FIV 233

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna, fetelor. Ma prezint la raport si va spun ca si eu si suntem bine. Asteptam cu nerabdare ecografia si mi se pare ca timpul trece prea incet.
Ellanik, si eu incep sa imi fac rezerve de castraveciori murati. Inca nu simt cine stie ce, parca dimineata simt asa o usoara greata dar nu e foarte puternica.
alina_iulia, multa bafta!
Fetelor, pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

fireyes multumesc ! Ce sa-i faci ! Asa e viata fiecaruia, cu necazuri,dar si cu bucurii....

Castelana am citit si eu fiecare cuvintel din povestea vietii tale,cred ca e o perioada frumoasa si interesanta cea pe care o traiesti acum...Daca am inteles bine sotul tau e roman, nu? Ma gandesc ca e roman pentru ca vorbiti despre reintoarcerea in Romania intr-o buna zi....M-am distrat tare imaginnandu-te la volan,injurandu-i in romaneste pe asiatici, iar ei razand de mama focului de parca le-ai spus o gluma buna . Banuiesc ca tu ai invatat repede injuraturile lor ca asa se spune: primele lucruri pe care le inveti intr-o limba straina sunt injuraturile

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Miruma38, Ellanik, Ingeras, Husky multumesc fetelor pentru gandurile bune!

Moni, Elenada mai aveti atat de putin!!!! Va doresc de pe acum nastere cat mai usoara si copilasi sanatosi si voiosi!

Ma tot gandesc ca anul acesta mi-a murit catelul drag, apoi bunicul, cine stie ce mai urmeaza....ca avem bunici tare batrani si eu si sotul meu....,dar poate DD imi va da si o bucurie ca nu se poate sa ne dea numai tristete nu-i asa?
De azi, ziua 6 de cm, am inceput cu proginova 2 pastile pe zi intravaginal, una dimineata si una seara. Mai iau vitamina E forte, aspenter, acid folic si omega 3. Ce-o fi, o fi! Cu DD inainte!

Va pe toate si va tin pumnii! Doamne ajuta-ne pe toate!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Draga KOra, bafta sa vii cu vesti bune sigur te ajuta Bunul Dumnezeu!
Nu dispera te rog, rasare soare in curand, sa nu-ti imaginezi ca numai de tristete avem parte, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Mama mea imi spunea, cand s-a intamplat cu fratele meu iubit, ca sa nu mai fiu suparata, toti ne ducem intr-o zi, din pacate unii mai devreme altii mai tarziu....
Viata ne ofera surprize de toate felurile.
Plangi pana te racoresti (suferinta trebuie consumata intr-un fel) si apoi sterge lacrima si fa ceva care-ti face placere, orice sa fie pentru sufletul tau.
va veni si bucuria cea mare cu BB sigurrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!
cat de curand!!!!

Doamne Ajuta!

castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna ziua tuturor
Fetele mele dragi, cand imi va trece CM, dupa fivul nereusit???Astazi sunt in ziua a 10 a si... nimic , nu vrea sa treaca
si pace.Ce mi se pare ciudat este ca nu curge nimic pentru o zi si apoi ma trezesc dintro data patata , cu firicele de chegulete si tot restul.Vine destul de puternic, pentru cateva ore si apoi iar trece si mai vine....peste o zi sa zicem.Primele 5 zile cel putin a fost o scurgere continua, mai abundenta sau nu dar acum, cred ca a trecut .....si iarasi vine.....O fi normal????
Puffy10,Alrak,CastelanaC ca DD sa va umple sufletele de bucurie.
alina_iulia " oute" de calitate si cu coaja subtinere iti doresc.....sapoata patrunda gigeii usor, si cat mai multi embrioni de calitatea I. .
Tuturor si cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Vin si eu scurt la apel, au fost niste calduri pe aici de-am stat cu tot cu caine la umbra de pom uitand si de net si de toate.
Din fericire inca o saptamana si apoi 9 zile in vacantza yuhuuuu!!

Si acum ceva la topic ca tot ma tineam de luni bune sa va zic, pe forumurile olandeze este foarta promovata acupunctura care ar spori sansele reusitei unui fiv. Eu am tot zburat din floare in floare recte de la acupuncturist la acupuncturist in ultimele luni dar nu am fost de nici unul multumita, nu simteam nici o conexiune cu respectivii terapeuti asa ca l-am rugat pe medicul de familie sa-mi recomande unul. Si asa am ajuns la un chinez batran, specializat in acupunctura si medic de medicina generala (semana cu Yoda din Star Wars), ma duc pana incep de doua ori pe saptamana la el si sper sa se vada ceva rezultate. Mi-a zis ca exista anumite remedii chinezesti(evident altele decat faimosul ginseng) care ajuta organismul sa reactioneze mai bine la fiv insa trebuiesc luate cu 3-4 luni inainte de inceperea unui ciclu fiv (iarasi evident).
In rest toate bune reintrate pe fagasul lor normal si aaaa am masina noua, cu loc destul in spate pentru trei copii:)
pupe

PS Moniland Elenada mai aveti putinel putinel si va strangeti piticii in bratze!!!!!!pupici

Buna, oana,
ha ha ha m-ai facut sa rad cu masina, si noi cand am ajuns aici si am inceput sa conduc am luat masina pe criteriul sa incapa carutul de copii in porbagaj si scaune (remarcati pluratul deloc intamplator) pe bancheta din spate niste scaune de bebe, deocamdata
e loc berechet de sacosede comparaturi.....

Eu sunt pro acupunctura, si aici se recomanda daca vrei dar premergator tratamentului, cand incepi stimularea aici iti mentioneaza clar: fara tratamente alternative, fara ierburi.
Eu deocamdata fac ce zice dna dr, niciodata n-am iesit din schema.
Ca paranteza, chinezii astia milci si desi au o gramada de remedii, care mai de care mai plantoasa sau... gandacioasa, oripilante pentru noi europenii, uneori au un miros.........mmmmmmmmm nu se poate povesti.

Deci bafta cu remediile chinezesti acupunturoase si sa vezi ce FIV reusit o sa ai!!!!!

te pup si bafta
castelana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

castelana te pup si spor la ouat. Dar fii atenta, vreau oute de calitate, nu asaaaaaaa.
Frumos mai scrii, sa ne mai delectezi, eu am timp sa citesc, ca doar stau la pat .
Iyoana o sa postez analizele pe care le-am facut eu si sotul meu (aceste analize au fost solicitate la Institutul Kaali in Szeged)

Analizele din partea barbatului:
-Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
-Spermograma
-Analiza bacteriologica a ejaculatului: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)

Analizele din partea femeii:
- Teste HIV, HBsAg, anti-HCV
- Test Papanicolau si testarea sanului
- Testul bacteriologie al secretiei vaginale: aerob, micoze, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis (rezistenta directa)
- Profilul hormonal (recoltare de sange in ziua a doua sau a treia a ciclului menstrual): FSH, LH, PRL, Oestradiol

Analize necesare anesteziei generale:
- protrombina, trombocite, timpi de coagulare si de sangerare, INR
- hemograma (Hgb, Ht, leucocite)
- Na seric, K seric
- functia hepatica si renala
- urina
- electrocardiograma si examen de medicina interna
- determinarea grupei sanguine si a factorului Rh
Poate iti sunt de folos , cred ca aceleasi analize sunt solicitate peste tot , in prima faza.
si tin pumnii stansi.

oanademunkam auzit si eu de acupunctura care face minuni, nu am testat-o, la fel si despre sedinte de bioenergie inainte de sarcina, am auzit ca ar fi benefice. Deh , daca am avea timp sa le facem pe toate.
Ma bucur de masina noua, sa va poarte santosi pe unde vreti, iar voi sa ocupati repede, repede locurile din spate cu prunci.
fireyes multumesc, si eu imi doresc sa vin cu o vest buna de reusita pe CM natural.
KoraPop tin pumnii stransi tare, tare.
florela30 cand ai eco? fa-ti totusi rezerva de castraveciori murati, chiar daca nu ai greturi sunt deliciosi.

