FIV 233
Raspunsuri - Pagina 14
ALRAK spune:
alina iulia, felicitari pentru productie, acum este momentul sa se iubeasca cu 

si apoi sa fie lipiciosi in burtica.
Tin pumnii sa fie cu reusita.
frank, ma bucur ca esti langa noi. Multumesc pentru 

.
Si eu sunt in focuri. Peste 5 zile imi fac beta. Am inceput sa am emotii si asta nu este bine. Stiu ca trebuie sa fiu relaxata acum, in perioada asta, dar de la teorie la practica este cale lunga.
castelana imi lipsesti . Dar stiu eu ca te "ocupi" de oute.
Doamne Ajuta sa fie cu reusita.
tuturor si sa aveti o zi luminata.
Doamne Ajuta-ne!
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK alina iulia, felicitari pentru productie, acum este momentul sa se iubeasca cu ![]() ![]() si apoi sa fie lipiciosi in burtica.Tin pumnii sa fie cu reusita. ![]() frank, ma bucur ca esti langa noi. Multumesc pentru ![]() ![]() .Si eu sunt in focuri. Peste 5 zile imi fac beta. Am inceput sa am emotii si asta nu este bine. Stiu ca trebuie sa fiu relaxata acum, in perioada asta, dar de la teorie la practica este cale lunga. castelana imi lipsesti . Dar stiu eu ca te "ocupi" de oute. ![]() Doamne Ajuta sa fie cu reusita.![]() tuturor si sa aveti o zi luminata.Doamne Ajuta-ne! ![]() |
fetelor, merci de incurajari si urari, multu, multu, mult!
tocmai ne-am intors de la spital, dimineata am fost pt analiza de sange si acum sa mai vedem ouale astea buclucase.
Sunt deja babanoase sa stiti, din 5 am 3 dintre ele de 22 mm si tot asa celelalte sunt de 20 mm.
Deci din nou m-am minunat cand dr mi-a facut ecografia, au aici un stil de a reactiona de zici ca cine stie ce vad, uau, grozav, chemati sotul, apoi vine si sotul care credea ca am prb de traducere si-i zice ai o sotie fantastica, uite ce frumusete de oua....
Deci e de bine, ea crede ca-s si de calitate, doamne cat de mult imi doresc eu!
Luni gata merg la ouat, de dimineata devreme, le las la hotel sa se cunoasca cu.... baietii, ca in dormitorul conju' nu le-a placut pana acum, deci le oferim tot sprijinul si confortul, nu?
In rest sunt bine, incerc sa nu ma cuprinda starea de emotie si nervozitatea care sta mocnit, dar voi fi mai tare si de data asta.
Nu ma las eu asa cu una cu doua.
Va pupupupuu si multumesc inca odata pentru aprecieri referitor la scris, promit ca atunci cand am timp va mai pun cate ceva de citit sin calatorii, asa sa fie di mai delectant, dar poate dupa EM cand trebuie sa stau linistita.
va pupu si chiar am venit intins acasa sa vad ce mai faceti....

ALRAK spune:
Castelanaaaaaaaaaaaa, te-am asteptat cu sufletul la gura, cum se zice
.
Ma bucur mult pentru productia ta de oute de calitate, mamaaaaaaaa de oute ai produs....

.
Acolo, in Borneo, cum este procedura, ce tratament mai faci pana luni , cand ai punctia?
Nici nu-ti dai seama ce mult ma bucur pentru tine. Sa ajute DD sa fie cu reusita .
tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
KoraPop spune:
frank nu am mai facut ET cu embrioni criogenati, e prima data....Multumesc pentru incurajari! Tu ce mai faci, care e planul? 
Castelana felicitari pentru 5 foliculi extraordinari
si bafta la punctie
, sa ai 5 ovocite extraordinare
care impreuna cu 5
extraordinari

sa devina 5 embrionasi extraordinar de fantastici si mai apoi 5 copilasi super-extraordinari, dar nu deodata ,ci macar in doua etape
cam asa: etapa I 

si etapa II 
!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALRAK Castelanaaaaaaaaaaaa, te-am asteptat cu sufletul la gura, cum se zice .Ma bucur mult pentru productia ta de oute de calitate, mamaaaaaaaa de oute ai produs.... ![]() ![]() .Acolo, in Borneo, cum este procedura, ce tratament mai faci pana luni , cand ai punctia? Nici nu-ti dai seama ce mult ma bucur pentru tine. Sa ajute DD sa fie cu reusita . ![]() tuturor si o zi luminataDoamne Ajuta-ne! ![]() |
Buna draga mea, merci, ma coplesesti.
De fapt sunt in Kuala Lumpur, dar e fain de tot si in Borneo, poate va povestesc odata.
tratament am mai facut azi cu gonal 75 dozaj, plus orgalutran 0,25.
Maine fac doar orgalutran la pranz si seara, exact la 36 de ore inainte de prelevare pregnyl 5000iu.
Mi s-a facut capul mare acum sa fie fix la ora 8 seara pentru a fi in plan cu planificarea in sala, etc.
Duminica liber, fara injectii, seara de mancat mai usor iar de la 12 noaptea nu se bea nu se mananca.
Luni dimi la 6,45 ma prezint la ei cu cocosul din dotare de manuta (nu te gandii la prostii) si.... despre asta va povestesc dupa cum am cotcodacit cu ouale astea babanoase.
Reamintesc doar ca am inceput din ziua 1 CM cu gonal, cea mai mica doza, pentru ca nu vreau multe oua, in trecut neavand probleme ovulatorii.
Dupa calculul meu cotcodaceala se va produce in ziua 12.... asa m-a chemat. Nu stiu daca e o procedura standard, dupa cum mi-am dat seama e in functie de fiecare in parte, de cum raspunzi, in functie de asta se continua, se stopeaza, etc.
te pup draga mea si iti tin pumnii, nu te mai framanta, o sa fie bine.
Ma rog pentru tine: Doamne ajuta!

castelana

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui KoraPop frank nu am mai facut ET cu embrioni criogenati, e prima data....Multumesc pentru incurajari! Tu ce mai faci, care e planul? ![]() Castelana felicitari pentru 5 foliculi extraordinari si bafta la punctie , sa ai 5 ovocite extraordinare care impreuna cu 5 extraordinari ![]() ![]() sa devina 5 embrionasi extraordinar de fantastici si mai apoi 5 copilasi super-extraordinari, dar nu deodata ,ci macar in doua etape ![]() ![]() si etapa II ![]() !!!!!!Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
merci merci merci draga mea, speram si noi sa se placa si sa se conoasca mai bine.
Vedem daca se fecundeaza si cati raman ca sa ne facem planuri.
Dar pana acum cu injectii, cu ajutorul lui Dumnezeu si sprijinul vostru am mers bine.
Doamne ajuta
si bafta in continuare si tie.te pup
castelana
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui alina_iulia Buna fetelor, Acum am sosit acasa si va scriu ce-am facut la punctie dar in primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru gandurile bune. Au scos 8 ovocite dar se bazeaza numai pe 7......unul e anemic rau. E totusi bine. In 2 zile voi stii ce s-au intamplat cu ele. Sunt la al doilea FIV la Gynera. Merg pe blasto iar marti voi merge la ET. Va pup pe toate si bafta multa pentru toate fetele. |
Buna Alina-iulia
oooooooooooooooooooo, dar e ceva productie, hai ca o sa fie bineeeeeeeeee!!!!!!!
Sa vezi ce bine o sa fie, acum pregateste-te in wk pentru intalnirea cu bebeii tai.... papa, dormi, sa fii frumu sa le placa la mami in burtica!
te urmez si eu in curand, sper.
te pup
si ai grija de tinecastelana
KoraPop spune:
Am vazut aseara la TV ca un cercetator american a inventat sperma artificiala.....hm....candva va fi totul atat de simplu ca sa aiba lumea copii.....!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui frank fetelor, dragelor, sunt si eu pe aici, va citesc dar pentru k nu am nimic nou de istorisit scriu mai rar. castelana ador stilul tau de a povesti, esti foarte talentata si intr-adevar simt multa buna dispozitie si umor din partea ta. succes in continuare si astept vesti minunate! alina iulia, din cate vad esti singura 'in focuri' (asa cum zice danabebe ) zilele acestea. pumnii stransi pentru tine!kora succes! sper k de data aceasta sa reusesti. nu stiu, ai mai facut FET pana acum? pup fetele! ![]() ![]() ![]() |
merci mult, sper sa vin cat mai repede cu vesti bune!!!!!
merci de aprecieri referitor la scris, incerc sa va mai deconectez atunci, promit!!!
o sa caut in scrierile mele ceva mai plin de veselie ca se simt emotiile si incordarea fetelor, e grea asteptatea uneori.
te pup si ai grija de tine
castelana