FIV 233
Raspunsuri - Pagina 11
elenada spune:
Castelana frumoasa povestea vietii tale. Imi place ca esti o persoana optimista iar asta o sa te ajute sa reusesti. Mult noroc.
Kora asa cum dupa noapte vine ziua si cum dupa furtuna rasare soarele asa si la tine dupa necazuri vor veni si bucuriile. Tinem pumnii sa reusesti.
Bafta multa tuturor sa ramaneti cat mai repede gravidute si sa duceti sarcinile la termen. Pupici
elena
+36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KoraPop spune:
ingeras, nu te panica, e simplu: foliculul de pe OS era de fapt un chistulet care s-a spart, de aceea nu aveai corp galben pentru ca nu continea ovocit. Endometrul nu poate sa scada. Sunt doua alternative: poate nu a masurat bine data trecuta cand aveai 10 mm, si acum s-a masurat corect, dar ma indoiesc de aceasta varianta penmtru ca tu stateai bine cu endometrul din cate tin minte. A doua varianta ar fi ca prima masuratoare a fost corecta si a doua masuratoare ori nu a fost corecta , ori ( mai plauzibil ) a masurat endometrul in alt loc. Grosimea nu e peste tot la fel. Endo are o forma ca a unui val, sinusoid sa zic asa si daca a masurat in alta parte nu unde era cel mai gros atunci normal ca a gasit valoarea de 7 mm. Corect se masoara endo din fundul uterului ( la FIV ) pentru ca acolo se pun embrionii si la o eco normala din preajma ovulatiei se masoara endo unde e cel mai gros, se iau punctele cele mai distantate, dar asta nu inseamna ca aceeasi grosime e peste tot. Tu ai facut stimulare pentru a incerca natural banuiesc ( sau apropos, de ce ai facut tu acum stimularea aceasta????) si atunci doctorii au masurat aleatoriu ...Lamurita?
fata nerabdatoare, agitata si hotarata!
Elenada
x 3!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ALINAOPREA spune:
Huski - sigur ca stau cumintica.Chiar daca eu nu prea am rabdare cu statul in pat ,ma urmareste indeaproape sotul meu si cand pleaca la munca le lasa pe mama si buni gardieni in locul lui.![]()
Clipsy - eu am facut FIV-ul la Giulesti cu Marinescu si am reusit din prima.
Ce pot sa-ti spun e ca toti s-au purtat frumos cu mine si inainte de FIV si acum cand merg la controale si eco.
Castelana - asteptam vesti despre oute neaaparat de calitatae si continua cu dieta bogata in vitamine si proteine si saraca in carbohidrati, eu asa am facut si am avut productie buna![]()
Alrak - bafta multa si sa vi cu beta mare
Eu ma simt excelent,sunt o norocoasa ca nu am nici o stare neplacuta de greata. Se pare ca bebe e cuminte foc si o lasa pe mami sa se bucure de fiecare zi de sarcina. Deja ne conversam...amandoi ,il intreb ce vrea sa mai manance azi..si alte chestii.
Va doresc tuturor aspirantelor si celor in focuri aceasta fericire...
Pupici tuturor fivoaselor!
Alina
10 +
ellanik spune:
Florela si la mine a inceput cu ceva vag si acum mi-e sila de tot.Oricum tine aproape ca noi doua suntem colege de suferinta.
Miruma nu stiu cesa zic cu CM-ul tau.Poate se curata organismul dupa bombardament.
Ingeras,am avut si eu odata o experienta de asta de care zici tu:un dr vedea ceva altul, altceva.I-am schimbat pe amandoi!
Castelana fii optimista si vei vedea ca totul va fi ok.
Elenada chiar ca mai ai putin.Ai emotii?
Daniela74 si Alina_iulia sa va ajute Dumnezeu sa reusiti.
Alrak
Doamne ajuta!
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
ALRAK spune:
ingeras 26, draga mea , iti inteleg nelamurirea , dar si medicii sunt oameni. Nu, nu vreau sa le iau apararea, departe de mine gandul asta. Hai s-o luam sistematic.
Endometrul este masurat in diferite pozitii si are diferite marimi in functie de sectiunea in care este masurat. Asta depinde de medic, daca gaseste pozitia optima a instrumentului cu camera ( nu stiu cum se numeste si nu vreau sa fac o gafa). Gandeste-te ca o miscare a camerei cu 1 mm poate duce la o alta dimensiune masurata.
Ref folicul care a disparut, exista posibilitatea ca acesta sa fi fost un chist care s-a resorbit.
Iti tin pumnii si sa ai multa incredere ca o sa fie bine. 

ellanik, alina oprea
pentru voi si pentru burtici.
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta-ne!
ALRAK spune:
KoraPop, nu am vazut mesajul tau, referitor la problema lui ingeras,dar asa este cu masuratul asta , niciodata nu poti avea certitudinea ca au gasit sectiunea cu dimensiunea cea mai buna.
Asa am patit eu cu masurarea dimensiunilor fibroamelor, care oricum erau mai mari si masuratorile difereau de la medic la medic, pana la 5 mm si credeti-ma am fost la multi medici.
Asa ca ingeras concentreaza-te pe ceilalti doi foliculi, care iti doresc sa fie cu ovocitele cele norocoase.
Va pup pe toate si DD sa ajute sa fie bine.
Doamne Ajuta-ne!
Dana_bebe spune:
Alrak - citesc tot dar am fffffffffffffffffffff mult de lucru asa ca mai comentez doar cate un rand doua cand simt nevoia.
clipsy - explica-i sotului tau ca nu poti incerca o data in Ro - sa-ti explic:
luam varianta pesimista incepi fiv aici, faci 12-14 ovocite, se fecundeaza 10 iti transfera 2-3 - nu se prinde nici unul - ramai cu 7-8 embrioni in Romania - daci mai faci cel putin 2 ET aici...
nu te sfatuiesc - aici au numar mare de reusite dar numeni nu spune de numarul gigantic de nereusite!!! statisticile dein clinicile Romanesti sunt doar niste cifre!!!
KoraPop spune:
Dana_bebe la un pahar pe jumatate gol, optimistul vede partea plina a paharului,iar pesimistul partea goala a paharului....
Ai un PM de la mine...
clipsy tu documenteaza-te ,analizeaza fiecare optiune si la final, impreuna cu sotul tau si fara a te lasa influentata de altcineva veti lua decizia unde, la ce clinica si la ce dr. sa faceti FIV. Bafta multa si DD sa te ajute sa gsesti calea catre bebe...! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
castelanaC spune:
Fetelor,
dragelor, merci, exagerati, doar am scris povestea mea, a mea, fiecare are ceva de povestit, pentru fiecare uneori se frange pamantul si lasa o gaura imensa de zici ca nu te vei mai ridica de acolo. Important e sa crezi ca usa inchisa inseamna o alta intredeschisa care te asteapta sa intri.
Pentru fiecare exista si au existat momente cand ai simtit ca ai atins cerul, ca traiesti ceva sublim inegalabil, deci... viata ne da un cocktail cu toate ingredientele, se spune ca fara nor nu ne bucuram de soare...
Luptati si nu uitati ca nu sunteti singure, sunteti doi in ecuatie, doua jumatati care formeaza un singur trup si care vasleste in aceeasi parte barca, sotul chiar daca nu ovuleaza, nu se punctioneaza, nu se opereaza, nu ramane insarcinat si nu duce kilograme si kilograme in plus 9 luni, este si el acolo si participa, va sustine, sufera si are emotii
Nu disperati niciodata si nu precupetiti nici-un efort sa va atingeti telul.
Ecuatia asta 1+ 1 = 3 sau 4 sau mai multi cred ca e sensul nostru pe lume!
Alinaaaaaaaaaa ai venit? cum a fost la punctie? hai cu vestile bune!!!!!!
Florela asa asa cumpara castravetiii sa nu ramai fara, ce ma bucur ca esti bine si stai linistita ca vine si eco, sa vezi atunci cm nu mai incapi de bucurie.....