tuturor si o zi luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Dana_bebe - asa cred si eu ca in afara ti se ofera un alt tratament. Sotul insa mi`a spus sa incercam si in Ro intai (este mai nationalist)
Ingeras26 - Multumesc si bafta mare si tie!
fireys - multumesc pt link
ellanik - de asta imi era frica..la noi dr dupa ce ating performanta si recunoastere nationala incep sa fie superficiali! Felicitari pt bb din burtica sa creasca mare si voios iar tie o sarcina usoara si la termen!
Daniela74 - tinem pumnii de data aceasta sa fie un FIV reusit!!
alina_iulia - gandurile mele se indreapta spre tine! Sa fie cu noroc punctia!
castelanaC - mi`a placut tare mult povestea ta, impresionanta, realista si plina de optimism!
oanademunk - felicitari pt masinuta sa vina repede bb sa ocupe tot spatiul!
alrak - foarte utila listuta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Vin si eu scurt la apel, au fost niste calduri pe aici de-am stat cu tot cu caine la umbra de pom uitand si de net si de toate.
Din fericire inca o saptamana si apoi 9 zile in vacantza yuhuuuu!!

Si acum ceva la topic ca tot ma tineam de luni bune sa va zic, pe forumurile olandeze este foarta promovata acupunctura care ar spori sansele reusitei unui fiv. Eu am tot zburat din floare in floare recte de la acupuncturist la acupuncturist in ultimele luni dar nu am fost de nici unul multumita, nu simteam nici o conexiune cu respectivii terapeuti asa ca l-am rugat pe medicul de familie sa-mi recomande unul. Si asa am ajuns la un chinez batran, specializat in acupunctura si medic de medicina generala (semana cu Yoda din Star Wars), ma duc pana incep de doua ori pe saptamana la el si sper sa se vada ceva rezultate. Mi-a zis ca exista anumite remedii chinezesti(evident altele decat faimosul ginseng) care ajuta organismul sa reactioneze mai bine la fiv insa trebuiesc luate cu 3-4 luni inainte de inceperea unui ciclu fiv (iarasi evident).
In rest toate bune reintrate pe fagasul lor normal si aaaa am masina noua, cu loc destul in spate pentru trei copii:)
pupe

PS Moniland Elenada mai aveti putinel putinel si va strangeti piticii in bratze!!!!!!pupici

imi place sa te vad voioasa... baga si acupunctura, iubitica, tot ce crezi tu ca ajuta, si macar moralul sa fie sus... eu cred ca si aici te "folosesc" drept cobai, caci eu nu sunt inca sigura ca are vreun efect, decat asa, general...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, se intampla ceva si nu ma duce capul sa inteleg: eco luni (am facut stimulare cu ova-mit) 2 foliculi pe dreapta 14.8 si 11.8, 1 folicul pe stanga 12.3 (in z12), endometrul 10.1mm. Deci toate bune si frumoase. Ieri m-a intepat ovarul stang.
Am fost azi la eco si: ovar stang fara foliculi, fara corp galben!, ovar drep 1 fol. 18 si 1 fol. 17mm, endometru 7mm (a scazut!).
Ce Dzeu, eu nu mai inteleg nimic. unde e folicului de pe stanga, de ce nu am corp galben daca s-a spart?
De ce a scazut endometrul, cum se poate asa ceva? mentionez ca nu am facut pipi exact inainte de eco azi, iar masuratoarea am facut-o la alt ecograf, alt dr.
Deci nu stiu ce sa cred, help!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

alina iulia DD sa fie cu tine . Tin pumnii stransi pentru reusita. Sa ai oute de calitate superioara si mai apoi embrionasi lipiciosi. Unde faci FIV-ul?

Miruma38 nu stiu ce sa zic de ciclul tau prelungit.
La mine dupa FIV nereusit , CM-ul a tinut trei zile si in a doua zi am avut cateva cheaguri de dimensiunea unei cirese aplatizate.
Poate celelalte fete care au trecut prin asta iti pot da sfaturi.
Te pup si DD sa fie cu tine.

Daniela74, DD sa te ajute sa fie FIV cu reusita . Tin pumnii stransi pentru inceputul din 20.

Dana bebe ce mai faci? Citesti doar si trimiti cate un mesaj telegrafic, e bine si asa, stim ca esti langa noi, doamne mi-e dor de listuta ta din fiecare dimineata.....
Te pup si DD sa ajute sa-ti fie bine, indiferent ce faci. O vara frumoasa.

Oanademunk am uitat sa-ti spun CONCEDIU PLACUT!

tuturor si o zi luminata.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput