Burtici fericite de septembrie-octombrie (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Eu chiar nu consider kilele in momentul de fatza o problema psihica, ca sa zic asa, dar ne mai distram si noi, ce sa facem.

Cat despre prestari de servicii cu sonda, eu nu am interzis, dar am lipsa acuta de chef si el trage sarcul de mine, ca bine zicea Monikus, il duc cu zaharelul pana in weekend si atunci ceva fineanu, nu excelam, ca ce e mult strica.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Monikus, a fost scump, am depasit cu muuult bugetul propus, dara asta e sper sa fie macar bun ca e nemtesc...mai exact 2100 ron cu totul, inclusiv gentutza ptr bibe.

Bbelusa cea iubita

Pfui ce preturi..Eu asteptam så raspunzi ce pret are ca så fac o comparatie..Si imi dau seama ca are cam acelasi pret..Ce-i drept ma asteptam poate macar cu 100-150 de euro sa fie diferenta..

Eu am zis ca mai stau putin pana så cumpår caruciorul..Noi putem cumpåra si second hand dar in sensul ca se pot gasi noi noute.Sunt persoane care il primesc cadou si poate primesc mai multe sau mai cumpåra si ei si il pun pe net direct in carton desigur cu pret de second hand ca så il dea mult mai repede si am vazut ca sunt chiar multe anunturi..Si chiar daca ar fi folosit un an( cam asa il folosesc cei de aici si apoi ii face vant, cumpårå altul) nu m-ar deranja daca e oki..

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Raluk asa ma gandeam si eu sa iau un carut care sa se intinda perfect la orizontala. Ramane insa de vazut ca nu m-am spetit cautand prea tare ce-i drept.

Techila nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar fii sigura ca vei recupera dupa ce ies la lumina bebeii. Ca tu scapi mai repede ca noi de burta. Iti mai dau si un sa-ti treaca supararea macar asa pe moment ca dupa aia uiti tu de rautatile noastre oricum.

Alex, chiar ca a fost scump. Cu banii aia plateam cezariana. Am fost rea, sa imi fie rusine. Oricum e foarte frumos. Mai puneti de un bebe repede si deja v-ati scos banutii. Daca as avea banii astia, si eu i-as da pe un carut din asta.

Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mai fetelor! nu puteti ca asa a zis medicul si numai dupa o anumita saptamana de sarcina

eu nu am mai facut de cand am ramas insarcinata ca "daca face rau copilului?" si apoi ca a zis preotul ca e pacat

de cand este sotul meu atat de religios, n-as putea sa va explic da' asta este! m-am resemnat! numai ca am descoperit un alt fel de iubire cum nu credeam ca exista!

Ioana 29+ cu bebe Carol Ioan album Webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ahaa,acum am vazut si eu ca de fapt se face si sport de poate sta copilul in fundulet
Noi avem carucior de la Graco,ne-am folosit pana de curand de el (Alex a renuntat de unul singur la carucior,pe la 1 an si cateva luni..acum abia daca mai sta si in tricicleta,vrea tot pe jos). L-am primit de la nasi,dar vazusem pretul in magazin,in jur de 600-700 lei.
La Razvanel il folosim tot pe acesta ca e inca intr-o stare f buna
Imediat merg sa fac spaghete milaneze ca astept o fosta colega de liceu in vizita

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Aida avem multe de invatat de la tine..Si eu o fac så stii.Multumesc ca esti aici cu noi si ne inseninezi zilele.Pt mine esti o mamica specialå...

Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas

ma faceti

alex25 adica 21 de mil muicaaaaa , suntem un neam de piatra . Nu mai conteaza cat a costat , facem si noi bazzza ca si asa de kg nu putem ca destul fac sotii
raluk16 aia e nimic , sa vezi ce imi aud pe PM de la alte subiecte ... nu vrei sa stii , dar ma lasa rece , viata e prea scurta sa ma enervez pe nimicuri. te

pssssst , husbantu spala vasele , dar nu vrea sa mearga sa imi cumpere mici si la 6 inchide

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

Eu chiar nu consider kilele in momentul de fatza o problema psihica, ca sa zic asa, dar ne mai distram si noi, ce sa facem.

Cat despre prestari de servicii cu sonda, eu nu am interzis, dar am lipsa acuta de chef si el trage sarcul de mine, ca bine zicea Monikus, il duc cu zaharelul pana in weekend si atunci ceva fineanu, nu excelam, ca ce e mult strica.

Bbelusa cea iubita

, bine Alex. Sa ii punem la respect pe barbatii astia. Sa sufere si ei de ceva ca noi de plangem de spate, de greturi, de hemoroizi, de oboseala pt ca bebe e foarte activ, de transpiratie....pai nu?

Nu stiu cum a sunat ce am spus eu despre kilele in plus dar nu vroiam sa sune a cearta. Eu am fost plinuta de cand ma stiu asa ca si eu ma oftic de kg in plus dar va veni si vremea cand ma voi supara pe ele si le voi da jos de pe mine. Acum vorba voastra fetelor, bebele e important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bucur ca v-a placut carutul, Monikus sincer a fost cumplit de scump si pentru noi, dar aveam banii in momentul ala si acum nu isi mai au rostul remuscarile (sincer, am momente cand ma gandesc ca nu trebuia sa dau atat pe el), doar sa fie bun si trainic.

PS: nici nu m-am gandit ca ce ai spus despre kile ar fi a cearta, doar am completat ca ne distram si noi cum putem.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Citat:

Ma bucur ca v-a placut carutul, Monikus sincer a fost cumplit de scump si pentru noi, dar aveam banii in momentul ala si acum nu isi mai au rostul remuscarile (sincer, am momente cand ma gandesc ca nu trebuia sa dau atat pe el), doar sa fie bun si trainic.

Bbelusa cea iubita

Eu zic ca nu ai de ce sa regreti. Daca voua v-a placut, asta e tot ce conteaza. O sa vedeti ca va fi foarte util. Nu va mai ganditi la bani acum ca nu merita sa te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida

Sunt sigura ca va merge inainte de 6 si dupa mici, ca aia sunt si pentru el . Si eu l-am sms-uit pe sot ca vreau ceva fructe si a venit cu afine, caise, piersici, nectarine si prune!

Fetelor, trebuie neaparat sa imi cumpar tampoane din acelea de san. Azi nu port sutien, asa ca am observat ca am doua pete! (sunt acasa, nu-i stres, dar trebuie sa vina cineva la noi ) In general port sutien si nu ajungea pana afara . Am studiat si eu "problema", ca pana acuma numai noaptea faceam asa ceva, si e transparent si lipicios, daca iau cu degetul e asa, ca un lac incolor de lipicios.

Va las ca trebuie sa fug!

25+

Mergi la inceput