Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)
Raspunsuri - Pagina 19
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 asta cu lipsa grupurilor sanitare publice este o mare problema. plus ca oamenii sunt nesimtiti! in ceea ce priveste vitaminele am luat fier (si acid folic) pana in luna a treia. dupa aceea nu a mai fost cazul ca este foarte bun. mie mi-a recomandat sa iau Centrum Materna desi analizele erau foarte bune. asa ca am refuzat sa le iau si ea nu s-a impotrivit. cred ca vitaminele astea sunt prescrise si din principiu, asa. am repetat analizele in trimestrul 2 si iarasi au iesit bine. este doar o mica anemie de sarcina dar nu care sa ingrijoreze. vom repete in trimestrul 3 (adica acusica, miercuri) analizele si a zis ca recolteaza si secretie si inca ceva, da' am uitat! PS vroiam sa va intreb. sunt singura mamica (,) care nu manifesta somnolenta? de nici un fel somnolenta nene! toata lumea zice sa dorm bien acuma ca s-ar putea sa fac un bebe foarte activ (are cu cine semana Ioana 29+ cu bebe Carol Ioanalbum Webshots |
Nici eu nu am somn, ma culc pe la 12 noaptea si la 4:30-5:00 fii-mea imi da trezirea cu cateva picioare in burta---si totusi nu mi-e somn...eu iau insa Elevit si credeam ca de la ele o fii...

26+ , mami de
Sarah Maria
aidaciolac spune:
... aha , a plecat dupa mici si husbantu nu mananca mici
ca nu ii plac , dar oare o sa ii faca tot el 
ca sa vedeti culmea nesimtirii 
Cu carutul , tin minte ca Emma si mai mare inca mai vroia din cand in cand in carut si chiar daca era 'magaroaica' (cuvant inventat de ea) deja , tot mai vroia macar sa mai stea culcata pe spate daca nu o scoteam pe strada cu carutul ... Asa ca nu se stie cand ii expira termenul de folosire , pt unii e mai indelungat ![]()
Phoai ca mie nu imi curge nimic , sper doar sa am lapte macar cand o fi timpul ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui alex25 Dana, cu placere! ![]() Ahaaa, deci daca e ok ca si consistenta si miros nu imi fac griji, pricepit! ![]() Voi cand ati repetat analizele facute la inceputul sarcinii, ca mie pana acum nu mi-a zis nimic? ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Cred ca depinde de la dr la dr: la Medicover m-a pus sa le repet in saptamana 28 iar dna dr cu care vreau sa nasc mi le-a dat in saptamana 24+
26+ , mami de
Sarah Maria
ionika spune:
Buna ziua si de la noi...
Selen, si eu am aceeasi problema. Imi era groaza sa merg la baie si am rezolvat-o in sensul ca incerc sa evit constipatia mancand zilnic iaurt, mere chestii din astea.
Local, am folosit un unguent de castane de la plafar si de galbenele, am facut si bai de sezut. Acum e bine...ajunsesem sa imi fie frica sa ma duc la baie.
Eu tocmaii m-am intors din spital, am stat 10 zile acolo. Am avutt cateva contractii si durerri si mi s-a scurtat colul. Concluzia> trebuie sa stau la pat panna nasc.Mult a fost, putin mai este.
Uneori ma iau gandurile dar incerc sa ma mobilizez.
Mai vorbim,
Ioana, 27+
monikus spune:
| citat din mesajul lui ionika Buna ziua si de la noi... Selen, si eu am aceeasi problema. Imi era groaza sa merg la baie si am rezolvat-o in sensul ca incerc sa evit constipatia mancand zilnic iaurt, mere chestii din astea. Local, am folosit un unguent de castane de la plafar si de galbenele, am facut si bai de sezut. Acum e bine...ajunsesem sa imi fie frica sa ma duc la baie. Eu tocmaii m-am intors din spital, am stat 10 zile acolo. Am avutt cateva contractii si durerri si mi s-a scurtat colul. Concluzia> trebuie sa stau la pat panna nasc.Mult a fost, putin mai este. Uneori ma iau gandurile dar incerc sa ma mobilizez. Mai vorbim, Ioana, 27+ |
Multa sanatate. Daca o sa stai in pat cum ti-a zis doctorul sunt sigura ca totul va fi bine si bebe va fi sanatos tun.

Aida, nu iti forta norocul.
Monica
23+ cu
Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
Doua blonde stau de vorba:
- Cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp?
- Pai, aseara, cu un culturist...
- Ooo!!! Si, cum e sa faci sex cu unul plin de muschi?
- Cum sa fie... Ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare... cu o cheie mica.
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
ionika cum ai zis si tu ... putin a ramas
sa stii ca va merita la sfarsit
... rabdare multa iti doresc
monikus eu de la el am invatat sa gatesc marea majoritate a mancarurilor care le prestez
, dar azi a facut cam multe , adevarat ![]()
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui ionika Buna ziua si de la noi... Selen, si eu am aceeasi problema. Imi era groaza sa merg la baie si am rezolvat-o in sensul ca incerc sa evit constipatia mancand zilnic iaurt, mere chestii din astea. Local, am folosit un unguent de castane de la plafar si de galbenele, am facut si bai de sezut. Acum e bine...ajunsesem sa imi fie frica sa ma duc la baie. Eu tocmaii m-am intors din spital, am stat 10 zile acolo. Am avutt cateva contractii si durerri si mi s-a scurtat colul. Concluzia> trebuie sa stau la pat panna nasc.Mult a fost, putin mai este. Uneori ma iau gandurile dar incerc sa ma mobilizez. Mai vorbim, Ioana, 27+ |
Ionika a trecut ceva vreme de la ultima ta postare..Iti doresc så ai o perioadå usoarå..daca asa e bine pt tine si bebe sa stai la pat pana nasti asta este..Sunt sigura ca vei suporta mai usor stiind ca o faci pt puiul tau..

Iulika, cea mai fericitå
31+cu
Bruce Nicholas
alex25 spune:
Ionika, multa sanatate, ai grija de tine si de bb, tinem pumnii sa fii bine!
Am mai pus niste pozuci cu ce am mai cumparat, si la cererea publicului si cu rasfatzata mea.
Deocamdata ma opresc din cumparat hainutze ca vine mama din concediu si cica a dat iama in magazine, sa vedem cu ce ne cadoriste.
----------------------------------------------
Alexandra
27+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
uve_got_mail spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
este foarte probabil sa se intample asta DAR din cate stiu sunt decontate, inca, de casa de asigurari (hemograma si secretia). trebuie trimitere de la medicul de familie. intereseaza-te la medicul tau de familie ca nu stiu exact circuitul ape in natura! ![]() Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots |
Mie mi-a dat trimitere medicul de familie si am facut gratuit hemoleucograma, ca, mg, fe etc + exudat faringian, urocultura si sediment si cred ca imi dadea si pt secretii dar nu era cazul la mine.

26+ , mami de
Sarah Maria