Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 5
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Luhtien, la faza cu pedichiura nu m-as baga sa il pun pe sot...cred ca habar nu ar avea...mai bine du-te la un salon...nu e mult cam 17 lei o pediciura si eu am inceput sa ma duc ca atata si noi meritam Cat despre faza cu farmacista ce sa zic...nu ma prea mira asta la noi in tara...din pacate....dar si aia putea sa te lase mai ales ca esti graviduta... KIKI 27+ si |
Asa Kiki..o manichiura, o pedichiura o data in luna meritam si noi! eu merg miercuri..abia astept!
Maria mi-au placut pozele din grecia! tu arati tare bine, iar pustiului cred ca i-a placut de minune! mi-a placut si pensiunea unde ati stat..in ce zona ati fost?
Am vazut in fundal un vas "menia maria"..si noi am fost cu el in calatorie pe langa muntele athos!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui septoct2009 mariaI bravos cu vestea luhtien huh , cate kg ai , sa fiti sanatosi conteaza manga o veste , ceva , orice ... cum sunteti? cristina_ana poate incerci si ceva intaritoare ale imunitatii Ellenuta sa ridicam corabiile de sub nivelul marii Poza fara link o sa merg sa fac sapaturi .... revin , a venit zmeu |
scuze , uitasem sa schimb nikurile
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
da, kiki, stai linistita ca fiecare burtica are ritmul ei de explozie. Mie mi-a explodat o data pe la 22 saptamani, de s-a speriat maica-mea cand m-a vazut. Ea ma tot intreba daca a mai crescut vreun pic, ca nu ma vazuse 2 saptamni . Apoi a explodat din nou pe la 28 aproximativ. Dar baietii au fost in regula de fiecare data, chiar daca nu era o crestere prea vizibila. Plus ca eu sunt si mica, am 1 metru jumate si posibil sa se vada mai mare.
Cat despre faza cu WC, doar o data am avut nevoie sa fac ACUM si eram pe sosea. Am vazut o benzinarie mica si m-am dus fara speranta. Am vazut cu coada ochiului un WC pe care scria DEFECT dar tot am intrebat daca am si eu unde sa...Si vanzatoarea, cu ochii pe dovlecelul meu, mi-a aratat unde sa... Evident, nu era defect. Dar doar pentru gravide functiona Bine si asa
Nici eu nu mai pot sa imi fac pedichiura, de abia am reusit sa tai cateva unghii cu unghiera...
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Dana15 spune:
aida de ex vreau sa citez doar o fraza din postul unei mamici..cum sa fac? saru'mana!
Oare ce mai face Manga? si nici Lucia nu a dat vreun semn astazi..va asteptam fetelor la sueta!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
Dana, si eu am fost mircurea trecuta la manichiura si pediciura...asa de bine a fost cred ca vreo 3 ore m-a tinut... a fost f relaxant...chiar merita...
Mimika, asa mi-a zis si mie doc ca totul e ok cu baietii. De inalta nici eu nu sunt...am 1, 60 deci tot cam ca si tine
KIKI 27+ si
selen80 spune:
neatza
si eu m-am umplut ieri seara de nervi ca am scris de 3 ori acelasi mesaj si nu l-am putut trimite
vazut si eu pozici frumoase, si gata, m-am enervat, ii zic sotzului sa-mi aduca aparatul (l-a luat la munca, nustiu pt ce are nevoie de el acolo ) ca nu mai am poze cu burtica de vreo luna
Maria, ce vesti bune aduci tu azi! bravo!
Dana, si eu am luat calciu la un mom dat, dar la fel o cura de 10 zile, pt ca cica nu e recomandat mai multe zile la rand (mi-a explicat ca datorita excesului de calciu se inchide fontanela copilului prea devreme si nu mai are unde sa se dezvolte creierul...) acum pt ca e beblina mica mi-a dat sa iau asa fier o zi, calciu+mg+vit D3 o zi, si centrum materna o zi, deci alternate asa, pana la urmatorul control....
va pup si o saptamana usoara fetelor cre mai sunt pe la munci
31+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
alex25 spune:
Dana, daca vrei sa ramana o singura bucata din text, pur si simplu stergi ce nu te intereseaza, dar vezi sa ramana[quote] la inceput si sfarsit, ca aia e cel mai important!
Eu am fost pana afara si am zis ca mor de cald, este infiorator..grrrr!
Deci ziceti sa nu ma stresez ca simt busituri in partea de sus, spre stomac, s-o fi mutat bbelusa pe acolo, nu?
App, la voi secretia zilnica e abundenta, eu am ajuns sa ud chilotii daca nu pun abs zilnic....o fi de rau?
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
kiki_cri spune:
Alex si la mine e la fel cu secretia zilnica...nu cred ca e motiv de ingrijorare
KIKI 27+ si
Iulika29 spune:
Ce frumos azi ..Ne delectåm cu burtici de gemanuti..
Kiki eu ma uit la poze si parca vad doi baietei acolo in burtica, unul suge degetelul unul iti da suturi
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
selen80 spune:
Alex, eu simteam demult suturi direct in stomac, deci e ok, stai linistita....acum eu o simt peste tot, de la stomac pana la vezica
tamp zilnice eu port tot timpul, de la inceputul sarcinii...da, este mai abundenta acum, dar atata timp cat nu-si schimba culoarea si mirosul, e ok....
31+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni