FIV 233

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Alrak multumesc frumos! si eu iti tin pumnii sa fie bine!!!!!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

alinaoprea - bb sa fie cumintel sa creasca mare si sanatos!
dana_bebe - de asta imi este teama...nr mare de esecuri de aici
Kora - asta este cel mai greu lucru: sa ma hotarasc :(
castelana - mmultumim pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Castelana frumoasa povestea vietii tale. Imi place ca esti o persoana optimista iar asta o sa te ajute sa reusesti. Mult noroc.

Kora asa cum dupa noapte vine ziua si cum dupa furtuna rasare soarele asa si la tine dupa necazuri vor veni si bucuriile. Tinem pumnii sa reusesti.

Bafta multa tuturor sa ramaneti cat mai repede gravidute si sa duceti sarcinile la termen. Pupici

elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Draga Elenada, acum m-am uitat pe pozele tale la 36 de saptamani, esti superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, un adevarat fotomodel sa stii, frumoasa foc. ai sa vezi ce frumusei se ascund in burtica ta cea bombata.
Pot sa te intreb ceva? Scuza-mi curiozitatea...
cate kg ai luat pana acum?

Doamne ajuta sa fie fine!

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Castelana frumoasa povestea vietii tale. Imi place ca esti o persoana optimista iar asta o sa te ajute sa reusesti. Mult noroc.

Kora asa cum dupa noapte vine ziua si cum dupa furtuna rasare soarele asa si la tine dupa necazuri vor veni si bucuriile. Tinem pumnii sa reusesti.

Bafta multa tuturor sa ramaneti cat mai repede gravidute si sa duceti sarcinile la termen. Pupici

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Draga Elenada, acum m-am uitat pe pozele tale la 36 de saptamani, esti superbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, un adevarat fotomodel sa stii, frumoasa foc. ai sa vezi ce frumusei se ascund in burtica ta cea bombata.
Pot sa te intreb ceva? Scuza-mi curiozitatea...
cate kg ai luat pana acum?
oamne ajuta sa fie fine!
castelana

Nu cred ca prea multe! Ai mare dreptate: ELENADA ESTI BUNA DE FOTOMODEL!!! Felicitari ai o burtica frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Fetelor eu sunt inca la serviciu ,mi au zis astia ca imi fac statuie, asa ca......cum sa nu ajut bietele ciori si bietii catei???Unde sa isi faca si ei nevoile????? In capul si pe picioarele....statuii mele
Sunteti grozave, timpul meu trece tare iute cu voi, fac ce fac si ma mai uit putin sa vad cine si ce a mai scris, cine s a mai injectat, cine se pregateste de ...ouat....Catelana ..nu fac aluzie la tine..., si simnt ca plutesc cand vad o reusita.Emotiile voastre le traiesc si eu.
Va pupacesc dragelor si va doresc o seara......Romantica - celor ca mine , care nu au nimic in program si asteapta...sa treaca timpul, Usoara celor care sunt in asteptare, Cu productie maxima celor care se injecteaza, Fara dureri celor care au facut punctia si ......tuturor sa va dea DD ce va doriti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

MIRUMA ,draga mea, eu am auzit ca astia nu prea mai au materiale pentru statui, asa ca mai lasa serviciul asta cu ore suplimentare, bucura-te de soare , de mare , plimba-te si relaxeaza-te.
Ca-ti spun eu din proprie experienta (lucrat 12 ore pe zi) nu m-am ales nici macar cu un bust ,daramite cu vreo statuie ( nu mai au materiale , ti-am zis!).
Te pup si sa ai o dupa amiaza placuta.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am si eu o intrebare la voi...ptr cele care au fost la budapesta

.daca as scrie un email dct KOVACS PETER de la clinica din budapesta, si sa imi faca o programare, dar nu ptr FIV ci ptr un consult..ptr initial as vrea sa imi faca mai intai un consult, sami zica daca sunt caz direct de FIV sau sa imi faca mai intai o inseminare....stiti daca face si inseminare???..eu inainte de FIV as incerca mai intai cu o inseminare...poate poate Dezeu e mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Pogonici, scrie un mail si sigur iti va raspunde dl dr. Sigur face si inseminare. Trebuie sa ai in vedere ca este perioada de concedii. Poate pe topicul de Ungaria stiu fetele programul de concediu. Dar de raspuns, sigur iti va raspunde, in Ungaria nici un mail nu ramane fara raspuns. si mult succes.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor am si eu o intrebare la voi...ptr cele care au fost la budapesta

.daca as scrie un email dct KOVACS PETER de la clinica din budapesta, si sa imi faca o programare, dar nu ptr FIV ci ptr un consult..ptr initial as vrea sa imi faca mai intai un consult, sami zica daca sunt caz direct de FIV sau sa imi faca mai intai o inseminare....stiti daca face si inseminare???..eu inainte de FIV as incerca mai intai cu o inseminare...poate poate Dezeu e mare..

Oricum inainte de fiv dr.Kovacs te consulta, nici nu se pune problema sa iti faca fiv fara sa te cheme la o consulatie inainte. Cat despre inseminare, desigur, ca la orice clinica de profil se fac si inseminari.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ellanik sincera sa fiu deocamdata nu am emotii. Eu sunt omul care se emotioneaza dupa ce a trecut totul. Sunt cu efect intarziat. Un lucru e clar. Abia astept sa imi vad piticii si sa ii strang la piept.

Castelana nu m-am ingrasat prea tare in sarcina. Cand am ramas insarcinata avea 64 de kg iar acum am 74. Din pacate in primele luni de sarcina am varsat si sufletul din mine. Nu reuseam sa pun nimic in gura in afara de apa. Atunci am slabit vreo 6 kg. Le-am recuperat e drept dar nu s-au mai pus pe mine ci pe pitici. Ei au fost tot timpul niste grasunei desi sunt doi. Saptamana trecuta baiatul avea 2500 gr si fetita 2000 gr la 35 de sapt ceea ce e foarte bine. Asteptam sa raman gravida ca sa mananc de toate sa imi fac de cap dar nu am reusit. Bine ca bebeii sunt bine asta e tot ce conteaza.
Si eu sunt o optimista incurabila. Cred ca ma ajutat enorm optimismul meu.

Pupici tutror si va astept cu burticute mari si frumoase.

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput