Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
Asadar, poze cu balena si cu patrupedele din dotare!![]()
POZE EU
Edit: mergeee!!!!!!!!!!!!!!!

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mary_07 spune:
Hello burtici
Si eu tre' sa pun zilele astea poze cu burtoiul meu..numai sa-mi fac
Si mie dr mi-a zis sa iau Ca + D3 pana la sfarsit,dar nu l-am ascultat
.Dupa ce am inceput sa-l iau,aveam dureri de burta si eu le-am asociat ca fiind de la el. I-am zis dr.,a zis ca n-are de ce sa ma doar burta de la Ca ( cu toate ca eu am citit pe net ca poate da contractii
) si sa iau in continuare...dar eu n-am mai luat![]()
Poate ma apuc zilele astea sa iau sa vad cum ma simt...
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
31+, cu
-Razvan
luhtien spune:
Vad ca mai sunt si alte fete cu problemutza scurgerilor. Credeam ca doar eu.![]()
![]()
De fiecare data cand am mers la control, si merg cam la 2-3 saptamani...ca i se "face dor" doctorului de mine ... (si de portofelul meu) nu mi-a spus nimic legat de ea. Adevarat nici eu nu am intrebat.
Astept si eu cu nerabdare lista. Mai ales ca am inteles ca la spitalul unde o sa nasc eu nu iti da nimic, ba din contra, daca vrei sa ai, iti aduci tu de acasa.

BB cred ca e la portia de sughitat acuma.
Aveti grija cum plecati de acasa. Eu fara sticla de apa, calciu efervesvcent (chit ca nu as avea voie, dar las' sa fie acolo in caz de!), ochelari de soare si palaria de paie nu ies nici batura din casa. Daca mai am loc si de niste biscuti...cu atat mai bine. Mai bine car, decat sa imi vina rau si sa nu se uite nici dracu' la mine.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Asadar, poze cu balena si cu patrupedele din dotare! POZE EU Edit: mergeee!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Vazut poze de patrupede :alma si jessy..Pup eu pe ei de frumos..ador animalele.Si nu am vazut nici o balenutzå

..Decat o burticutzå
Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
Ioanna81 spune:
fetelor, despre ce scurgeri vorbiti? sange (Doamne Fereste) sau secretii vaginale?
apropos de scurgeri, azi noapte mi-a curs lapte (colostru) din sanul drept de m-am trezit ca ma gadila ceva! da' eram asa de adormita ca nu m-am dat jos sa vad ce si cum! ![]()
Ioana
29+ cu
bebe Carol Ioan
album Webshots
alex25 spune:
Iulika, esti o dragutza, dar sunt costienta de dimensiunile depasite demuuuult!![]()
Alexandra
Alessia Ruxandra 
alex25 spune:
Ioanna, eu ma refeream la scurgerile vaginale, care la mine sunt muuuult mai abundente decat in mod normal...doamne fereste de sange sau altceva!
Alexandra
Alessia Ruxandra 
luhtien spune:
Vazut si eu poze cu patrupede 
Si unde era balena????
ca eu nu am vazut-o! 

Sincerrrr!
Vreauuuu si eu la maaareee...sau macar la piscinaaaa....o sa ma usuc de dorul de a innota.
Si ca sa sar de la un subiect la altul: voua va aparut linia maro pe burtica? Ca la mine a inceput sa apara, e o chestie mai mult galbuie ...si eu care eram crizata ca nu o sa mai apara.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Ioanna, eu ma refeream la scurgerile vaginale, care la mine sunt muuuult mai abundente decat in mod normal...doamne fereste de sange sau altceva! |
ahaaaaa! slava Domnului.

se face un examen de secretie în trimestrul 3.
o sa-ti recolteze medicul si vezi exact ce si cum
Ioana
29+ cu
bebe Carol Ioanalbum Webshots
cristina_ana spune:
Laura, merci mult pentru numerele de telefon!
Ellenuta, daca fetita era vesela dupa cazatura, sunt sigura ca nu a patit nimic rau! Offf, te cred ca te-ai speriat tare!
Claucia, o sa ii dau si osccilococinum, si inca altele 2 pe care mi le-a prescris azi medicul, nu mai stiu cum se numesc, dar sunt homeopate. Ai poze de la mare? Ai apucat sa te vopsesti si sa te tunzi? Vreau si eu sa te vad, ca imi place sa ma uit la fete frumoase!!! 
Maria, ma bucur mult ca bebe e bine!!! Sper ca te-ai mai linistit, macar cat de cat! Woow, ce poze frumoase ai!!! Dar cand sunt facute, ca parca burtica nu-I asa de mare!
Mimika, chiar ca ai o burtica tare mare si frumoasa!!! Nici nu pot sa-mi imaginez cum e sa ai doi, daca eu cu unul si parca ma misc in reluare!
Kiki, burtica ta nu e foarte mare, dar mi se pare pare foarte bine conturata. Pare ca nu ai pus deloc kilograme pe ea, nu stiu cum sa ma exprim, dar nu se vede pic de grasime! Oricum, arata foarte bine!!!
Luhtien, sa iei neaparat vitamine! Nu e de gluma cu caderile alea de calciu! De mancat mananci bine? Adica sanatos!!??
Alex, ce catei draguti ai!!!!
Ma gandeam ca Mariaana nu a mai scris tare de mult!!! SPer din tot sufletul ca e bine!!!
Eu ca vitamine iau Elevit. Din astea am luat si cand nu eram insarcinata si nu m-am ingrasat deloc de la ele, si nici pofta de mancare suplimentara nu mi-au facut!
Azi am fost si eu la Medlife si i-am intrebat de pretul la nasteri, dar i-am rugat frumos sa-mi zica tot-tot, sa nu am surprize la final. Mi-au zis ca pretul este de maxim 8000 RON, dar eu am asigurare la ei si nu platesc cazarea, asa ca pe mine ma ajunge la 6500 RON.
Am vorbit pe urma cu tatal meu, care mi-a promis ca ma imprumuta cu banii astia pe termen mai mare, asa ca acum stau linistita, ca nu ma apuca nasterea fara finante. Azi noapte m-am trezit de mai multe ori, si numai la asta ma gandeam, cum o sa ma descurc cu banii!
Si mi s-a reparat si cantarul si vad ca inca sunt in graphic, nu am mai pus kile pe mine, deci sunt foarte happy!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
30+ cu
( Emma Ioana
)
POZE