FIV 233

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

ingeras si eu am auzit de un caz similar de reusita. Stiu deasemenea, de 2 cazuri cu ambele trompe infundate si au ramas insarcinate natural!
Atata timp cat este o sansa , fie ea si de 1%, aceasta sansa exista si trebuie fructificata.
Daca nu mai ai timp de inseminare , atunci treceti la treaba, dragilor si faceti "inseminare naturala" , ca tot e la moda acum chestia cu naturalul. Nu lasa draga mea nici o sansa sa treaca pe langa tine.
DD sa va ajute sa aduceti pe lume o surioara sau un fratior pentru Maya.

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

ingeras si eu am auzit de un caz similar de reusita. Stiu deasemenea, de 2 cazuri cu ambele trompe infundate si au ramas insarcinate natural!
Atata timp cat este o sansa , fie ea si de 1%, aceasta sansa exista si trebuie fructificata.
Daca nu mai ai timp de inseminare , atunci treceti la treaba, dragilor si faceti "inseminare naturala" , ca tot e la moda acum chestia cu naturalul. Nu lasa draga mea nici o sansa sa treaca pe langa tine.
DD sa va ajute sa aduceti pe lume o surioara sau un fratior pentru Maya.

Doamne Ajuta-ne!

Draga Ingeras,
subscriu la ce a spus Alrak, cata vreme exista o sansa cat de mica, te poti tine de ea si lupta pena vei reusi.
Sigur ii vei face o bucurie Mayei sa aiba de cine sa aiba grija de fratior sau surioara, nu capitula.
Crede in tine si in sansa ta, chiar si asa mica!

Doamne ajuta-ne!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Fetelor,ma ajutati si pe mine cu un sfat?????"O prietena a mea", necasatorita, care are totusi un iubit doreste foarte , foarte mult un copil.Asa ca a facut un fiv , nereusit din pacate si acum se gandeste sa incerce din nou. Iubitul ei doreste foarte mult si el sa aiba bebe cu ea, fie si prin fiv.Ea are probleme medicale si nu poate natural.Nu sunt casatoriti si undeva in sufletul ei , ea stie ca el doreste bebe mai mult pentru ca el, iubitul, doreste sa se casatoreasca cu ea.Si ea il iubeste dar.......nu prea vrea sa se casatoreasca. Nu sunt decat de 5 ani impreuna si .......zice ca nu se cunosc suficient si ca nu este pregatita sa se casatoreasca din nou.Ce credeti despre atitudinea ei???? El baiat dragut, mai tanar ca ea cu vreu 8 anisori, nu bogat dar cu un servici, muncitor si dornic de a face o familie - cu ea.Ea , divortata, casa , masa, masina...bla, bla, bla....O fi suficient atat pentru a avea un copil????DD oare ce ar avea de spus????Stiu ca sunt out topic dar.......Uneori e deprimata, nustie daca hotararea de a aduce pe lume un copil cu orice chip este una corecta, se intreaba cei va spune copilului ei cand va intreba unde este tata, daca nu se vor casatori....si totusi vrea bebe mai mult decat orice pe lumea asta....
ma ajutati cu un sfat, please ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

mmmm
Draga miru
aici e miros de telenovelassssssssss, e vrea dar nu te tot, el vrea dar pana la capat.....
Daca ea nu crede in casatorie, ce sa zic poti tu si tot forumul sa vina cu rauri de pagini.... toate se vor izbi ca de un zid
daca ea (tot ea saraca, sper sa nu sughite) nu il vede pe el ca sot....mmm aici e ceva problem (zic eu) dar contradictia vine cand il alege sa fie tatal copiilor si doreste cu FIV sau fara sa il faca...
de ce zic contradictie, pentru ca mi se pare cea mai frumoasa declaratie sa faci il alegi pe el tata la copii tai, acela nu poate fi asa cazual, nu?
gresesc?
eu una asa gandesc.

