie. Unde faci ?

37+Laura Ioana Irina Maria

moniland , in franta fac si dupa calculele mele incep in 20 septembrie atunci ar fi z21..
felicitari !! esti o grviduta exemplu!! imi doresc mult sa ti urmrez exemplu si sa mi lasi mie burtica , o preiau in curand..

Mergi la inceput