FIV 233
Raspunsuri - Pagina 21
ALRAK spune:
ALINAOPREA
cum te simti, gravidutzo ?
Sarcina usoara si nastere la termen cu BB sanatos si mancacios.
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_iulia Va multumesc fetelor. Chiar asa..de ce sa plang.........am unul......nu-i abandonat.....o sa-l iau acasa. Sunteti adevarate prietene. |
Draga alina.... cum sa nu fim alaturi de tineeeee, nu suntem noi aici colege de suferinta? de intepaturi? de producatoare sau nu de oulete? de schimburi de retete? de informatii? de... uitat in chiloti? ca sa fim sincere, ne cam obsedeaza, nu? in chilotii proprii ce credeati?
Pai daca nu suntem noi una lamga alta, cine sa fie?
Sa iti zic un mare secret: nimeni, fireste in afara de sotul meu drag caruia vreau sa-i fac gemenii, dar nimeni, nici macar mama mea (cea mai buna prietena pentru mine) nu stie ca am facut inseminari, ca fac tratamente, si nici de FIV, de nimic, deci numai voua v-am facut confidenta asta. DE CE?
Pentru ca sunteti dragele mele prietene, pe care le stiu de cateva saptamani si le citesc de mult timp.
Deci draga mea, linisteste-te si maine la intalnirea cu bebeul cel viteaz, sa vezi ca o sa fie Praslea lui mama (indiferent de sex), ca ai marea intalnire!
Poate ceilalti au fost speriati, ca erau singuri acolo, dar el e curajos si o sa te astepte sa il iei acasa sa doarma in acelasi pat cu mami si tati 9 luni.
Draga mea, curaj si multa multa forta sa treci peste tot.
am emotii cand iti scriu sa stii si chiar zambesc gandindu-ma ca vei reusi.
te pup si pentru tine!

castelana si ouale ei
castelanaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui elenada
Alrak ma faci sa plang. Multumesc din suflet pentru rugaciune. Ma rog sa te ajute Dumnezeu sa iti strangi puiutul sau puiutii la piept cat mai repede ![]() Castelana eu m-am rugat sa am baiat si fetita si cand a fost sa fie asa au venit. Inainte de a sti ca nu putem avea un bebe pe cale naturala imi doream un singur copil si atat.Dupa ce am aflat ca singura sansa e fivul mi-am dorit gemeni fetita si baiat. Si numele le aveam numai bebelusii lipseau dar uite ca Dumnezeu ne-a ajutat si peste 7 zile ma voi intalni cu fetita si baietelul meu. Abia astept. Fetelor va doresc multa putere de lupta si Dumnezeu sa va ajute sa va strangeti copilasii in brate. elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 zile Data cezariana 18 iulie Burtica mea la 36 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilor Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
sa te ajute Dumnezeu sa nasti usor si sa-i strangi in brate pe ei, comorile voastre, sa ii pupi si din partea noastra a fetelor.
te rog trage piciorul, dupa tine si sa urmez si eu cu fata si baiat !!!!.
imi doresc mult de tot. Stii ca si eu am ceva nume dar, sa vedem cum cotcodacesc luni si cica miercuri ar putea fi EM, vedem....oricum ca orientare politica sunt cred sigur de stanga (4 pe stanga si 1 doar pe dreapta)
Promit ca te voi urma cu semnatura ca a ta.
Merci de informatii, referitor la vopsit nu sunt asa speriata dar acum stii cum e suflii si in iaurt si daca tot exista un sambure de ezitare sau de"ar putea cauza copilului..." prefer sa nu risc, mai ales ca lucrurile nu incep in cel mai natural mod.
Am si sepci, poate ma fac si cucoana cu palarie ( asa era bunicamea care a trait toata viata cu amintirea asta despre ea purta coc si la biserica un fel de toca, muream de ras) si cateva luni nu mor, ma fac asa.... grizonata, shic.
te pup si AMR usor, imi inchipui ca nu e asa o poezie perioada asta.
castelana si ouale ei

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Elenada cu mult drag am postat rugaciunea pentru tine si Monica, mi-am zis, ca eu ma rog, dar daca o postez vor fi multe alte persoane care o vor citi si in acest fel , se vor ruga pentru voi si pentru puiutii vostri. Nu ai mai aparut 2 zile si ma gandeam ca poate sunt grabiti gemenutii. Da-ne si noua de veste daca se intampla ceva , mai devreme de 18 iulie, daca nu, in 18 iulie o sa fim alaturi cu si cu ganduri bune. pentru mamica fericita.ellanik , iana ![]() si pofta de mancare, fara greturi. pentru burtici.Moniland si sa ne dai de veste cand o sa vina pe lume printesele.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() castelana ai aranjat parul? Hai ca esti frumoasa ! Am citit pe alte topicuri, cum ca dupa trei luni de la ET, ai putea sa folosesti hena, sau "ceva" pe baza de plante de la Loreal, nu da cu rosii ca nu ma pricep, nu m-am vopsit niciodata. Oricum se discuta despre samponare nu despre vopsire. Mai citesc si daca am noutati iti spun, ca n-as vrea sa ramai cu offff-ul asta toata sarcina. Care este diferenta de fus orar, sa stiu luni , la ce ora sa ma rog pentru tine? Trimite un mesaj in care sa scrii ce ora este acolo si fac eu calculele, macar atata sa calculez si eu dupa 27 de ani de scoala ( fara sa repet nimik- parol), ca asta (scolirea) mi-a mancat mie tineretea si n-am facut prunci cand le era vremea, dar deh, da-i omului mintea cea de pe urma. ![]() ![]() ![]() ![]() alina-iulia ![]() sper ca esti bine si esti mai linistita, acum, tin pumnii stransi tare pentru maine dimineata la 9.![]() tuturor si sa aveti o zi luminataDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Draga mea, merci ca te pentru ca te interesezi pentru mine, auzi la ea citeste pe topicuri, merci esti draguta.
Am citit si eu toata dimineata, m-am "vopsit" si "revopsit" cateva ore bune.
pentru ca aveam indoieli am intrebat si nu mi-a sunat asa bine ezitarea si raspunsul: "nu cunoasteam din pacate daca afecteaza oul, dar daca actioneaza asupra pielii e pozibil sa se absoarba din subs chimice, bla bla"
Deci daca nu mi-a zis sa pot sa ma duc cu certitudine, de ce sa risc sa-mi zis apoi ca daca si cu parca.
In plus mi-a zis sotul ca si tine ca-s frumu si asa si el ma place chiar si asa si va stii cum sunt eu "batranica", e dragut, nu?
mi-a zis ca daca vreau se face el in locul meu.
In fine, mai intreb luni dupa ce cotcodacesc daca tot am lasat oul poate am 2 zile cand pot.
Fata de Romania sunt cu 5 ore in fara, de ex la mine acum e 19,25 iar in tara trebuie sa fie 14,25.
Deci luni stai linistita ca poate cand te trezesti sunt aici sa-ti povestesc despre isprava mea ouatoare.
Eu ma prezint la spital la 6,45 si teoretic la 8 se produce prelevarea, ora locala de aici.
Auzi draga dar de ce sa dau cu rosii? aici sunt scumpe ca-s importate....
Hai ca saptamana asta cand faci analiza iese un rezultat mare, beton.
he he mi-a placut ca te juri ca n-ai repetat nimic din anii de scoala, stii care era injuratura mea cam ma mai "agata " cate unul asa in oras: auzi draguta, stai linistit ca n-ai tu ani cata scoala am eu. Te cred ca n-ai repetat, si eu am invatat si ras.... etc si acu...mi-au iesit atomii din cap si planurile de plublicitate, programele de la evenimente speciale pe care le organizam si stai aici la cucurigu (la propriu ca-s la et 35) si astept sa cotcodacesc.
Nu regret nici-o zi din viata mea, nici-o decizie, aa a fost sa fie, acum am cel mai important proiect din viata mea sa ma prinda Mos Craciun cu gemeni in burtica!!!!!!
te pupu si ai grija de "biluta"
castelana si ouale ei
elenada spune:
Castelana trag piciorul cat pot eu de tare.
Si eu in primul trim de sarcina aratam ca o baba. Sunt carunta la par si era ingrozitor. Dar ca si tine nu am avut curajul sa ma vopsesc pt ca nimic nu era sigur. Dar atunci cand am facut-o m-am simtit extraordinar de bine. Psihicul meu isi revenise.
Iti doresc oute sanatoase embrioni de calitate si o fetita si baietel sanatosi.
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ALINAOPREA spune:
Alrak - sunt bine iubita.
Ma simt super , nu am greturi,nici varsaturi,doar o usoara somnolenta si lipsa de pofta de mancare.
Bebicul e cam mofturos ...si vegetarian
,eu care mancam in fiecare zi carne,acum nici nu pot s-o vad de 2 luni...
Dar nu prea-mi vine sa ma laud cu norocul de a avea sarcina usoara cand le vad pe alte fete ca se simt nasol..
De fapt asa-mi imaginam ca o sa ma simt si eu,atunci cand faceam planuri pt. bebe,ca voi fi mofturoasa si ca voi face cunostinta cu WC-ul zilnic...dar se pare ca am avut noroc.
Zilele trecute ai spuneam surorii mele(care e si ea insarcinata in 32 de saptamani) ca parca-mi pare rau ca n-am avut si eu stari de gravi ,ca sa-mi amintesc toata viata ,ca prea mult mi-am dorit copilul asta..
Dar ea saracuta care a avut din plin aceste stari mi-a luminat mintea bolnava zicandu-mi sa ma bucur ca nu stiu despre ce e vorba si de-aia imi doresc si ca oricum imi voi aminti toata viata de prima sarcina, dar vor fi amintiri placute..
Va doresc tuturor celor in focuri o sarcina cel putin la fel de usoara ca a mea (pana acum) si celor care nu se simt prea bine va doresc sa treaca greturile cat mai repede ca sa va puteti bucura in liniste de sarcinile voastre.
Alina
10 +
elenada spune:
AlinaOprea are dreptate sora ta. Vor fi momente atat de frumoase si de importante in sarcina incat le vei tine minte toata viata. Te vei bucura mult mai mult de ele atunci cand iti este bine decat daca ti-ar fi fost rau. Nu e nicio fericire sa iti fie rau si sa versi. Esti o fericita. Iti doresc sarcina usoara si multe bucurii.
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!