Sfat... cred ca e plina prietena ta, sa faca o reflexie asupra ei , lui si ce e mai important a lor.
copilul nu e o jucarie si daca vreau il fac si e al meu, nu nu, elnu e un pluver lucret in zilele de iarna la gura sobei.
are nevoie de mama in egala masura ca si de tata, ce exemplu ii dai ca viata de familie? care familie?
Am si eu ceva prietene asa care nu vor sa se marite (una are chiar 2 copii)... care urmeaza tentinta asta modernista.
E o dovada de usor egoism de a pune doar propria persoana mai presus de orice si de nu il considera si pe celalalt, nu mai vb ce copil...

ca sfat sa incerce sa gandeasca mai mult la noi si nu la eu, e foarte important si sa se puna inpielea celuilalt macar asa intr-o situatie cazuala... sa vada daca-i place.
nu stou si nu cred ca e prea apropiata de biserica... eu una cand ne-am casatorit nici nu ma interesa casa civila, la biserica era voiam fara discutie!

in plus daca a mai fost casa... cine stie cu ce prejudecati vine din urma...

te pupu si scuze, eu nu-s asa.... dulce, aici infruntam situatia cu sange rece aici pe forum

deci inainte!!!!!!!!!!!!

te pup
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_iulia spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari.
CastelanaC sa fie cu noroc la punctie, baftaaaaaaaaa!!!
COCO2255 la primul FIV la Gynera am dat 2400 eur + injectiile, nimic altceva iar la al doilea FIV am dat 2330 eur.....70 eur reducere, aproape zero pe langa toata cheltuiala + injectiile.......am luat 38 Menopur pe langa Dipherelin cate jumate (o gramada de parale). Credeam ca nu se mai termina intepaturile. Iaca s-au terminat si a rezultat 7 ovocite. La primul FIV am avut 5 ovocite, toate s-au fertilizat dar in primele 3 zile 1 a plecat. Au ramas 4 la blasto.....au supravietuit 2 pe care i-am luat acasa. Dupa 14 zile Beta 4,50...si dupa inca doua zile 0,6. Cam asta e povestea. Sper sa fie bine de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruma foarte tare cazul expus de tine.Eu cred ca ar trebui sa nu se mai piarda in ganduri de genul "el vrea copii ca sa...".Eu cred ca atunci cand un barbat ajunge sa isi doreasca un copil...pur si simplu si-l doreste si atat.Barbatii nu sunt asa de complicati ca noi femeile cand una zicem si de fapt alta avem in cap.E adevarat si faptul ca daca ea nu vvrea sa se casatoreasca nu are sens sa faca pasul.Nu vreau sa arunc cu pietre dar eu cred ca un copil se face atunci cand ai o familie intemeiata pe dragoste si incredere(nu conteaza actul neaparat).Un copil nu-l faci pt tine ci pt el (copilul).E adevarat ca acel copil va dori sa aiba si tata si mama cand deschide ochii in lumea asta.Ca sa fiu putin rautacioasa...prietena de ce vrea copil?Si mai ales sa-l faca cu acest tip.Nu se gandeste ca bebe va avea mostenirea genetica si din partea tatalui pe care il suspecteaza de materialism?Eu una nu as fi facut copil in conditiile astea.
In alta ordine de idei,despre mine vorbind, ma simt rau in sensul ca greturile m-au doborat .Nu pot manca mai nimic.Dimineata la 6 pun Utrogestanul si trei covrigei.Ma culc la loc si simt un fuior!beah! Adorm inca putin si ma trezesc pe la 10 .Hopa!Ma simt bine.Fac un dus, ma aranjez putin si fix la 12 (bebe seamana siiiiigur cu mine ...eu sunt asa punctuala ) incepe show-ul.Nu mai accept niciun cuvant despre mancare in jurul meu.Deschid TV o emisiune culturala, mut canalul emisiune culinara .Sting televizorul si vine sotul sa ma intrebe ce as papa la pranz (adica dupa 3) si-mi da niste exemple si eu fug direeect in baie sa ii raspund.Ciudat!Singura mancare care nu imi dezvolta aversiune este ....pizza.Asa ca am mancat .Gata cu mine ca am descris destul.Nu vreau sa ma plang ,puiul asta ni-l dorim asa de mult incat niciun efort nu este prea mare pt el.
Alrak , cum te simti?
Frank imi place de tine ca nu renunti .Doamne ajuta!
Castelana ,frumoase outze clocesti tu acolo.
Doamne ajuta pe toata lumea sa isi indeplineasca visul de a avea copii!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miruma38

Fetelor eu sunt inca la serviciu ,mi au zis astia ca imi fac statuie, asa ca......cum sa nu ajut bietele ciori si bietii catei???Unde sa isi faca si ei nevoile????? In capul si pe picioarele....statuii mele
Sunteti grozave, timpul meu trece tare iute cu voi, fac ce fac si ma mai uit putin sa vad cine si ce a mai scris, cine s a mai injectat, cine se pregateste de ...ouat....Catelana ..nu fac aluzie la tine..., si simnt ca plutesc cand vad o reusita.Emotiile voastre le traiesc si eu.
Va pupacesc dragelor si va doresc o seara......Romantica - celor ca mine , care nu au nimic in program si asteapta...sa treaca timpul, Usoara celor care sunt in asteptare, Cu productie maxima celor care se injecteaza, Fara dureri celor care au facut punctia si ......tuturor sa va dea DD ce va doriti .

