Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

aida de ex vreau sa citez doar o fraza din postul unei mamici..cum sa fac? saru'mana!

Oare ce mai face Manga? si nici Lucia nu a dat vreun semn astazi..va asteptam fetelor la sueta!

tot cu reply/quote si apoi te apuci sa stergi ce nu iti convine sau nu vrei sa apara dar sa nu stergi paranteze de quote sau br ... ai inteles ceva?

Am inteles aida..a mers!

fetele eu imi fac curaj sa merg pana la piata..sa iau niste legume pentru supa; ca vine barbatu' acasa si ma intreaba ce-am facut toata ziua..ete na! m-am epilat pe mani (in timp de dadeam refreshuri pe forum)..treaba serioasa!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

legat de bagajul de spital...daca aveti rabdarica, noua ne-a zis ca o sa discutam la curs despre asta, ca si ea a zis ca nu e nevoie chiar de tot ce apare pe listele astea de pe net...dar nu stiu exact cand se va intampla asta, v-am zis ca la urmatorul se va vb de alaptare....dar cum aflu ceva, vin cu info proaspete la voi

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Selen, eu una astept cu mare interes si listuta de la tine.Mai ales ca noi mamicutele de gemeni cred ca vom fi primele care vom avea nevoie de ea.

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hai ca sa nu va mai tin in suspans...sunt aici...tot in pat...ieri am iesit un pik din casa. azi m-am mai patat foarte putin si decolorat...deci sper sa fie bine. o sa merg spre sf saptamanii la un control sa stiu eu ca totul e ok.

azi mi-a plecat iubitul inapoi in anglia. intalnirile cu ai mei au fost super ok...am dormit si pe la el si el la mine dupa ce m-au arestat la pat.

astept sa-mi dea doctorul ok sa pot iesi si eu din casa ca lumea.
apropo de colac de WC. la materna la bacau se poarta asezat pe masa pe aceeasi hartie pentru toate pacientele. a trebuit sa vin acasa sa ma spal. imi spunea mama de cateva cunostinte care s-au dus sa nasca si s-au intors cu trihomonas ca le spala cu acelasi irigator.

maria...ma bucur ca bebe e ok.

mirra_09, la multi ani si multa sanatate!

e un cald de mori...ma duc sa va mai citesc si vin cu completari

MangaGirl :-) 27+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Fetelor eu acum ma uit la Ice Age 3 e super dragut!!!

KIKI 27+ si

vreau si eu ...

eu am luat Prenatal si Omega 3 - 2 luni de zile timp in care am pus pe mine 10 kg si la ultimul contrul am zis de la mine putere STOP si vad ca am slabit 1,5 kg si mananc la fel si beau la fel ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Si eu tare as opri vitaminele, ca dupa ce ca eram cat un elefant, acum devin balena, si mi-e ca si ele contribuie, dar mi-e frica pentru bb...nici nu stiu ce sa fac...

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Maria, scuze ca te intreb dar ai avut ceva probleme????Eu chiar nu am stiut...am inteles ca acum esti ok...dar ai fost internata????

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Dana15 esti o fericita nu se lipeste geana pe geana. iar noaptea mai devreme de 12 zici ca am dat cu praf de scarpinat pe asternuturi! voi vedea eu.

acuma de ce sa-l manii pe Dumnezeu? noi ne-am dorit un copil activ si zvapaiat. noi asa am fost si acuma ne amintim cu drag de traznaile din copilarie. cred ca mamele noastre nu-si amintesc cu acelasi drag!

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan

album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ptr crampe musculare am luat la indicatia medicului Ca si Mg efervescent 10 cpr. Din luna a 7a mi-a prescris si Fe (acum isi face bebe depozitele de fier).
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Vai plec la piata. Sperr sa nu mor de cald dar nu am ce face (lipsa paine, fructe si foame mare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asaaaaa, deci ma bag sa vad cum pun si eu link, sa imi tineti pumnii!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput