Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
ahaaaaa! slava Domnului. ![]() se face un examen de secretie în trimestrul 3. o sa-ti recolteze medicul si vezi exact ce si cum Ioana 29+ cu bebe Carol Ioanalbum Webshots |
Asadar saptamana asta cand ma duc la control si o sa fiu in sapt 28, probabil ca imi va da analizele de refacut, nu? Deja ma ingrozesc la suma de bani pe care trebuie sa o dau.

----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra 
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
luhtien spune:
![]()
![]()
![]()
tocmai ce ma asezasem sa pap si eu la birou, cand unul dintre cei 2 nasturi care imi tin pantalonii pe mine, a cedat 
!!!!
Sper sa nu ajung legata cu scotch acasa ![]()
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Asadar saptamana asta cand ma duc la control si o sa fiu in sapt 28, probabil ca imi va da analizele de refacut, nu? Deja ma ingrozesc la suma de bani pe care trebuie sa o dau. ![]() ![]() ![]() |
este foarte probabil sa se intample asta DAR din cate stiu sunt decontate, inca, de casa de asigurari (hemograma si secretia). trebuie trimitere de la medicul de familie.
intereseaza-te la medicul tau de familie ca nu stiu exact circuitul ape in natura!

Ioana
29+ cu
bebe Carol Ioan album Webshots
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Asadar, poze cu balena si cu patrupedele din dotare! POZE EU |
frumoase patrupede , dar mai frumoasa 'balena' ... cred ca nu stii ce e aia

asa ca daca nu ati vazut inca balena pe uscat o sa vedeti in curand Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81
este foarte probabil sa se intample asta DAR din cate stiu sunt decontate, inca, de casa de asigurari (hemograma si secretia). trebuie trimitere de la medicul de familie. intereseaza-te la medicul tau de familie ca nu stiu exact circuitul ape in natura! ![]() Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots |
Daaa, astea simple sunt, dar oare nu mi le da si pe cele toxico, gen listeria, toxoplasma, hepatite, etc? Ca pe mine alea de la inceput de sarcina m-au dus la 600ron si am avut si o foaie lunga de la dr de familie!

Alexandra
Alessia Ruxandra 
alex25 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac
frumoase patrupede , dar mai frumoasa 'balena' ... cred ca nu stii ce e aia ![]() ![]() asa ca daca nu ati vazut inca balena pe uscat o sa vedeti in curand Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

ba stiu cum arata, si la 100 kile (n-a ca m-ai facut sa ma fac de rusine
) e clar ca nu sunt departe!Si hai, iesi pe piata cu burtoiul, nu te mai fofila, ca nu te cred!

Alexandra
Alessia Ruxandra 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alex25 Iulika, esti o dragutza, dar sunt costienta de dimensiunile depasite demuuuult! |
pai tocmai ca nu prea esti constienta ... pai sa vezi ca eu sunt dubla

dar sa vezi si ce ma misc de nu am treaba Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
laura78nico spune:
Alex25 mie la inceputul sarcinii mi-a dat dr ginecolog o hartie cu ce analize tb sa fac si in trim III am cultura col si secretie si anticorpii de Rh ca nu sunt compatibila cu sotul.
Laura
24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
alex25 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac
pai tocmai ca nu prea esti constienta ... pai sa vezi ca eu sunt dubla ![]() ![]() dar sa vezi si ce ma misc de nu am treaba Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Sa stii ca nu ma plang extrem de tare ca asa eram dinainte de sarcina, deci nu asta e problema, eu chiar fac haz de necaz, sanatoasa sa fiu si eu si bbelusa, ca altceva nu mai conteaza foarte mult!

PS: poate nu ai observat ca poza este de acum 4 saptamani...

...deci.....----------------------------------------------
Alexandra
Alessia Ruxandra 
luhtien spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Luhtien, sa iei neaparat vitamine! Nu e de gluma cu caderile alea de calciu! De mancat mananci bine? Adica sanatos!!?? Azi am fost si eu la Medlife si i-am intrebat de pretul la nasteri, dar i-am rugat frumos sa-mi zica tot-tot, sa nu am surprize la final. Mi-au zis ca pretul este de maxim 8000 RON, dar eu am asigurare la ei si nu platesc cazarea, asa ca pe mine ma ajunge la 6500 RON. Am vorbit pe urma cu tatal meu, care mi-a promis ca ma imprumuta cu banii astia pe termen mai mare, asa ca acum stau linistita, ca nu ma apuca nasterea fara finante. |
1. Saru'mana pentru grija. Sunt un freak la capitolul asta: mezeluri nu mai mananc de ani buni; iau lapte de vaca de la o tanti care stiu care are vaci, idem si cu branza de oaie; alcool - la zile mari, iar porcariile denumite bauturi carbogazoase de multttttttt am renuntat!
Am mancarurile mele pe care le consum, vai de soacra'mea daca nu le face cum vreau eu, nu i le mananc, de se ofica toata!
Iaurtul meu...daca se cumpara alta marca, eu nu mananc...si tot asa
2. 6500 ron?????? Cum poate sa te coste nasterea atata???? Pai as ajunge in sapa de lemn! Nici nu asa mai avea carduri sa mai fac descoperire. Eu sper sa "scap" cu vreo 2000 ron.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+27