FIV 233
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor.
Kora, eu mai pot ramane insarcinata si natural...dar ovuland pe partea unde nu am trompa, sansele se reduc cam la 1% :) 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ALRAK spune:
castelana, emotiile si incordarea apar, este firesc. Dar la tineeeee......, care ai numai vesti bune (oute frumoase, mari si de calitate), nu trebuie sa apara.
Scoate
la ele si daca nu e suficient si nu trec ( ele emotiile si incordarea) venim cu artileria grea
.
Trebuie sa fii optimista , increzatoare, pentru ca in tot ceea ce facem noi, forta gandului este foarte puternica. Tot ceea ce ne inconjoara se bazeaza pe "legea atractiei", asa ca gandind pozitiv atragem lucruri bune.
Ce rau imi pare ca acum stau la pat (mi-am administrat ovulele de utrogestan) si nu am o oglinda langa mine sa ma vad, spunand cele de mai sus, poate-mi intra-n si mie in cap. Ca la teorieeee mamaaaa , mama ce buna sunt, cu practica stau mai greu. Dar tu trebuie sa asculti de mine, stii cum se zice "sa faci ce zice popa nu ce face popa", asa ca linistita, relaxata si gandeste-te numai la lucruri frumoase.

Kora am auzit si eu de marea descoperire.
Sunt multe lucruri, pe care poate ar fi bine sa nu le stim , ca cine stie ce idei ne mai vin.
Vorba sotului meu "trimiti in plic doua fire de par unul de la mine si unul de la tine si dupa un timp te trezesti la usa cu copilul gata crescut".
Dar gata cu vise din astea, noi mergem pe drumul nostru ,al fivoaselor, mai departe si DD sa fie cu noi cu toti

tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Am vazut aseara la TV ca un cercetator american a inventat sperma artificiala.....hm....candva va fi totul atat de simplu ca sa aiba lumea copii.....! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Draga KOra, cine stie ce mai inventeaza....cum ar spine bunica: doamne unde au ajuns cu tehnica asta!!
Ce sa zic si noi "beneficiem" de descoperirile astea, sa ne bucuram ca exista remedii si pentru cele care nu am "produs" nimic natural.
te pup
castelana
KoraPop spune:
| citat din mesajul lui ingeras26a Kora, eu mai pot ramane insarcinata si natural...dar ovuland pe partea unde nu am trompa, sansele se reduc cam la 1% :) ![]() Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
ingeras am avut dreptate, tu ai luat stimulare pentru ca sa incerci natural? Daca tot ai doi foliculi ( dupa cate inteleg acestia nu se afla pe ovarul aferent trompei bune,nu? ) nu te gandesti macar la un FIV pe ciclu natural? E pacat sa pierzi cei doi foliculi buni...Mai e timp pentru ca sa faci asta? A cata zi esti?

P.S. Am vazut ca ai scris la alt subiect ca ai fost din nou la eco ieri si s-a vazut lichid in fundul de sac Douglas ( de la foliculul care s-a spart )si ai fost si azi la eco si esti in pragul ovulatiei, dec e tardiv pentru fiv pe natural....pacat....Dar tot va fi pana la urma natural sau prin fiv!

P.S.2 Stiu ca tu chiar crezi ca se poate ramane gravida si daca ovulezi pe un ovar unde nu ai trompa, ca migreaza spre cealalta trompa etc ( eu nu am auzit pe nimeni sa ramana astfel gravida ). Ca asa a zis Tutu....eu nu o sa cred niciodata asa ceva,mai degraba cred ca a fost una dintre glumele lui pe care de multe ori le zice cu o fata serioasa si cu o sclipire smechereasca in coada ochiului. Sa iti faci sperante si sa suferi e pacat. Cand DD va hotari ca e momentul va veni si bebe...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
frank spune:
kora acum nu mai am nici un plan! mi-a intrat in cap un gand despre FIV pe natural, stiu k nu prea sunt sanse, astept cu mare interes rezultatul lui alrak. eu nu am avut niciodata probleme ovulatorii sau cu endometrul, doar trompele sunt defecte rau. asa k pot macar sa sper chiar daca nu suntem inca hotarati sa o facem
.
ingeras stimularea ti-a fost recomandata pt.procreere naturala?![]()

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Miruma38 Fetelor eu sunt inca la serviciu Sunteti grozave, timpul meu trece tare iute cu voi, fac ce fac si ma mai uit putin sa vad cine si ce a mai scris, cine s a mai injectat, cine se pregateste de ...ouat....Catelana ..nu fac aluzie la tine... ![]() ![]() , si simnt ca plutesc cand vad o reusita.Emotiile voastre le traiesc si eu. Va pupacesc dragelor si va doresc o seara......Romantica - celor ca mine , care nu au nimic in program si asteapta...sa treaca timpul, Usoara celor care sunt in asteptare, Cu productie maxima celor care se injecteaza, Fara dureri celor care au facut punctia si ......tuturor sa va dea DD ce va doriti . " Nu esti infrant atunci cand sangerezi Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s Adevaratele infrangeri Sunt renuntarile la vis" |
Miru, miru... draga mea
Permite-mi sa te dezamagesc, nu mai sunt la moda statuile....
azi sunt de mare senzatie sculpturile moderniste alte artistilor contemporani cu viziuni vecine cu viziunile bolnavilor mintali asupra lucrurilor.
Asa ca tu ce faci fata draga?
Astepti sa se schimonoseasca intr-o bucata de fier (la moda e si reciclajul, ti-a zis Alrak ca nu mai este material, e si criza...)
Si lasa ciorile si cateii ca au statui si garduri destule, acum mai sunt si masinile sa-i ajute....
Deci vezi ca e la moda cu putin mov
, tu nu asculta la mine si pune mai mult mov, culoare cat incape, ca un camp inflorit. Imbaca-te color (alb negru e deja depasit), parul
(important sa stii) valvoi, in sus, in jos, sa fie rebel in vant (daca nu bate vantul gasesti tu un ventilator) apoi ce-ar mai fi... unghiile (la mine e manichiura, de cand am avut voie sa ma ojez... am incercat toate culorile, formele, oricum sa fie vopsite), apoi gene rimelate si clipeste des, nu asa mai des... asa asa...apoi aici intervine propria viziune daca e pantalon sau rochita sau... fara daca tot e cald.Bucura-te de soare, de vara, lasa biroul mai subtire, nu te agita ca oricum te agita ei (au grija) deci iesi pe strase, mersul iar e important, agale, pas mic si nu te grabii.
Draga mea sper sa nu te supar cu comentariile mele, vezi un film ceva care iti place in bratele iubitului sot si papa ceva bun
si rasfata-te, fa ceva care-ti place mult.te pup

si sa nu-ti pierzi speranta 

castelana
ALRAK spune:
Fetelor, dau in cele ce urmeaza, cateva date referitoare la FIV pe ciclu natural:
FIV pe ciclu natural presupune ca in perioada: de la Z1 a CM pana la ovulatie sa nu se ia nici un medicament sau injectie.
Daca s-a luat cel mai slab medicament de stimulare, nu mai este pe ciclu natural, este cu stimulare mai lenta sau mai puternica.
Singura medicatie data in FIV pe ciclu natural, este injectia de dinainte de punctie cu 36 ore , care nu opreste ovulatia (deci nu este pregnyl sau ovitrelle- am vazut ca astea se folosesc).
Avantaj FIV pe CM natural - organismul se pregateste singur de primirea puiutului, nu mai este bombardat din afara cu estrogen si apoi imediat cu progesteron care se bat cap in cap , sunt creeate conditiile in mod natural.
Dezavantaj FIV pe CM natural se transfera un singur embrion, ceea ce duce la o rata de reusita mai mica decat atunci cand transferi 2-3 embrioni, obtinuti prin stimulare.
Ca si costuri , in cazul meu, fata de FIV cu stimulare , a fost o diferenta de aprox 800 Euro .
FIV cu stimulare - 2300 Euro, FIV pe CM natural 1500 Euro (am facut ICSI si Hatching la ambele )
Am scris toate astea pentru ca in ultimele zile primesc tot mai multe PM, in care mi se cer aceste explicatii, si eu am considerat ca nu sunt un secret si ca este mai bine sa le postez sa poata sa fie citite de cine doreste, cu atat mai mult cu cat ca am observat ca pe mai multe topicuri se vorbeste in ultima perioada de FIV pe CM natural, dar si de medicatie de stimulare.
Ori e cu stimulare ori e natural fara nici un medicament administrat.
Indiferent de metoda adoptata, ca este FIV pe CM natural ,sau FIV cu stimulare, sau inseminare, sau natural cu stimulare , sau pur si simplu natural, Bunul Dumnezeu sa ne ajute ca visul nostru de-a deveni mame sa devina realitate.

Doamne Ajuta-ne!
ingeras26a spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui KoraPop
ingeras am avut dreptate, tu ai luat stimulare pentru ca sa incerci natural? Daca tot ai doi foliculi ( dupa cate inteleg acestia nu se afla pe ovarul aferent trompei bune,nu? ) nu te gandesti macar la un FIV pe ciclu natural? E pacat sa pierzi cei doi foliculi buni...Mai e timp pentru ca sa faci asta? A cata zi esti? ![]() P.S. Am vazut ca ai scris la alt subiect ca ai fost din nou la eco ieri si s-a vazut lichid in fundul de sac Douglas ( de la foliculul care s-a spart )si ai fost si azi la eco si esti in pragul ovulatiei, dec e tardiv pentru fiv pe natural....pacat....Dar tot va fi pana la urma natural sau prin fiv! ![]() P.S.2 Stiu ca tu chiar crezi ca se poate ramane gravida si daca ovulezi pe un ovar unde nu ai trompa, ca migreaza spre cealalta trompa etc ( eu nu am auzit pe nimeni sa ramana astfel gravida ). Ca asa a zis Tutu....eu nu o sa cred niciodata asa ceva,mai degraba cred ca a fost una dintre glumele lui pe care de multe ori le zice cu o fata serioasa si cu o sclipire smechereasca in coada ochiului. Sa iti faci sperante si sa suferi e pacat. Cand DD va hotari ca e momentul va veni si bebe... Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Kora, nu mi-a spus numai Tutu, mi-au spus si Cocei si Marinescu. Cocei chiar ieri mi-a spus, cand eu am zis ca degeaba ovulez unde nu am trompa, ca a avut o pacienta care n-avea trompa pe dreapta, avea 2 foliculi (pe dreapta, evident) si a venit sa-i faca inseminare. Cocei i-a spus ca n-are sens, ca sansele sunt mult prea mici, ea a insistat, a zis ca-s banii ei, i-a facut si a avut sarcina gemelara dusa pana la capat. Si am mai citit de diverse cazuri pe net. Ca nu sunt io aia cu caz reusit, asta e altceva, dar cu ce-mi strica sa sper? nu ma costa nimic speranta! macar asta...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui frank kora acum nu mai am nici un plan! mi-a intrat in cap un gand despre FIV pe natural, stiu k nu prea sunt sanse, astept cu mare interes rezultatul lui alrak. eu nu am avut niciodata probleme ovulatorii sau cu endometrul, doar trompele sunt defecte rau. asa k pot macar sa sper chiar daca nu suntem inca hotarati sa o facem ingeras stimularea ti-a fost recomandata pt.procreere naturala? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Frank bafta si sa vezi ca Alrak reuseste si tu urmezi cu FIV pe CM natural
hai bafta ca in toamna asta sigur reusesti
te pup
castelana
ALRAK spune:
frank
, indiferent de rezultatul meu, deciziile le puteti lua, esti o dulcica si ma astepti la cotitura.
Doamne ce mult mi-as dori sa vin cu un rezultat bun, cu un beta mare.
Imi pare bine ca am dat detaliile din mesajul anterior, poti sa-ti faci o imagine mai clara asupra problemei.
Daca mergi pe CM natural sunt avantaje si dezavantaje.
Avantajul este ,ca exista o sansa ,fara sa mai faci tratament cu hormoni, iar dezavantajul ca transferi un singur embrion,deci sansa de reusita este mai mica. Bineinteles ca intervine si factorul material (aici ma refer la bani).
Teoretic sansele ar fi egale daca ai face 3 FIV pe CM natural sau 1 FIV cu stimulare cu transfer de 3 embrioni. Insa astea sunt statistici si pana la urma sansa este venita de la Dumnezeu.
Poti avea 10 embrioni si sa nu reusesti sau poti sa ai unul si bun care sa se prinda.
Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa te indrume sa iei decizia cea mai buna pentru tine.

Doamne ajuta-ne!