Kora draga mea, eu una m-as intoarce acasa in tara oricand, sunt o romanca incurabila, inca foarte mandra sa zica de unde e (asta daca ma intreaba cineva), sper sa nu-mi treaca. Nu mi-am dorit niciodata sa plec din tara, am multe rude plecate de mult si mereu m-au chemat, nici in vacanta n-am fost macar sa-i vad... aveam treaba deh serviciul acaparator al mintii si trupului meu si nu aparuse EL sa-mi dea viziuni noi asupra vietii si m-a dus unde nici n-am crezut cu gandul....
Limba locala nu o stiu, aici se comunica in engleza (malaesia e fosta colonie britanica) si ar un pic greu pentru ca-s multe etnii: malaezi, indieni, chinezi (cantoneza, mandarin) si altii, nici nu stiu daca injura ca-s asa de linistiti... numai eu ma enerverz gesticuland (inchipuie-ti ca in tara eram linistita in viziunea mea, dar se pare ca aici prin conparatie sunt cam "excitata" o fi si de la hormoni ca de sindromul ne-... nu se poate face referire la cat "antrenament" facem), imi trece, apoi distrez sotul caruia ii povestesc tot ce am patit in ziua respectiva.
De altfel si televiziunea e cenzurata in acest aspect si daca-s filme cu limbaj explicit se taie sonorul, daca se poate citi pe buze se pune patratel negru pe zona gurii. E o buna chestie dupa parerea mea, dar asta e alta discutie. daca sunt scene de nuditate se taie.
hai da-i inainte cu tratamentul si te asteptam cu armata de bebei fivosi sa sarbatorim reusitele!
Draga Miru, nu stiu ce sa zic, poate e ultimul ciclu inainte de vreo surpriza cu ochi....si poate asa isi ia revansa.... draga mea incerc sa glumesc cu tine, nu stiu ce e, mai bine intrebi dr., poate se curata organismul.... eu la ultima inseminare am avut rauri, rauri de CM ce sa zic, nu stiu la FIV...
Alrak, cum e viata de printesa servita?
merci, maine aflam cand ma cheama la cuibarul de sticla sa depun productiile, daca vrei iti mai scriu, nu-i bai, ca eu cand ma trezesc am activitatile de corespondenta, cand dorm fetele cucuietele de acasa si cand te trezesti hop scrisoare de la mine.
Uneori imi este rusine sa nu para a lauda...
Clipsy, draga mea unde aveti voi incredere mai bine mergeti, daca vreti prima data in Ro si poate nu mai e nevoie de alta interventie. Doamne ajuta
sa luati o decizie buna pentru voi
Ingeras... draga de tine... nu stiu ce sa zic, cum sa intrepretez ce zici tu...
Doamne Ajuta
sa fie si ingeras bine!
Elenada, merci, da sunt o optimista incurabila cred. Trebuie sa ramanem asa fiecare din noi, altfel e doar negru si urat tot, nu?
Tu sa ai parte de ultime 9 zile de vis pana la marea intalnire cu comorile voastre adevarate!
Alinaoprea, auzi la ea sta cumintica, cunosc cum e sa ai un sef in casa, cu toate ca zice ca eu sunt sefa.... la mine n-o sa fie buni sau mami si de aia am o presimtire ca ma leaga, imi ia cheile, ha ha ha, glumesc fireste sa mai dezmortim atmosfera asta, ca se simt fetelor emotiile, hehe chiar de aici de la 10000 km.
Continui cu avalansa de vitamine, minerale, proteine de calitate sa fiu capabila de productie ouloasa de exceptie.
Ma bucur ca tu nu ai greturi si ca incepeti dialogul cu bebic.
Ellanik[/red] pai la cate energii pozitive emani, normal ca-s optimistaaaaaa!!! Esti bine sper si castravetii? mai ai?
Sigur va fi bine si sper sa fie la toata lumea.
te pup si ai grija de tine Doamne Ajuta 
fetelor Doamne ajuta la toata lumea 
zile superbe de vara, pregatiri de vacante, soare, mare, bebei, tot ce va doriti.
castelana