Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Dana am fost in Vourvouru, pe bratul din mijloc al peninsulei Halkidiki. Mie mi s-a parut foarte obositor (mai ales drumul) in schimb Alex a fost super incantat si fericit.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Ce frumos azi ..Ne delectåm cu burtici de gemanuti..

Kiki eu ma uit la poze si parca vad doi baietei acolo in burtica, unul suge degetelul unul iti da suturi

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Sa stii ca asa e...unul e fff activ si unul e mai blandut

Si eu m-am uitat la pozicile tale de dimineata esti fff frumoasa si tu si burtica ta!

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

legat de bagajul de spital...daca aveti rabdarica, noua ne-a zis ca o sa discutam la curs despre asta, ca si ea a zis ca nu e nevoie chiar de tot ce apare pe listele astea de pe net...dar nu stiu exact cand se va intampla asta, v-am zis ca la urmatorul se va vb de alaptare....dar cum aflu ceva, vin cu info proaspete la voi

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor eu acum ma uit la Ice Age 3 e super dragut!!!

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Dana, daca vrei sa ramana o singura bucata din text, pur si simplu stergi ce nu te intereseaza, dar vezi sa ramana[quote] la inceput si sfarsit, ca aia e cel mai important!

ia sa vedem daca merge! multumesc alex!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor in ceea ce priveste scurgerile..Si eu am tamponase zilnice de la incep sarcinii.Si sunt diferite..In schimb am fost atenta så nu isi schimbe culoare sau mirosul.

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

aida de ex vreau sa citez doar o fraza din postul unei mamici..cum sa fac? saru'mana!

Oare ce mai face Manga? si nici Lucia nu a dat vreun semn astazi..va asteptam fetelor la sueta!

tot cu reply/quote si apoi te apuci sa stergi ce nu iti convine sau nu vrei sa apara dar sa nu stergi paranteze de quote sau br ... ai inteles ceva?

Si eu am o prietena care face pedichiura si vine acasa cand o chem si ii dau 20 roni si am picioare tzutz ca era crima sa imi tai unghiile singura

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Dana am fost in Vourvouru, pe bratul din mijloc al peninsulei Halkidiki. Mie mi s-a parut foarte obositor (mai ales drumul) in schimb Alex a fost super incantat si fericit.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

WOW! exact acolo am fost si noi anul trecut in septembrie!! am stat 4 zile la hotel vergos..ni s-a parut o statiune perfecta pentru parinti cu copilasi micuti!

Noi dupa aceea ne-am dus inca 6 zile in Sarti, care era o statiune un pic mai animata

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mimika ce buuurtica! Sa fii sanatoasa si tu si baieteii!
+ 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Dana, cu placere!

Ahaaa, deci daca e ok ca si consistenta si miros nu imi fac griji, pricepit!

Voi cand ati repetat analizele facute la inceputul sarcinii, ca mie pana acum nu mi-a zis nimic?

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput