FIV 233
Raspunsuri - Pagina 13
pogonici1977 spune:
fetelor va multumesc de sfaturi...miau zis fetele de la ungaria procedura..oricum in sept vreau sa aj la un prim consult
analizele mele sunt ok si leam facut in mai..deci ma incadrez....om vedea ce imi zice..va tin la curent si pe voi
catank spune:
elenada Doamne, tare frumoasa mai esti, ...... greu de spus in cuvinte... burtica e superrrrr
Recunosc ca mi-a trecut un gind, ca nu cumva sa ai un balonas pitit sub hainute
Esti mortala....
Felicitari din inima!!!
Doamne ajuta! sa fiti sanatosi cu totii!!!
kora imi pare rau, ...sunt "alaturi" de tine. Te urmaresc "in umbra". In schimb, iti tin pumnii ptr perioada imediat urmatoare sau septembrie. Sa fie intr-un ceas bun.
Bafta tuturor fetelor, care au incredere in sansa lor!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
Moniland spune:
Multumesc fetelor 

Asa e, imediat vin pe lume. Am niste emotii..... oare cum arata... cat sunt de micute ... ce mutruci o sa aiba... nici nu realizez. 
Nici nu am sperat sa duc sarcina asa de mult si uite ca am depasit termenul de gemeni. Acum pot sa vina cand vor ca sunt linistita ca dezvoltarea si-au facut-o.
Doamne, numai sanatoase sa fie!!!!!!
O sa vi le arat si voua 
Bafta multa!!!!!!!
37+
Laura Ioana
Irina Maria
daniela74 spune:
ELENADA,MONILAND,cit de frumoase sinteti
.Sigur ca o sa aveti copilasi sanatosi si frumusei.
Tare imi mai doresc si eu

CASTELANA,imi place mult ceea ce scrii.Bafta multa in continuare 
Fetele,mai stiti ceva de MUFINUTA?
Mult succes tuturor 
alina_iulia spune:
Buna fetelor,
Acum am sosit acasa si va scriu ce-am facut la punctie dar in primul rand vreau sa va multumesc la toate pentru gandurile bune. Au scos 8 ovocite dar se bazeaza numai pe 7......unul e anemic rau. E totusi bine. In 2 zile voi stii ce s-au intamplat cu ele. Sunt la al doilea FIV la Gynera. Merg pe blasto iar marti voi merge la ET. Va pup pe toate si bafta multa pentru toate fetele.
Miruma38 spune:
alina iulia
felicitari si doamne ajuta sa se iubeasca mult.Tinem pumnii stransi , stransi si ne rugam sa obtii embrionasi de calitatea I.Pup viitorea burtica.
ALRAK spune:
Rugaciune pentru Moniland si Elenada :
Doamne,Cel ce ai zis oamenilor:"Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul",binecuvantand nasterea de prunci,arata mila Ta acestor prunci care se afla in pantecele maicilor sale,si ajuta-i sa se nasca la vremea randuita de Tine.Da-le lor, Doamne,crestere fireasca,sanatate si putere.
Parinte Ceresc,Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii,poarta de grija si acestor copii care n-au vazut inca lumina soarelui.Tu ai purtat de grija Preacuratei Fecioare cand a purtat in pantecele ei pe Dumnezeiescul Prunc. Nu parasi acum nici pe Monica si Elena ,ci ocroteste-le cu harul Tau si pe pruncii acestia ai lor si binecuvanteaza nasterea lor dupa multimea milostivirii Tale.Iar mai apoi,luminandu-i cu Sfantul Botez,sa ii faci pe ei (Laura Ioana, Irina Maria, Ana Maria si Matei Stefan) madulare alese al Sfintei Tale Biserici,ca sa Te laude si sa te binecuvanteze in toata viata lor si in vecii vecilor.
Nastere usoara binecuvantata de Dumnezeu. 

tuturor si o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
frank spune:
fetelor, dragelor, sunt si eu pe aici, va citesc dar pentru k nu am nimic nou de istorisit scriu mai rar.
castelana ador stilul tau de a povesti, esti foarte talentata si intr-adevar simt multa buna dispozitie si umor din partea ta. succes in continuare si astept vesti minunate!
alina iulia, din cate vad esti singura 'in focuri' (asa cum zice danabebe
) zilele acestea. pumnii stransi pentru tine!
kora succes! sper k de data aceasta sa reusesti. nu stiu, ai mai facut FET pana acum?
pup fetele!

frank spune:
a! pup toate burticile, moniland
si elenada
mai aveti putin fetelor si va intalniti minunile.
special alrak si ellanik!