" Nu esti infrant atunci cand sangerezi
Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis"

Ce mesaj frumos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_iulia

Buna fetelor,
Acum am sosit acasa si va scriu ce-am facut la punctie dar in primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru gandurile bune. Au scos 8 ovocite dar se bazeaza numai pe 7......unul e anemic rau. E totusi bine. In 2 zile voi stii ce s-au intamplat cu ele. Sunt la al doilea FIV la Gynera. Merg pe blasto iar marti voi merge la ET. Va pup pe toate si bafta multa pentru toate fetele.

Doamnea ajuta!

Mergi la inceput

[/quote]

fetelor, merci de incurajari si urari, multu, multu, mult!
tocmai ne-am intors de la spital, dimineata am fost pt analiza de sange si acum sa mai vedem ouale astea buclucase.
Sunt deja babanoase sa stiti, din 5 am 3 dintre ele de 22 mm si tot asa celelalte sunt de 20 mm.
Deci din nou m-am minunat cand dr mi-a facut ecografia, au aici un stil de a reactiona de zici ca cine stie ce vad, uau, grozav, chemati sotul, apoi vine si sotul care credea ca am prb de traducere si-i zice ai o sotie fantastica, uite ce frumusete de oua....
Deci e de bine, ea crede ca-s si de calitate, doamne cat de mult imi doresc eu!
Luni gata merg la ouat, de dimineata devreme, le las la hotel sa se cunoasca cu.... baietii, ca in dormitorul conju' nu le-a placut pana acum, deci le oferim tot sprijinul si confortul, nu?
In rest sunt bine, incerc sa nu ma cuprinda starea de emotie si nervozitatea care sta mocnit, dar voi fi mai tare si de data asta.
Nu ma las eu asa cu una cu doua.

Va pupupupuu si multumesc inca odata pentru aprecieri referitor la scris, promit ca atunci cand am timp va mai pun cate ceva de citit sin calatorii, asa sa fie di mai delectant, dar poate dupa EM cand trebuie sa stau linistita.
va pupu si chiar am venit intins acasa sa vad ce mai faceti....

[/quote]

:)) ce draguta reactie!
Felicitari pt outele babane!! Sa fie cuminti si ascultatoare si sa se intalneasca cu baietii veseli!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

castelana, emotiile si incordarea apar, este firesc. Dar la tineeeee......, care ai numai vesti bune (oute frumoase, mari si de calitate), nu trebuie sa apara.
Scoate la ele si daca nu e suficient si nu trec ( ele emotiile si incordarea) venim cu artileria grea.
Trebuie sa fii optimista , increzatoare, pentru ca in tot ceea ce facem noi, forta gandului este foarte puternica. Tot ceea ce ne inconjoara se bazeaza pe "legea atractiei", asa ca gandind pozitiv atragem lucruri bune.
Ce rau imi pare ca acum stau la pat (mi-am administrat ovulele de utrogestan) si nu am o oglinda langa mine sa ma vad, spunand cele de mai sus, poate-mi intra-n si mie in cap. Ca la teorieeee mamaaaa , mama ce buna sunt, cu practica stau mai greu. Dar tu trebuie sa asculti de mine, stii cum se zice "sa faci ce zice popa nu ce face popa", asa ca linistita, relaxata si gandeste-te numai la lucruri frumoase.
Kora am auzit si eu de marea descoperire.
Sunt multe lucruri, pe care poate ar fi bine sa nu le stim , ca cine stie ce idei ne mai vin.
Vorba sotului meu "trimiti in plic doua fire de par unul de la mine si unul de la tine si dupa un timp te trezesti la usa cu copilul gata crescut".
Dar gata cu vise din astea, noi mergem pe drumul nostru ,al fivoaselor, mai departe si DD sa fie cu noi cu toti

Doamne Ajuta-ne!

Ce bine ar fi...eu m`as multumi sa mi`l planteze in burtica si sa creasca acolo pana la termen!!
Daca auziti ceva si despre ovocite sa imi spuneti si mie!

Mergi la inceput