FIV 233
Raspunsuri - Pagina 18
alina_iulia spune:
Endometrul bun am luat arefam dupa punctie si mai departe dupa ET....poate pentru ca am 1 fibrom de 3 cm si vreo 3 de 1 cm. Poate asta sa fie vreun motiv..cu toate ca d-na doctor mi-a spus ca nu prea conteaza pt ca sunt mici si nici nu au crescut dupa 2 protocoale FIV
clipsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK ingeras26 din cate stiu eu, poate gresesc, pregnylul si ovitrelul maturizeaza ovocitele si ajuta ca sa nu ai ovulatie in urmatoarele 36 ore de la administrare, de aceea se administreaza inainte de punctie cu 36 ore, ca sigur sa nu avem ovulatie intre timp. Daca ar provoca ovulatia , atunci poate multe dintre noi nu am mai ajunge la punctie, dupa administrarea pregnylului sau a ovitrelului, ovuland intre timp. Mie mi s-a dat sa iau inainte cu 36 ore de punctie , choragon si mi s-a spus ca exista riscul sa ovulez,in aceste 36 ore pana la punctie, pentru ca ,choraganul nu tine in frau ovulatia 36 ore, este bun numai pentru maturizarea ovocitelor. Cele care aveti mai multa experienta rog a ne da explicatii. Eu asa stiu si asa mi s-a spus, n-as vrea sa dau informatii gresite aici. Scuze, daca nu este asa, dar cred ca trebuie lamurit, ca sa fim bine informate. Multumesc anticipat celor care interveniti in acest subiect. ellanik ma simt bine, exagerat de bine, inca nu am nici un simptom, doar mici tensiuni si cateodata intepaturi la nivelul ovarelor, in rest repaus total.![]() ![]() ![]() tuturorDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Alrak mie mi`a facut injectie in burta cu ovitrelle (in Z18 cand foly erau de 18 mm) si mi`a spus ca imi face injectia tocmai pt a spage foly
clipsy spune:
| citat din mesajul lui alina_iulia Endometrul bun am luat arefam dupa punctie si mai departe dupa ET....poate pentru ca am 1 fibrom de 3 cm si vreo 3 de 1 cm. Poate asta sa fie vreun motiv..cu toate ca d-na doctor mi-a spus ca nu prea conteaza pt ca sunt mici si nici nu au crescut dupa 2 protocoale FIV |
si dr ce parere a avut? De ce nu s`a lipit?
Esti foarte curajoasa sa stii!!
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui ALRAK ingeras26 din cate stiu eu, poate gresesc, pregnylul si ovitrelul maturizeaza ovocitele si ajuta ca sa nu ai ovulatie in urmatoarele 36 ore de la administrare, de aceea se administreaza inainte de punctie cu 36 ore, ca sigur sa nu avem ovulatie intre timp. Daca ar provoca ovulatia , atunci poate multe dintre noi nu am mai ajunge la punctie, dupa administrarea pregnylului sau a ovitrelului, ovuland intre timp. Mie mi s-a dat sa iau inainte cu 36 ore de punctie , choragon si mi s-a spus ca exista riscul sa ovulez,in aceste 36 ore pana la punctie, pentru ca ,choraganul nu tine in frau ovulatia 36 ore, este bun numai pentru maturizarea ovocitelor. Cele care aveti mai multa experienta rog a ne da explicatii. Eu asa stiu si asa mi s-a spus, n-as vrea sa dau informatii gresite aici. Scuze, daca nu este asa, dar cred ca trebuie lamurit, ca sa fim bine informate. Multumesc anticipat celor care interveniti in acest subiect. ellanik ma simt bine, exagerat de bine, inca nu am nici un simptom, doar mici tensiuni si cateodata intepaturi la nivelul ovarelor, in rest repaus total.![]() ![]() ![]() tuturorDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Alrak, eu cand faceam stimulare faceam si pregnyl ca sa se sparga foliculii. Se sparg dupa 30 de ore, de aici si faptul ca punctia la fiv ti-o fac exact la 30 ore de la pregnyl, pt ca dupa aceea risti sa se sparga...cat despre ramas insarcinata cu trompe infundate, asta chiar nu se poate! imposibil. Inseamna ca una nu era complet infundata

Fetelor, multumesc pentru urari! Plec acum de la sev, ma duc sa iau copilul si dupa ce se culca, dam bataie :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
alina_iulia spune:
Clipsy sunt curajoasa ca noi toate......trebuie sa fim curajoase si cu sperante......chiar daca e greu...stim cu toate asta
clipsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras26a
Alrak, eu cand faceam stimulare faceam si pregnyl ca sa se sparga foliculii. Se sparg dupa 30 de ore, de aici si faptul ca punctia la fiv ti-o fac exact la 30 ore de la pregnyl, pt ca dupa aceea risti sa se sparga...cat despre ramas insarcinata cu trompe infundate, asta chiar nu se poate! imposibil. Inseamna ca una nu era complet infundata ![]() Fetelor, multumesc pentru urari! Plec acum de la sev, ma duc sa iau copilul si dupa ce se culca, dam bataie :) Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Spor mare! :)
clipsy spune:
| citat din mesajul lui alina_iulia Clipsy sunt curajoasa ca noi toate......trebuie sa fim curajoase si cu sperante......chiar daca e greu...stim cu toate asta |
Al naibii de greu!

ati auzit deja probabil ca o mamica romana si`a abandonat gemenii, niste minunatii de copii:un baietel si o fetita

Moniland spune:
Alrak,
multumesc mult, mult.
Uratica, vrei sa iau
la tine? Nu cobii!!! Doua fetite, da???!!!!
Castelana, multumesc multi si sa ai mult noroc !
Bafta fetelor ca va astept la Odisee!!! In ritmul in care se grabesc fetitele mele poate ma mai prindeti acolo ![]()
37+
Laura Ioana
Irina Maria
brunadria spune:
moni , ma tot uitam dupa tine
,
cum esti?mai poti?cand se va intampla minunea?
nastere usoara si numai momente de fericire de acuma!!
si eu dau startul in septembrie, sper sa am acelasi noroc ca tine..
vreau semnatura ca a ta!!
uratica spune:
moni-e din cauza baietelului!el nu se grabeste sa iasa..stii ca baieteii sunt mai puturosi!

off..draguta..sa ai cei mai frumosi bebei-orice ar fi!sanatosi sa fie si sa te bucure o viata-ntreaga!
ps-da mie tot imi surade ideea de baiat si fata!